Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 17:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z Nových Hradů si odvezla Zliv další plný počet bodů


Branky


18

Nové Hrady povzbuzeny výhrou v posledním kole na hřišti v Žabovřeskách tentokrát čekal na domácím hřišti mnohem nepříjemnější soupeř ze Zlivi, jenž i dle dosavadních výsledků je právem pasován na favorita OP.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nebezpečnější byli hosté ze Zlivi, ale domácí dokázali vzdorovat

Zápas se rozjížděl velmi zvolna. Zliv byla podle očekávání silnější na míči, ale se všemi jejich útočnými pokusy si dokázala novohradská obrana či domácí brankář poradit. Hned v první čtvrthodině se do několika nebezpečných šancí dostal T. Kučera, který ale žádný z centrů do vápna ať už od J. Slavíka nebo L. Čápa nedokázal proměnit v gól. Další nebezpečný centr v průběhu první části hry neproměnil ani J. Hanousek, který se do něj krásně položil, ale střelu namířil nad domácí branku. Byť měli hosté po celou první půli přízemní tlak, do šaten se odcházelo za bezbrankového stavu.

Mladý M. Fürst nástupem do druhé půle v podstatě zařídil jasnou výhru svého mužstva

Do druhého dějství hosté ještě přidali na své aktivitě a odměna přišla prakticky okamžitě. Důležitým faktem bylo, že pro zranění musel odstoupit ze zápasu hostující hráč P. Boubal, kterého na středu zálohy nahradil mladičký M. Fürst. Po pár vteřinách se Tomáš Kučera dokázal výborně dostat za obranu po krásné přihrávce M. Fürsta a obstřelem brankáře otevřel skóre - 0:1. Poté přišla další nepříjemná událost pro hostující tým, čímž bylo zranění zkušeného brankáře J. Remty, kterého v brance nahradil J. Václavík. Ten si poprvé mohl více sáhnout na míč, když jej lovil ze své sítě. Nové Hrady odpověděly na vedoucí branku hostů záhy v 51. minutě brankou Tomáše Kořínka, který využil zmatku v hostující obraně a pohotovou střelou k tyči vyrovnal – 1:1. Zliv dál stupňovala svůj tlak a především jejich náběhy z křídel dělaly Hradům velké problémy. Po jednom takovém taky v 65. minutě M. Fürst našel před prázdnou bránou Tomáše Kučeru a ten už měl lehký úkol – 1:2. V 77. minutě došlo k prakticky totožné situaci z druhé strany. Tentokrát centr L. Čápa na hranici malého vápna našel Jakuba Slavíka a ten poslal míč nekompromisně do protipohybu brankáře – 1:3. Zápas se dál už jen dohrával. Konečnou podobu skóre ještě ve prospěch Zlivi upravil v poslední minutě výborně hrající Matěj Fürst, po jehož přízemní střele levou nohou z hranice vápna neměl brankář domácích úplně čisté svědomí – 1:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Nové Hrady
Jiří Tomášek ( hráč ): Zliv zatím vypadá hodně dobře najetá, ale my věřili, že s dostatkem nasazení a trochou štěstí proti ní můžeme uspět. A tahle naše taktika nám také první poločas docela vycházela. Na rychlý gól ze začátku toho druhého jsme ještě taky dokázali odpovědět, ale postupem času byla větší kvalita na straně soupeře čím dál víc znát a zaslouženě vyhrál. Kéž by bylo víc takových týmů, co jen nenakopávají dopředu a snaží se hrát kombinační fotbal.

SK Zliv
Martin Tesař ( asistent trenéra ): Do Hradů jsme odjížděli s obavami, protože domácí fotbalisté před svojí fanouškovskou základnou hrají důrazný a nepříjemný fotbal. Do zápasu jsme sice vstoupili aktivně, ale první poločas se nám ne úplně vydařil. Zlomovým okamžikem zápasu byl nástup Matěje Fürsta do druhého poločasu za zraněného Pavla Boubala. Po dlouhé době začal na lavičce a bylo na něm vidět, jak chce dokázat, že mezi střídající hráče nepatří, což podložil i svým výborným výkonem na hřišti! K naší nakonec vcelku jasné výhře přispěl nejen on ale i soupeř, kterému ve druhém poločase postupně docházely fyzické síly.



Sestavy


TJ Nové Hrady
J. Tomášek [-] - - M. Silmbrod [-] , V. Jelínek [-] , L. Suchý [-] , D. Lenz [-] , T. Kořínek [-] , D. Kotrč [-] , K. Šedivý [-] , J. Stiskala [-] , P. Silmbrod [-] , M. Chlebuch [-]

SK Zliv
J. Remta [-] - J. Slavík [-] , J. Zrun [-] , J. Trnka [-] , L. Čáp [-] , T. Kučera [-] , O. Němec [-] , V. Glaser [-] , P. Boubal [-] , R. Hanousek [-] , K. Jindrle ml. [-]

ŽK: 20. T. Kořínek - 26. R. Hanousek .
Hráči zápasu: T. Kučera , M. Fürst .
Místo: Nové Hrady. Počet diváků: 90. Rozhodčí: MAREŠ Ondřej - VÉVODA Jiří (N), JINDRLE Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Hrady jsou doma těžký soupeř, ale ani Zliv tam nepojede prohrát. Přál bych domácím remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza