3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 17:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorizovaná Zliv si poradila s Jankovem "B"


Branky


16

Na hřišti ve Zlivi se utkaly týmy domácích hráčů s nejlepší defenzivou a naopak hostující mužstvo rezervy Jankova, které defenzivní část na začátku sezóny prozatím trápí a patří k nejhorším týmům s obdrženými brankami v přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koncem poločasu se domácí dostali do vedení

V prvním poločase se domácím fotbalistům hra nedařila, vázla kombinace a doprovázel je nespočet nepřesných přihrávek. Podobně na tom bylo i mužstvo hostujícího celku, které si nedokázalo vytvořit v průběhu poločasu v podstatě žádnou vážnější situaci. A tak první opravdu nebezpečná akce přišla na domácí straně s blížícím se koncem poločasu. Ve 41. minutě se na dění na hřišti nemohl dívat domácí stoper Karel Jindrle, vyvezl míč z vlastní poloviny, na velkém vápně se kličkou uvolnil a krásnou technickou střelou k tyči nedal hostujícímu brankáři šanci - 1:0.

Brzká chyba hostů rozhodla o výhře domácích hráčů

Do druhého poločasu hosté vstoupili velmi smolně. Už asi po 15 vteřinách Matěj Hosnedl využil velkého nedorozumění hostujícího obránce s brankářem. Vlétl mezi ně, sebral míč a do prázdné brány pro něj už nebyl problém navýšit domácí vedení - 2:0. Poté se hosté dostali snad k první nebezpečné střele zpoza domácího hráče, se kterou si ale u tyče výborně poradila domácí ikona v bráně J. Remta. Další šance měli opět domácí fotbalisté, ale v zakončení neuspěl jak J. Slavík tak zblízka před brankářem ani T. Kučera. Až v 77. minutě M. Hosnedl ze středu hřiště vyzval krásnou přihrávkou do útoku Jakuba Slavíka a ten svůj nájezd proměnil střelou kolem brankáře - 3:0.



Ohlasy k zápasu


SK Zliv
Martin Tesař ( trenér ): Tentokrát nejsme úplně spokojeni s předvedeným výkonem, ale na druhou stranu za bodový zisk jsme rádi, ten se počítá.

SK Jankov B
Tomáš Bürger ( trenér ): My se v tomto utkání museli obejít bez zkušeného stopera Řezníčka a pro nás klíčového Maurera. Přesto bych řekl, že jsme se proti velkému favoritovi zápasu celkem drželi, hráli statečně, jen nám to tentokrát nelepilo v ofenzivní části. Bohužel jsme krátce před poločasem inkasovali, ale jako rozhodující moment beru patnáctou vteřinu druhého poločasu, kdy jsme po školácké chybě inkasovali podruhé a to nám vzalo hodně psychických sil. Soupeři musím pogratulovat, vyhrál zaslouženě. Z našeho týmu bych pochválil Lukáše Simandla s Filipem Černým a také gólmana Daniela Havlíčka, který nás v několika případech ještě podržel.



Sestavy


SK Zliv
J. Remta [-] - J. Trnka [-] , K. Jindrle ml. [-] , T. Kučera [-] , O. Němec [-] , V. Glaser [-] , P. Boubal [-] , M. Fürst [-] , R. Hanousek [-] , J. Slavík [-] , L. Čáp [-]

SK Jankov B
D. Havlíček [-] - J. Čada [-] , J. Janeček [-] , L. Simandl [-] , J. Kotnauer [-] , F. Černý [-] - M. Maurer [-] , J. Beníšek [-] , V. Jirkovský [-] , J. Vokurka [-] - - T. Bürger [-]

ŽK: 30. T. Kučera , 76. R. Hanousek .
Hráči zápasu: J. Remta , M. Hosnedl .
Místo: Zliv. Počet diváků: 100. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - LAFATA Martin (N), PAVLÍK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Jan BAŠTÁŘ
Tip experta: výhra domácích

Zliv bude hrát poprvé v domácím prostředí a stejně jako loni bude patřit mezi aspiranty na postup. Tipuji výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza