1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

24.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Malenovice udolaly brankou Stružky hostující Sehradice


Branky


0

Do Malenovic přijely Sehradice, které chtěly lídra tabulky potrápit. Domácí tým stále trápí marodka a trenér Juráň musel v sestavě improvizovat. Sehradice mají ve svém kádru několik velmi zkušených hráčů a v prvním dějství branku neinkasovaly. O osudu zápasu se tak rozhodlo v 57. minutě, kdy se trefil domácí Stružka. Malenovice hubenou výhru uhájily až do závěrečného hvizdu a udržely si v tabulce nadějný pětibodový náskok. Sehradice se ukázaly jako houževnatý soupeř s dobře organizovanou obranou, střelecky však vyšly naprázdno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se diváci v Malenovicích branky nedočkali

Druhá nejlepší obrana narazila na nejlepší útok soutěže a tím byl dán ráz celého utkání. V reálu to znamenalo setkání malenovických útočníků s neprostupnou obrannou hostí. V úvodu malenovičtí fotbalisté dobývali ty sehradické jako nějaký středověký hrad, ale marně. Hostující obrana fungovala na jedničku a co za ni prošlo, pochytal zkušený Minařík. V prvním půlce se domácí snažili hosty přehrát dlouhými nakopávanými míči za obranu. Nicméně to bylo bez kýženého výsledku, zadáci Sehradic včas zakřižovali domácí útočné hroty. Hosté hrozili obraně Malenovic především vysokými míči na urostlého středního útočnika a nejblíže byli k brance ve 20. minutě, kdy domácí gólman Juráň vyrazil přímý kop a následné dorážka šla naštěstí pro domácí mimo bránu. První půle před slušnou diváckou návštěvou vyzněla v Malenovicích bez branek, sehradický prešovský beton odolal a navíc hosté mohli jít do konce do vedení.

O osudu utkání rozhodl v 57. minutě domácí Stružka

Do druhého poločasu domácí hráči zvolili kombinační styl a zpřesnili přihrávky a na hře Malenovic se to hned projevilo. Ve 46. minutě jim dokonce rozhodčí neuznal gól a v 55. minutě vyhlavičkoval roh jeden z hostujících hráčů již z prázdné branky. Za dvě minuty se pokusil Vašek Gazda propálit vše co mu stálo v cestě, k odraženému míči se dostal Dominik Torma, ale nepřekonal vynikajícího Minaříka. Ovšem Michal Stružka opět projevil cit pro výběr místa a z dorážky se nemýlil a rázem to bylo 1:0 pro lídra tabulky. Hosté pak přitlačili, ale bezchybná domácí defenziva jim nedovolila překonat Juráně v brance domácích. V závěru domácí kouskovali hru i za cenu žluté karty, či taktickým střídáním a hubenou jednobrankovou výhru malenovičtí fotbalisté nad zkušeným protivníkem nakonec uhájili. Malenovice mají dvě kola před koncem náskok pěti bodů před Přílukami a v dalším kole se představí na půdě zachraňujícího se Roštění. Sehradice naopak doma přivítají hulínskou Admiru.



Ohlasy k zápasu


FC Malenovice
Josef Juráň, trenér: Hosté mají v sestavě zkušené zadáky a nám chvíli trvalo, než jsme se s hrou soupeře vyrovnali. Nakonec pro nás dobývání sehradické pevnosti dopadlo dobře a po zásluze bereme tři body.

TJ Sokol Sehradice
Roman Heinz, sekretář: V lídra tabulky jsme se zaměřili na defenzívu, na kterou jsme sázeli na podzim. V závěru jsme hráli vabank a málem se nám podařilo utkání zdramatizovat...



Sestavy


FC Malenovice
A. Juráň [-] - J. Dorotík [-] , R. Střelec [-] , M. Bartoň [-] , V. Gazda [-] - M. Struška [-] , T. Lhotský [-] (90. D. Zahnaš [-] ) , L. Brázda [-] , D. Torma [-] (90. D. Rosinec [-] ) - J. Bartoň [-] (82. P. Menša [-] ) , D. Bartoň [-] (90. O. Macek [-] )

TJ Sokol Sehradice
V. Minařík [-] - M. Blažek [-] - K. Zavadil [-] (87. J. Maňas [-] ) - M. Kraváček [-] , D. Mikel [-] , R. Sochora [-] (77. D. Maršálek [-] ) , M. Žáček [-] , L. Bahulík [-] , V. Žáček [-] , L. Krejčiřík [-] , J. Žebráček [-] (76. M. Okénka [-] )

ŽK: 22. M. Struška , 86. D. Torma , 88. A. Juráň - 33. J. Žebráček , 42. M. Blažek .
Místo: Malenovice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: SMÝKAL Miroslav - MITÁČEK Václav, GISTR Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku