Jan Zahnaš

Reportáž

Milan Baroš nastoupil poprvé za Vigantice. Proti Juřince zaznamenal dvě branky a tři asistence


Ve velký fotbalový svátek se proměnil páteční premiérový start Milana Baroše ve zlínské 1. A třídě. V rodných Viganticích nastoupil společně s dalším ligistou René Bolfem proti Juřince. Konečný výsledek hovoří jasně pro domácí Modrou hvězdu, která vyprovodila hosty z Juřinky osmigólovým přídělem. Samotný Milan Baroš se podílel na kanonádě dvěmi přesnými zásahy a hned třemi asistencemi. Deset minut před koncem duelu při střídání si ostravská legenda vysloužila potlesk témět tisícovky vděčných fanoušků.


Reportáž

FOTO: Zlín padl s Vrchovinou

12.08.2019 00:02 MSFL 13

Po nepovedeném závěru v Uničově prohrálo béčko Zlína i s Vrchovinou. Ze zápasu přinášíme bohatou fotogalerii od dvou fotografů, za vložení prostřednictvím registrované sekce děkujeme Janu Zahnašovi.


Reportáž

FOTO: Uničov zvládl přestřelku díky nové posile. Hapal jako střídající hráč byl u všeho podstatného

04.08.2019 14:26 MSFL 13

Uničovští fotbalisté porazili Zlín B v úvodním zápase nové sezony 4:2. Na zápase fotil Jan Zahnaš!


Reportáž

FOTOGALERIE: Pospíšilova branka skolila Vyškov

04.09.2016 11:21 MSFL 0

Domácí inkasovali jen z penalty, kterou ve 28. minutě proměnil Kuncl. Prohlédněte si fotky ze zápasu od Jana Zahnaše!


Reportáž

FOTOGALERIE: Slovácko si třemi góly smlslo na Otrokovicích

09.06.2016 09:44 MSFL 0

V dohrávce 17. kola se Otrkovičtí na svém hřišti nepředvedli, Slovácko odčinilo debakl z posledního kola a vyhrálo jasně 3:0. Foto: Jan Zahnaš


Reportáž

FOTO: Malenovice udolaly brankou Stružky hostující Sehradice


Do Malenovic přijely Sehradice, které chtěly lídra tabulky potrápit. Domácí tým stále trápí marodka a trenér Juráň musel v sestavě improvizovat. Sehradice mají ve svém kádru několik velmi zkušených hráčů a v prvním dějství branku neinkasovaly. O osudu zápasu se tak rozhodlo v 57. minutě, kdy se trefil domácí Stružka. Malenovice hubenou výhru uhájily až do závěrečného hvizdu a udržely si v tabulce nadějný pětibodový náskok. Sehradice se ukázaly jako houževnatý soupeř s dobře organizovanou obranou, střelecky však vyšly naprázdno.


Reportáž

FOTO: Rezerva otrokovické Viktorie udolala brankou z předposlední minuty Lužkovice


Na půdu rezervy otrokovické Viktorie zavítali fotbalisté z Lužkovic, kteří na jaře předvádějí solidní výkony. Domácí celek se chtěl svým divákům revanšovat za poslední utkání, kdy utrpěl pětibrankový debakl. Viktorie nastoupila do utkání posílena o některé fluktuanty z třetiligového A týmu a na jejím výkonu to bylo znát. Utkání se přelévalo ze strany na stranu a každý chvilku tahal pilku. Hosté srovnali na 3:3, ale v předposlední minutě po průniku Šuranského inkasovali počtvrté a na vyrovnání jim už nezbyl čas. Domácí celek vyhrál se štěstím, hosté si za bojovnost bod určitě zasloužili. 

 

Autor foto: Jan Zahnaš


Reportáž

FOTO: HFK mělo šance, ale proměňovali domácí

29.05.2016 12:40 MSFL 0

Otrokovice znervózněly jen na chvíli, když hosté snížili na rozdíl jedné branky, ale rychle si vzaly zpět pohodlný náskok.


Reportáž

FOTOGALERIE: Prostějov si zajistil první příčku a postupuje do druhé ligy!

28.05.2016 18:18 MSFL 0

Úkol zněl jasně  - tým ze Zlína nesmí odjet s bodovým ziskem. Prostějov před utkáním věděl, že pokud vyhraje, nikdo už ho nebude moct předskočit na prvním místě… Autor foto: Jan Zahnaš


Reportáž

FOTO: Otrokovice poslaly zlínské béčko v tabulce za sebe

20.05.2016 20:52 MSFL 0

Hosté si vypracovali díky Elšíkovi, který byl u všeho důležitého, tříbrankový náskok. A ten už nepustili... Autor foto: Jan Zahnaš