Andreas Berger

Reportáž

FOTO: Slavonice si doma poradily s oslabenou Číměří


Ve 24. kole Okresního přeboru došlo na souboj týmů, které mají odlišné starosti. Vedoucí Slavonice totiž narazily na Číměř, která přijela v jedenácti lidech a přehrály ji 4:0. O osudu zápasu také rozhodl počet hostujících hráčů, kterých na hřišti postupně ubývalo a rozhodčímu nezbývalo než utkání ukončit dřív. Domácí celek tak má na čele OP náskok tří bodů před druhou Stráží.


Reportáž

FOTO: Chlum otočil přestřelku s Číměří


Číměř - Hned pět branek nabídlo utkání 18. kola Okresního přeboru mezi Číměří a Chlumem. Lépe vstoupili do zápasu hostující fotbalisté, kteří po gólu Moisha od 7. minuty vedli. Číměř ale dokázala výsledek dvěma trefami otočit, těsně před koncem půle se pak prosadil znovu Moish. Tři body ale vystřelil Chlumu v 50. minutě Hájek.


Reportáž

FOTO: Strmilov nastřílel Číměři deset branek


V 15. kole Okresního přeboru podlehli fotbalisté Číměře domácímu Strmilovu 10:4. Strmilovšté šli do vedení už ve 3. minutě a po prvním poločase vedli dokonce 6:1. Ve druhém poločase padaly branky dál a konečné skóre se zastavilo na výsledku 10:4. Mezi střelce se čtyřikrát zapsal Ondřej Nečeda, hattrickem se blýskl Jan Kubíček.


Reportáž

FOTO: V souboji rezervních týmu zvítězila ta bystřická


Číměř - Fotbalisté Nové Bystřice ve 14. kole Okresního přeboru zvítězili nad Novou Včelnicí 2:0. Skóre utkání otevřel před pauzou Kaiseršot. Na 2:0 zvyšoval ve druhém poločase z Janata. Rezerva Bystřice se tak díky vítězství posunula na osmé místo.


Reportáž

FOTO: Číměř nastřílela Suchdolu pět branek


Číměř - Ve 13. kole Okresního přeboru přivítali fotbalisté Nové Bystřice na svém hřišti Suchdol. Na úvodní gól domácího Schramhausera si diváci museli počkat až na konec prvního poločasu. Ve druhé půli už byl duel plně v režii domácího mužstva, nejprve se trefil Podolský a Janata. V divokém závěru pojistil vítězství dvěma góly Petr Bena.


Reportáž

FOTO: Horní Žďár přehrál Novou Bystřici o jeden gól


V rámci posledního podzimního kola zavítalo do Horního Žďáru mužstvo Nové Bystřice. Domácí v posledních dvou kolech prohráli a chtěli tuto bilanci změnit, naopak hosté se pokoušeli navázat na vítězství s Českými Velenicemi z minulého zápasu.


Reportáž

FOTO: Stráž otočila zápas s Číměří ve svůj prospěch


Fotbalisté Stráže zvítězili nad Číměří ve 12. kole Okresního přeboru. Jako první se přitom z gólu radovali hosté, když se hned zkraje zápasu prosadil Schramhauser. Na jeho trefu ovšem odpověděl Princ. Obrat ve druhém poločase dokonal Mikuláštík a Labuť.


Reportáž

FOTO: Nová Bystřice v přestřelce porazila České Velenice


K utkání předposledního podzimního kola přijelo do Nové Bystřice mužstvo Českých Velenic.  Hosté chtěli navázat na minulou remízu se Studenou a přiblížit se tak předposlednímu místu, domácí zase chtěli ukončit třízápasovou sérii porážek.


Reportáž

FOTO: Suchdol nad Lužnicí zvítězil v Nové Bystřici


Suchdol nad Lužnicí přijel k utkání do Nové Bystřice. Domácí se ujali vedení ale hosté ještě v závěru prvního poločasu skóre otočili. Nakonec Suchdolští přidali ještě jednu branku a odváží si tří body po vítězství v poměru 1:3.


Reportáž

FOTO: Stará Hlína rozstřílela Číměř a má pátou výhru v sezoně


Fotbalisté Staré Hlíny porazili v 9. kole Okresního přeboru Číměř 5:1 a vyhráli pátý zápas z devíti v nové sezoně. Domácí se ujali díky gólu Bendy a dvou Chmátala vedení. Na další zásahy Kodada a Bendy ve druhém dějství už jen korigoval Hornek.


Reportáž

FOTO: Nová Bystřice si poradila s rezervou Třeboně


Do Nové Bystřice přijel B tým Třeboně. Po minulé domácí výhře si hosté znovu věřili na tři body, ale i domácí se po dvou prohrách chtěli vrátit na vítěznou vlnu. Úspěšnější nakonec byli po nerozhodném prvním poločase právě Novobystřičtí, kteři zvítězili 3:1.