Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nová Bystřice v přestřelce porazila České Velenice


Branky


24

K utkání předposledního podzimního kola přijelo do Nové Bystřice mužstvo Českých Velenic.  Hosté chtěli navázat na minulou remízu se Studenou a přiblížit se tak předposlednímu místu, domácí zase chtěli ukončit třízápasovou sérii porážek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl po dvou gólech na obou stranách

Do větrného zápasu vstoupili mnohem lépe hosté, když otevírali skóre již ve čtvrté minutě ze své první větší příležitosti. Novobystřického brankáře překonal kapitán Českých Velenic, Václav Samec - 0:1.

 

Domácí mužstvo se ale velice rychle oklepalo a již v 9. minutě bylo skóre srovnané. Pěknou individuální akci předvedl Jiří Havel, který se prosadil až k úspěšnému zakončení - 1:1.

 

Ve 21. minutě se domácí dokonce dostali do vedení. Veleničtí chybovali na kraji hřiště, domácí Feitl nacentroval míč do vápna, kde našel přesně hlavu Petra Bobála, který si se situací poradil a dokázal skórovat - 2:1.

 

Ještě v prvním poločase ale dokázali hosté zase srovnat skóre. Ve 41. minutě nedokázala novobystřická obrana pokrýt ve vápně Michala Jabůrka, který se po centru od Václava Samce z pravé strany trefil přesně - 2:2.

Ve druhém poločase byli úspěšnější domácí

Druhý poločas byl poměrně nervózní a na hřišti se odehrávalo plno osobních soubojů. I přesto šli domácí brzy po přestávce do vedení. V 50. minutě předvedli pěknou akci, když míč putoval postupně od Janouška přes Havla s Frühaufem až k zakončujícímu Petru Bobálovi, který se trefil v zápase podruhé a poslal svůj tým do vedení - 3:2.

 

Tentokrát ale velice rychle vyrovanli hosté. Hned po dvou minutách využil nedůrazu domácí obrany českovelenický Jan Vetrák a mohlo se začít zase od začátku - 3:3.

 

V 66. minutě nastala situace, která měla přinést problémy domácímu týmu. Po roztržce totiž obdržel druhou žlutou kartu jejich střelec Petr Bobál a Bystřice tak musela dohrávat v oslabení.

 

České Velenice se rozhodly, že přesilovku využijí co nejrychleji, ale tutovky Vetráka i Martince dokázal zlikvidovat domácí brankář Podolský.

 

Pak se ale domácí s menším počtem hráčů dokázali srovnat a začali si také vytvářet šance. Nejprve neuspěl Janata, ale v 79. minutě se po rohovém kopu hostů dostal k míči na vlastním velkém vápně Jakub Janoušek, který podnikl brejk přes celé hřiště, který zakončil přesně a poslal domácí do vedení - 4:3.

 

Hosté se pak pustili ze všech sil do útočení a toho ještě jednou využila domácí Nová Bystřice. V 90. minutě se opět z rychlého protiútoku prosadil Jan Schramhauser a uzavřel tak skóre zápasu na konečných 5:3 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Nová Bystřice
Aleš Benkovský: "Věděli jsme, že nás čeká důležité utkání, ale od pátku nám začali vypadávat hráči a byli jsme rádi, že jsme postavili 11 fotbalistů. Zápas ovlivňoval silný vítr, hosté z první vážnější akce vstřelili gól. Naštěstí po pěkné individuální akci vyrovnal Havel a po centru Feitla nás dostal do vedení přesnou hlavičkou Bobál. Do poločasu Velenice stihly vyrovnat, když jsme nedokázali pokrýt centrujícího Samce ani zakončujícího Jabůrka. Fotbal moc krásy nepobral ani ve druhém poločase, přibývalo osobních soubojů a nervozity. Světlou výjimkou byla pěkná kombinace po ose Janoušek, Havel a Frűhauf se zakončujícím Bobálem. Hosté bleskově odpověděli po našem dalším nedůrazu v defenzivě. Po hodině hry byl po vzájemné roztržce po druhé žluté vyloučen Bobál a paradoxně nám jeho vyloučení pomohlo. Janata svojí tutovku ještě neproměnil, ale deset minut před koncem převzal na našem velkém vápně přihrávku Janoušek, a po jeho dlouhém sprintu a přesné koncovce jsme šli opět do vedení. Hosté otevřeli obranu a Jan Schramhauser je potrestal po brejku pátou brankou. Cením si, že i když někteří hráči hráli se sebezapřením, a půl hodiny v oslabení, dokázali jsme bojovností urvat vítězství, které jsme potřebovali. Kvalita hry ovšem trpěla řadou absencí na obou stranách."

TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho: "Utkání jsme začali dobře a již ve 4. minutě nás dostal do vedení Samec. To ovšem netrvalo dlouho, protože o pět minut později domácí vyrovnali po naší nedůslednosti v obraně. Další branka domácích se zrodila opět z naší zbytečné ztráty u postranní čáry. Chtěli jsme do poločasu srovnat skóre a to se nám podařilo po přesném Samcově centru z pravé strany Jabůrkem. Na začátku druhé části utkání se domácí dostali opět do vedení. Na to jsme o dvě minuty později dokázali zareagovat a Vetrák srovnal stav utkání. Navíc v 66. minutě viděl domácí Bobál druhou žlutou a v tuto chvíli nám hrálo vše do karet. Vytvořili jsme si dvě tutovky, nejprve Vetrák, který ovšem poslal míč slabou střelou domácímu brankáři do náruče, a o chvíli později Martincovu dělovku z malého vápna vyrazil domácí brankář na roh. Bohužel z naší výhody rohového kopu se domácí dostali do brejku a ujali se vedení. Vše jsme vrhli do útoku, ale bohužel pro nás z toho byla pátá branka domácích. Utkání jsme absolutně nezvládli po taktické stránce, a proto se z vítězství po zásluze radovali domácí."



Sestavy


TJ Jiskra Nová Bystřice
P. Podolský [-] - A. Benkovský [-] , M. Feytl [-] , T. Kratochvíl [-] , D. Frühauf [-] , P. Bobál [-] , J. Janoušek [-] , A. Janata [-] , J. Schramhauser [-] , R. Schmidt [-] , J. Havel [-]

TJ Lokomotiva České Velenice
T. Maroušek [-] - R. Mikudim [-] , V. Samec [-] , F. Dvořák [-] (58. P. Skřivan [-] ) , M. Srpek [-] , B. Harazím [-] , J. Bumba [-] (85. R. Škácha [-] ) , J. Vetrák [-] , K. Tranduy [-] , J. Martinec [-] , M. Jabůrek [-]

ŽK: 20. P. Bobál , 34. D. Frühauf , 82. J. Janoušek - 33. M. Srpek , 58. J. Martinec , 66. J. Bumba , 72. B. Harazím , 82. V. Samec . ČK: 66. P. Bobál .
Hráči zápasu: J. Janoušek - V. Samec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠVEC Hynek - BLAŽEK Vladislav, NOVOTNÝ Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 19:16

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:00

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 05:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 20:52

Tip: výhra domácích

Bystřice má asi to nejhorší za sebou.

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 17:27
Lukáš Hulec

Expert: Aleš Benkovský
Tip experta: výhra domácích

Doufám, že se nám podaří postavit kvalitní jedenáctku a dojdeme si doma pro 3 body, které už nutně potřebujeme.

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 17:12

Tip: výhra domácích

Velenice mají hodně zraněných a moc se jim nedaří ....výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 22:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 22:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 11:20

Tip: výhra domácích

Bystřice už si nemůže dovolit prohrát a konečně vyhraje.

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 09:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 09:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 07:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 05:55

Tip: výhra domácích