J. Toth 21.
J. Toth 81.
2:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 15:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani Olešník "B"/Temelín nezastavil Zliv na vítězném tahu


Branky


21. J. Toth , 81. J. Toth - 36. R. Hanousek , 76. R. Hanousek , 76. M. Fürst , 88. J. Slavík
17

Na hřišti v Temelíně se očekával souboj posledního s prvním. V pozici aktuálně posledního celku tabulky nastoupila domácí rezerva Olešníku "B"/Temelínu, která doposud získala pouhé 2 body. Jako leader tabulky přijelo mužstvo ze Zlivi, které doposud neztratilo ve svých zápasech ani jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Ze začátku zápasu byla aktivita na domácích kopačkách. Ve 21. minutě se dokonce i dostali do vedení. Nakrátko rozehraný roh hosté nezachytili, domácím se podařilo přetaženým centrem najít na zadní tyči volného Jakuba Totha a ten krásnou střelou z voleje prostřelil hostujícího brankáře J. Remtu - 1:0. Po téhle obdržené brance se hra dosti vyrovnala a také hosté si začali vypracovávat náznaky šancí, ve kterých ale neuspěli R. Hanousek, T. Kučera nebo L. Čáp. Až ve 36. minutě utekl po pravé straně M. Fürst, podél vápna našel na zadní tyči Radka Hanouska, který měl dostatek času míč si zpracovat a do prázdné brány srovnat stav zápasu - 1:1.

Hosté ve druhém poločase rozhodli svojí produktivitou o výhře

Druhý poločas naopak vyšel hostujícím hráčům, kteří se tetokrát chopili větší aktivity. Také si díky tomu v 55. minutě vypracovali vedoucí branku. Po krásné kombinaci, kdy M. Fürst vybojoval míč u postranní čáry, našel P. Boubala, který ještě prostrčil do vápna na Radka Hanouska, jenž si míč přiťukl a z těžkého úhlu přesně pod břevno překonal domácího brankáře O. Cihlu - 1:2. Za dalších dvacet minut, kdy probíhala 76. minuta R. Hanousek prodloužil balon na polovině hřiště, T. Kučera podstoupil souboj se svým bránícím protihráčem a z toho vytěžil Matěj Fürst, který sebral odražený míč, s nímž pak postupoval sám na bránu, ještě udělal domácímu brankáři kličku a do prázdné brány navýšil vedení hostů - 1:3. Dále pokračoval z obou stran pěkný fotbal. Byť se mohlo zdát, že si už hosté v poklidu dokráčí pro další tři body, domácí fotbalisté ještě zápas zdramatizovali. V 81. minutě zahrávali rohový kop, odražený míč si na vápně našel Jakub Toth a podruhé v zápase prostřelil hostujícího brankáře - 2:3. Za dalších 5 minut mohlo být o výsledku jasno. Po pravé straně utekl M. Fürst, předložil před prázdnou bránu R. Hanouskovi, který ale prováhal dostatek času, jenž měl ke skórování, nechal se doběhnout protihráčem, kterému ještě udělal kličku a poté prázdnou bránu trestuhodně přestřelil. Hostům se ale přeci jen podařilo své vedení a konečnou výhru stvrdit v 88. minutě. Po jednom ze závaru před hostující bránou si odkopnutý míč zpracoval na polovině hřiště L. Čáp a přihrávkou poslal do úniku rychlonohého Jakuba Slavíka, který po samostatném úprku prostřelil domácího brankáře - 2:4



Ohlasy k zápasu


FK Olešník B / Temelín
Pavel Hasil ( vedoucí týmu ): První poločas měl domácí tým opticky navrch, ale skórovat se mu povedlo jen jednou. Hosté hrozili z rychlých přechodů do útoku a to pramenilo i ve vyrovnávací gól. Do druhého poločasu vstoupili lépe Zlivští a šli do vedení. Další vývoj zápasu ovlivnila ruka hostujícího útočníka, která se ovšem nepískala a naopak se pískal gól v temelínské síti. Domácím se podařilo snížit, ale ve snaze o srovnání inkasovali z brejku ještě jednou. Zápas byl vyrovnaný, hosté byli úspěšnější v zakončení a proto si nakonec odvezli všechny body.

SK Zliv
Martin Tesař ( asistent trenéra ): Už den před zápasem jsme věděli, že A-tým Olešníku nehraje a někteří jeho hráči si přijdou zahrát za béčko, což se nám dnes potvrdilo, když se v sestavě objevilo 5 členů základní sestavy áčka. Úvod zápasu byli lepším mužstvem domácí hráči, kteří nám toho moc nedovolili, ale po obdržené brance se nám podařilo vyrovnat nejen hru, ale i skóre. V kabině jsme kluky uklidnili, že jsou rovnocenným soupeřem domácímu mužstvu, které bylo znatelně posíleno a ať pokračují v předváděné hře, která by měla přispět k tomu, abychom si odvezli další 3 body, což se nakonec i podařilo. Musím říct, že jsme v tomto utkání předvedli nejlepší výkon v rozehrané soutěži. Jen škoda, že nemohli přijít diváci, aby ten krásný duel viděli. Podle mého si dovolím úroveň zápasu přirovnat ke špici I.B třídy, k čemuž přispěli nejen obě mužstva, ale i parádní výkon hlavního rozhodčího.



Sestavy


FK Olešník B / Temelín
O. Cihla [-] - J. Pešek [-] , M. Miklík [-] , K. Pícha [-] , K. Klíma [-] , J. Toth [-] , O. Jirák [-] , V. Lisner [-] , D. Heller [-] , J. Petr [-] , D. Nygmet [-]

SK Zliv
J. Remta [-] - J. Trnka [-] , K. Jindrle ml. [-] , J. Zrun [-] , V. Glaser [-] - O. Němec [-] , P. Boubal [-] , M. Fürst [-] , L. Čáp [-] - R. Hanousek [-] , J. Slavík [-]

Hráči zápasu: J. Toth - R. Hanousek , M. Fürst .
Místo: Temelín. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - HASIL Pavel (N), JINDRLE Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Kubát

Expert: Jiří TOMÁŠEK
Tip experta: výhra hostů

Poslední vs. První. Chtělo by se říct, že jednoznačná záležitost. Ale je to derbíčko. Dá se čekat, že se Olešník nabije posilami z áčka a bude chtít Zlivi, stejně jako minulý rok, pokazit její neporazitelnost. Zliv je ale snad ještě silnější než minulý rok a domácí přejedou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů