1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2021 15:30

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Suchdol nad Lužnicí zvítězil v Nové Bystřici


Branky


28

Suchdol nad Lužnicí přijel k utkání do Nové Bystřice. Domácí se ujali vedení ale hosté ještě v závěru prvního poločasu skóre otočili. Nakonec Suchdolští přidali ještě jednu branku a odváží si tří body po vítězství v poměru 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závěrem první půle Suchdol otočil skóre

Domácí Nová Bystřice vstoupila do utkání poměrně dobře a v 17. minutě se dočkala odměny v podobě branky. Rozhodčí nařídil pro domácí volný přímý kop z místa přibližně proti středu branky z dvaceti metrů. K němu se postavil David Frühauf a trefil se parádně ze svého pohledu k pravé tyčce. Suchdolský brankář Rácik se za míčem pouze ohlédl - 1:0.

 

Když už to vypadalo, že domácí půjdou do kabin s jednogólovým náskokem, přišel od nich nepochopitelný zkrat a hrůzná tříminutovka, během které Suchdolští dokázali otočit skóre ve svůj prospěch.

 

Srovnat se hostům podařilo ve 44. minutě zásluhou Františka Měkuty, kdy po trestném kopu Ondřeje Černocha k němu propadl míč na zadní tyči a suchdolský hráč nabídnutou šancí nepohrdl - 1:1.

 

A v první minutě nastavení první půle hosté stav utkání otočili ve svůj prospěch. Karel Trmal vyslal parádní střelu, která ale směřovala pouze do břevna, nicméně míč pohotově dorazil do sítě Ondřej Černoch a stanovil tak poločasový výsledek 1:2.

Hosté ke konci druhé půle svou výhru pojistili

Druhý poločas nabídl šance na obou stranách hřiště, domácí mužstvo toužilo po vyrovnání a hosté zase po ukliďnující brance. Více příležitostí si vypracoval Suchdol, ale skóre zůstavalo dlouho nezměněné.

 

Nakonec se ale diváci jednoho gólu dočkali a radost z něj měli příznivci hostů Kýžený pojišťovací gól se podařilo Suchdolským přidat až v 90.minutě, kdy střídající Martin Šuba našel před prázdnou bránou úplně volného Karla Trmala a ten nadvakrát překonal domácího gólmana - 1:3.

 

Tímto výsledkem utkání skončilo a hosté si tak připisují do tabulky tři body, které je posunuly na šesté místo tabulky. Domácí Nová Bystřice je devátá.


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Nová Bystřice
Aleš Benkovský: "Den před utkáním se nám zranil gólman Patrik Podolský, tahali jsme v kabině sirky a nakonec do brány šel ten nejmladší, Adam Janata, a až na jedno zaváhání podal velmi dobrý výkon. Začali jsme velmi dobře, vypracovali jsme si několik vyložených šancí, ale bohužel jsme se prosadili jen jednou, když se z trestného kopu trefil navrátilec do sestavy David Frühauf. Hosté se oklepali, tlačili se do koncovky, Janata skvěle vychytal Černocha a Trmala, na druhé straně se po krásné individuální akci probil do vápna Mihulka, naservíroval tutovku Frühaufovi, ale ten přestřelil. Na konci poločasu si náš gólman vybral slabší chvilku, lacino soupeř vyrovnal. Aby toho nebylo málo, stihli jsme inkasovat ještě jednou, když odražený balon od břevna vrátil do sítě Ondra Černoch. Ve druhé půli to bylo chvilkama na horu dolů, šance se střídaly na obou stranách, v závěru vychytal Rácik tváří v tvář Schramhausera a v 90. minutě po naší chybě v obraně hosté definitivně rozhodli. Podali jsme zlepšený výkon, hodně nám pomohla účast Davida Frühaufa, a uvidíme, jak se nám to podaří poskládat do Neplachova."




Sestavy


TJ Jiskra Nová Bystřice
A. Janata [-] - T. Kratochvíl [-] , J. Kubeš [-] , D. Frühauf [-] , A. Benkovský [-] , K. Mihulka [-] , R. Schramhauser [-] (65. M. Feytl [-] ) , J. Schramhauser [-] , R. Schmidt [-] , P. Bobál [-] , J. Havel [-]

Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - A. Arenberger [-] , O. Černoch [-] , L. Kuchyňka [-] , J. Záruba [-] , K. Trmal [-] , D. Trmal [-] (87. M. Šuba [-] ) , Š. Kubašta [-] (89. M. Dunaj [-] ) , R. Arenberger [-] , F. Měkuta [-] , T. Záruba [-] (74. T. Kamiš [-] )

ŽK: 61. P. Bobál , 69. R. Schmidt - 54. A. Arenberger .
Hráči zápasu: D. Frühauf - F. Měkuta .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: KOLLÁRIK Vojtěch - CHVÁLA Jan, MELZOCH David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 18:33

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 14:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 11:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 08:51

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 18:41

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 10:06

Tip: výhra hostů

Bystřici se nedaří a Suchdol vyhraje.

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 09:48
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 09:16

Tip experta: výhra domácích

Petr Wolf by už měl hrát a ukázat co umí.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 19:22

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 15:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 08:28

Tip: výhra hostů