Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 16:00

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zliv v poklidu a vysoko zvítězila nad fotbalisty Úsilného


Branky


15

Hráči ze Zlivi stále ještě nezaváhali a v letošním ročníku jsou stoprocentní. Povinná výhra se očekávala v dalším domácím zápase, kam přivítali fotbalisté z Úsilného, kteří předvádí podprůměrné výkony a ještě se jim na podzim z 6 utkání nepodařilo ani v jednom zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohodlný náskok si domácí vypracovali už v průběhu prvního poločasu

Úvod zápasu vyšel domácím hráčům pohádkově a pro hosty naopak hrůzostrašně. Už ve 2. minutě dostal přihrávku do běhu Jakub Slavík, v souboji 1 na1 prošel do vápna a křížnou střelou nedal hostujícímu gólmanovi šanci - 1:0. V 9. minutě bylo pro hosty ještě hůř, když po levé straně utekl L. Čáp, jeho přihrávka prošla přes celé vápno na zadní tyč, kde ve skluzu zakončující Jaroslav Zrun dostal domácí do dvoubrankového vedení - 2:0. Individuální chybou domácího obránce v 26. minutě, kterému sebral míč Jan Taušek a prostřelil brankáře J. Remtu, se z ojedinělé akce hosté přeci jen zase dostali na dostřel - 2:1. Ovšem ve 34. minutě dostal za hostující obranu míč útočník Tomáš Kučera, s jehož první střelou si brankář M. Pomije poradil, ale na dorážku už byl bezmocný - 3:1. O chvíli později ve 39. minutě zahrával nejlepší hráč minulého kola R. Hanousek rohový kop, našel hlavu Jaroslava Zruna a ten se trefil podruhé v utkání do černého - 4:1.

Druhou půli domácí výsledek jistili a ještě navýšili

Ve druhém poločase se několik minut hrál vcelku vyrovnaný fotbal a v 58. minutě se dokonce hostující hráči po další chybě v domácí defenzivě dočkali snižující branky, když se gólově prosadil Patrik Viktora - 4:2. Domácí se asi půl hodiny vůbec nemohli dostat zpět do tempa a gólově se prosadit. To změnila 78. minuta, když dlouhý nákop ze zadních řad T. Kučera prodloužil hlavou a Radek Hanousek běžel z poloviny hřiště sám na bránu, s čímž si zkušeně poradil a podél gólmana navýšil na 5:2. Další rohový kop v 84. minutě zahrál přesně opět R. Hanousek na Jaroslava Zruna, jenž z první z malého vápna dovršil hattrick - 6:2. V závěru zápasu, kdy probíhala 89. minuta, domácí získali výborným napadáním na soupeři míč, M. Fürst našel na velkém vápně volného Karla Jindrleho ml., jenž podél gólmana uzavřel účet zápasu - 7:2.



Ohlasy k zápasu


SK Zliv
Martin Tesař ( asistent trenéra ): Do zápasu jsme chtěli vstoupit aktivně, což se nám povedlo. Po dvou brankách v úvodu jsme se ale vedením nechali ukolébat a místo pokračování v aktivní hře kluci přestali běhat. Probral nás až kontaktní gól soupeře. Až na tenhle úsek se v podstatě hrálo na jednu bránu. Do druhé půle jsme vstoupili také vlažněji a opět nás musel nastartovat až snižující gól soupeře stejně jako v první půli. Do ideálu měl náš výkon daleko, ale opět jsme se alespoň prosadili dopředu a tentokrát nás mrzí i ty dvě zbytečné chyby v obraně, což by se nemělo stávat. Do dalších zápasů musíme zapracovat na tom, aby jsme odevzdali na hřišti maximum po celý zápas a ne jen v určitých úsecích, kdy se nám podaří vstřelit pár branek.




Sestavy


SK Zliv
J. Remta [-] - M. Viktora [-] , K. Jindrle ml. [-] , J. Zrun [-] , V. Glaser [-] - O. Němec [-] , P. Boubal [-] , L. Čáp [-] - T. Kučera [-] , R. Hanousek [-] , J. Slavík [-]

Úsilné
M. Pomije [-] - J. Jeremiáš [-] , M. Salibašić [-] , P. Viktora [-] , J. Čada [-] , R. Tábora [-] , M. Stanislav [-] , J. Taušek [-] , P. Pícha [-] , V. Polan [-] , J. Jírovec [-]

ŽK: 64. J. Slavík .
Hráči zápasu: J. Zrun , R. Hanousek , T. Kučera .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: GRANEC Robert - FÜRST Václav (N), NOVOTNÝ Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: René JANOUŠEK
Tip experta: výhra domácích

Zliv si tenhle zápas nenechá vzít žádné body a doma zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích