3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nová Bystřice si poradila s rezervou Třeboně


Branky


19. A. Janata , 47. M. Veith , 67. J. Janoušek (p.) - 35. M. Nehoda
29

Do Nové Bystřice přijel B tým Třeboně. Po minulé domácí výhře si hosté znovu věřili na tři body, ale i domácí se po dvou prohrách chtěli vrátit na vítěznou vlnu. Úspěšnější nakonec byli po nerozhodném prvním poločase právě Novobystřičtí, kteři zvítězili 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Do Nové Bystřice přijela k utkání osmého kola rezerva Třeboně. Zápas jako hlavní rozhodčí pískala Markéta Bartoníčková. Domácí Nová Bystřice byla již od začátku utkání lepším týmem, ale svoje šance nedokázala proměnit, když v jedné vyložené příležitosti selhal například Jiří Havel.

 

Domácí se ale přeci jen dočkali zasloužené první branky v 19. minutě utkání. Jakub Janoušek vyslal uličkou do šance Adama Janatu, který křižnou střelou překonal hostujícího brankáře - 1:0.

 

Třeboňský B tým ale dokázal na vedení domácích odpovědět vpodstatě z první větší příležitosti. Na pravé straně se hosté pěkně vykombinovali, míč se dostal ke kopačkám Marka Nehody a ve 35. minutě bylo opět srovnáno - 1:1.

 

Za tohoto stavu se šlo do kabin na poločasovou přestávku.

Ve druhé půli rozhodla o své výhře Nová Bystřice dvěma trefami

Druhý poločas začala Nová Bystřice držením míče a trpělivou kombinací s čekáním na otevření prostoru k průniku do šance. První taková možnost se naskytla když centrovaný míč našel hlavu Petra Bobála, který ale nedokázal usměrnit míč mezi tři tyče.

 

Chvíli poté, ve 47. minutě, zahrávala Nová Bystřice standardní situaci. Po ní se míč odrazil k nohám Michala Veitha, který ho pohotově doklepl do sítě a domácí znovu vedli - 2:1.

 

Třeboň se znovu pokusila vyrovnat, největší příležitosti si vypracovávali po rychlých protiútocích, ale brankáře domácích Patrika Podolského překonat nedokázali.

 

A tak se znovu prosadili domácí a pojistili svoje vedení. Petr Bobál byl v 67. minutě faulovaný v pokutovém území a nařízenou penaltu si vzal na starost Jakub Janoušek. Ten se z puntíku nemýlil a zvýšil skóre na 3:1.

 

Nová Bystřice si pak ještě vypracovala pár příležitostí ke zvýraznění náskoku, ale třeboňský Josef Flaška už za svá záda žádný míč nepustil. Nová Bystřice si tak připsala tři body po vítězství 3:1 nad Jiskrou Třeboň B.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Nová Bystřice
Aleš Benkovský: "K dalšímu utkání k nám dorazilo hodně mladé mužstvo Třeboně povzbuzeno tříbodovou výhrou proti Studené. My jsme poskládali hodně improvizovanou sestavu. Od začátku jsme měli více ze hry, Jirka Havel ve vyložené šanci ještě nedal, ale chvilku po něm už se prosadil Adam Janata. Hosté se prosadili vlastně z první vážnější akce, kdy předvedli parádní akci po pravé straně, kterou zakončil Marek Nehoda vyrovnávacím gólem. Do druhé půle jsme šli s vědomím, že chceme hrát trpělivě a počkat si na šanci. Nejprve se neprosadil ve své nejsilnější disciplíně, tedy hře hlavou, Bobál, který minul v jasné šanci, ale chvilku po něm už další standardku přetavil ve vedoucí branku Michal Veith, který pohotově vrátil do sítě odražený balón. Hosté se snažili sympaticky hrát fotbal, občas zahrozili náznakem brejku, ale nám se podařilo pojistit vedení, když po penaltovém zákroku na Bobála zastoupil Kuba Janoušek tradičního exekutora penalt Davida Frűhaufa, a zkušeně nás uklidnil. Poté jsme ještě měli šance vedení navýšit, ale bohužel už zbylé šance vychytal Flaška nebo jsme nezakončili přesně. Za zmínku stojí velmi dobrý výkon všech tří rozhodčích v čele s hlavní Bartoníčkovou, která utkání odpískala s přehledem."




Sestavy


TJ Jiskra Nová Bystřice
P. Podolský [-] - M. Veith [-] , T. Kratochvíl [-] , R. Schramhauser [-] (61. M. Feytl [-] ) , J. Schramhauser [-] , R. Schmidt [-] , J. Havel [-] , P. Bobál [-] , J. Janoušek [-] (74. P. Hornek [-] ) , A. Janata [-] , A. Benkovský [-]

TJ Jiskra Třeboň B
J. Flaška [-] - M. Hlubocký [-] , M. Kocanda [-] , M. Nehoda [-] , J. Kučera [-] , V. Rybár [-] (12. O. Marek [-] ) , D. Dušek [-] , F. Čábela [-] , O. Beníšek [-] , M. Pfeifer [-] , J. Rešl [-]

Hráči zápasu: J. Janoušek - M. Nehoda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BARTONÍČKOVÁ Markéta - HNILIČKA Jaroslav, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Zápasy v Bystřici jsou těžké, ale Třeboň překvapí.

Tip: výhra domácích

Již si Bystřice smůlu vybrala a doma vyhraje.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza