Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 15:30

9.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stará Hlína rozstřílela Číměř a má pátou výhru v sezoně


Branky


23

Fotbalisté Staré Hlíny porazili v 9. kole Okresního přeboru Číměř 5:1 a vyhráli pátý zápas z devíti v nové sezoně. Domácí se ujali díky gólu Bendy a dvou Chmátala vedení. Na další zásahy Kodada a Bendy ve druhém dějství už jen korigoval Hornek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích o tři branky a o dvě trefy se postaral Chmátal

V rámci 9. kola okresního přeboru mužů přivítala na domácím hřišti Stará Hlína mužstvo Číměře. První poločas se odehrával převážně na polovině Číměře, která však hrozila nebezpečnými protiútoky. Stará Hlína měla v první půli územní převahu, branku se jí však podařilo vstřelit až ve 32. minutě; po akci Vonky a Širhala se prosadil krásnou střelou Radek Chmátal. O deset minut později to bylo už 2:0, když se po pěkné akci domcích prosadil hlavou Miroslav Benda. Těsně před odchodem do kabin, přidal ještě třetí branku domácích Radek Chmátal, a tak skončil první poločas 3:0.

Domácí si připisují snadné tři body

Ve druhé půli navázali domácí hráči na konec prvního poločasu a hned ve 46. minutě s po krásné přihrávce Meškana prosadil Petr Kodada, který ukázkově přeloboval hostujícího brankáře Podolského. V 54. minutě se opět hlavou prosadil Miroslav Benda a na ukazateli skóre svítil stav 5:0. Stará Hlína do té doby zcela dominovala, kombinovala a předváděla útočný fotbal. Závěr utkání však patřil hostům, jelikož domácí mužstvo značně polevilo. V 89. minutě se tak zaslouženě dočkali branky i hosté, když se prosadil Hronek. Stará Hlína však udržela domácí neporazitelnost a vyhrála 5:1.

Autor: Mojmír Vonka



Sestavy


FK Stará Hlína
J. Jedlička [-] - J. Hrbek [-] , M. Šauer [-] , J. Meškan [-] , P. Dolejší [-] - R. Chmátal [-] , D. Širhal [-] , M. Vonka [-] , P. Šauer [-] - T. Štědrý [-] , P. Kodada [-]

Číměř
P. Podolský [-] - J. Pánek [-] , T. Láf [-] , K. Mihulka [-] , P. Hornek [-] , A. Janata [-] , M. Drabík [-] , J. Drábik [-] , P. Bena [-] , M. Veith [-] , R. Sehner [-]

Počet diváků: 48. Rozhodčí: CHVÁLA Jan - BROŽ Miroslav, BARTYZAL Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

8. 10. 2021 11:27
výhra domácích klidná hra

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Petr Dolejší
Tip experta: výhra domácích

Po našem vítězství v Lásenice 1:0 kde jsme moc fotbalové krásy nepředvedli a spíš zápas ubojovali k cenné výhře, nás čeká doma Bystřické béčko. Doufám, že na našem hřišti konečně budeme hrát kombinační fotbal. Věřím v to, že uděláme naším fanouškům hezkou neděli a po kvalitním výkonu vyhrajeme a připíšeme si další tři body do vyrovnané tabulky, i když to určitě nebude nic jednoduchého.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza