Trhové Sviny "B" - Zliv bez branek


Branky


25

Trhové Sviny "B" přivítaly v posledním podzimním zápase na domácím hřišti tým s nejmenším počtem obdržených branek ze Zlivi. Domácí chtěli v zápase potvrdit poslední vítězný zápas ze hřiště Borovan a Zliv jistě chtěla prodloužit čtyřzápasovou sérii zápasů bez prohry...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trhové Sviny byly v první půli lepší, ale gól diváci neviděli

Od začátku zápasu bylo na hřišti znatelné, že hostující tým přijel oslabený o čtyři hráče základní sestavy. I proto měli v první půli více míč pod kontolou domácí hráči. Byť jim vycházela mezihra, až ke gólu se v první půli nedokázali propracovat. Nutno říci, že hostující celek podržel několika skvělými a důležitými zákroky nestárnoucí brankář J. Remta. Ke konci půle se dvakrát dostali do šance i hráči Zlivi, když míč propadl za obranu domácích, ale ani jeden ze svých úniků nedokázal J. Vondrka svojí slabší pravou nohou proměnit v branku. Byť se mu dvakrát podařilo přehodit vybíhajícího brankáře, vždy skončilo jeho zakončení vedle branky.

Zvonily tyče, ale góly nepřišly

Druhý poločas začal podobně jako první a domácí hráči svého soupeře opět zatlačili. Přestože byli důraznější a nebezpečnější, nacházela se i okýnka v domácí obraně a J. Vondrka na domácícho brankáře nevyzrál ani potřetí, když K. Brůha včas vyběhnul a v poslední chvíli pohotovým zákrokem sebral míč z kopačky hostujícího útočníka. V 65. minutě K. Jindrle také neproměnil svůj únik z půlky hřiště, protože dlouho otálel a vracející se soupeř jej stihl obrat o míč. V 70. minutě měli i domácí hráči obrovskou šanci, ale jasnou gólovou hlavičku z malého vápna zneškodnil opět skvělým reflexivním zákrokem hostující brankář. V 75. minutě byl asi nejblíže vstřelené brance hostující J. Slavík, který křížnou střelou trefil tyč domácí branky. Na druhé straně při jednom ze zákroku pomohla také tyč hostujícímu brankáři J. Remtovi.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny B
Pavel Randa ( hráč ): První poločas byl pod naší kontrolou, vycházely nám mezihry, ale nedovedli jsme z nich dát gól. Druhý poločas už si trochu kopnul i soupeř, dokonce trefil i tyč. Tu jsme později trefili i my, ale nic víc už se nestalo. Remíza nás mrzí, měli jsme šance proměnit.

SK Zliv
Martin Tesař ( trenér ): Trhové Sviny hrály výborný fotbal a byly asi lepším týmem na hřišti. I přesto jsme byli, myslím si, nebezpečnější z našich úniků, které bohužel ani jednou neskončily brankou a tak je podle mého remíza zasloužená. Za bod jsme určitě rádi.



Místo: Slavče. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - ŠKUTHAN Jaroslav, BUŘIČ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z hodnocení     11. 11. 2018 18:34
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - Škuthan Jaroslav: 8
Občerstvení - nápoje: 8
Občerstvení - jídlo: 8
Hrací plocha: 10
Zázemí: 10
Výkon domácích - TJ Spartak Trhové Sviny B: 8
Výkon hostů - SK Zliv: 8
Hráč utkání - hosté: Jiří Remta - Opět vše pochytal
Hodnocení hráčů - hosté: Radek Nečas - 7, Jakub Slavík - 8, Jindřich Čejka - 7, Matěj Fürst - 8, Michal Novotný - 8, Ondřej Šťastný - 7, Milan Ďurica - 8, Jaroslav Zrun - 8, Karel Jindrle ml. - 8, Jiří Remta - 10, Jiří Vondrka - 4, Jiří Remta - 8,
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 12:21

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Petr Kubát

Expert: Petr VAZAČ
Tip experta: remíza

Zliv dostala nejméně gólů. Věřím, že ani tady nepropadne a minimálně bod z pěkného hřiště přiveze - 1:1

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích