Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2016 17:00

27.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Otrokovice poslaly zlínské béčko v tabulce za sebe


Branky


0

Hosté si vypracovali díky Elšíkovi, který byl u všeho důležitého, tříbrankový náskok. A ten už nepustili... Autor foto: Jan Zahnaš

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nepokryli dlouhý aut

Derby svedlo dohromady dva vyrovnané týmy, kde před vzájemným duelem na tom byli o jediný bodík lépe domácí fotbalisté. První ostrý zákrok utkání si připsal zlínský brankář Dostál, který po rohu likvidoval Foltýnovo zakončení. Za domácí zkoušel jako první štěstí Bartolomeu, ale mířil nepřesně. A tak si Balážik počkal na svůj úspěšný zákrok do 20. minuty, když byl u centru Blanaře dříve než Chwaszcz. Chwaszcz si mohl spravit chuť o minutu později, jenomže z úrovně penalty pálil mimo. A tak první půle našla jediného úspěšného střelce. Dlouhý aut se ukázal jako velká zbraň hostujícího celku, Dostál proti míči nevyrazil a tak zlínský odchovanec Elšík, kterému balón přistál přímo na noze, už měl jednoduchou práci – 0:1.

Elšík byl při chuti

Zlín v úvodu druhé půle opakovaně neuspěl ze standardních situací. A přišel rychlý trest. Po rohu se protlačil k míči Juráň a jeho hlavičku ještě stačil usměrnit do sítě pozorný Elšík – 0:2. Balážik za svá záda míč nepropustil ani po další aktivitě Zlína a v 62. minutě už to bylo o tři branky! Opět u toho byl Elšík, tentokrát v roli asistenta, když v brejku našel Mlýnka a ten dopravil míč do opuštěné brány. Domácí jiskřičku naděje vykřesal Bartolomeu, který měl prostor po propadlém centru na vápně důkladně zamířit a uspěl – 1:3. Snížit na rozdíl jediné branky mohl Vašulka, ale střela mu vůbec nesedla. Otrokovičtí si poslední desetiminutovku dobře pohlídali, jedinou příležitost měl Chwaszcz, ale hlavičkou míč mezi tři tyče nenasměroval. Otrokovice se tak radovaly ze tří bodů a přeskočily Zlín B v tabulce.



Ohlasy k zápasu


FC TRINITY Zlín B
Bronislav Červenka (trenér, pro fcfastavzliv.cz): „Zápas jsme si prohráli sami svým nezodpovědným a nedůrazným chováním především v obou pokutových územích. To, co jsme si říkali, a na co jsme hráče upozorňovali před zápasem, jako by ani nebylo. Navíc, díky svým hrubým chybám, a také laxnímu řešení jednoduchých situací, jsme třikrát zbytečně inkasovali. Jsem z dnešního utkání velmi zklamaný, a to hlavně z přístupu většiny hráčů. Bez nasazení, zaujetí, bojovnosti a zodpovědnosti za svůj výkon, se zápasy vyhrávat nedají. Soupeř byl navíc opět efektivní, a z minima šancí dokázal vytěžit maximum."




Sestavy


FC TRINITY Zlín B
J. Dostál [-] - R. Bartolomeu [-] , M. Vašulka [-] , O. Bačo [-] , M. Malenovský [-] , L. Motal [-] , L. Benčík [-] , Š. Chwaszcz [-] , M. Blanař [-] (79. F. Novák [-] ) , P. Hlobil [-] (65. T. Masař [-] ) , M. Malý [-]

FC Zlínsko
J. Balážik [-] - T. Zábojník [-] , T. Mlýnek [-] (73. O. Šuranský [-] ) , M. Vavruša [-] , T. Dekleva [-] , M. Neubert [-] , M. Němec [-] , R. Elšík [-] (81. E. Mensah [-] ) , A. Jasenský [-] , J. Juráň [-] , J. Foltýn [-] (75. V. Zach [-] )

ŽK: 90. O. Bačo .
Hráči zápasu: R. Elšík .
Místo: Areál Vl.Marečka. Počet diváků: 218. Rozhodčí: ČERNÝ Josef - HANÁKOVÁ Gabriela, VOSTREJŽ Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.