Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2020 17:30

2.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milan Baroš nastoupil poprvé za Vigantice. Proti Juřince zaznamenal dvě branky a tři asistence


1

Ve velký fotbalový svátek se proměnil páteční premiérový start Milana Baroše ve zlínské 1. A třídě. V rodných Viganticích nastoupil společně s dalším ligistou René Bolfem proti Juřince. Konečný výsledek hovoří jasně pro domácí Modrou hvězdu, která vyprovodila hosty z Juřinky osmigólovým přídělem. Samotný Milan Baroš se podílel na kanonádě dvěmi přesnými zásahy a hned třemi asistencemi. Deset minut před koncem duelu při střídání si ostravská legenda vysloužila potlesk témět tisícovky vděčných fanoušků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vítěz Ligy mistrů v dresu Liverpoolu a nejlepší střelec portugalského Eura v roce 2004 se ukázal domácím příznivcům v tom nejlepším světle. Od úvodního hvizdu zaměstnával obranu soupeře a vytvářel svým spoluhráčům brankové příležitosti. Zápas se nakonec proměnil v exhibici domácího týmu, kterou režíroval samotný Milan Baroš. To už na hřišti nebyl jeho bývalý parťák z reprezentace René Bolf, který z hrací plochy odkulhal po deseti minutách s nataženým stehením svalem. Osm stovek platících diváků ale vytvořilo skvělou atmosféru a kvitovalo každou povedenou akci domácího celku. Juřinka nakonec odjela domů s debaklem 8:1, ale páteční odpoledne ve Viganticích patřilo jedinému muži a to Milanu Barošovi.

 

„V utkání s Juřinkou jsme byli jasným favoritem. Netajíme se postupovými ambicemi. Milan Baroš byl na hřišti velmi aktivní okamžitě od úvodního hvizdu. Ve 35. minutě ukázal svoji genialitu, kdy si pohrál s hostujícím brankářem a potřetí uklidil míč do sítě.Hned po změně stran se dvěma asistencemi podílel na trefách Křenka, v 71. minutě se trefil podruhé. Milan byl naším klíčovým mužem, rozdílovou postavou,“ vyzdvihl výkon Milana Baroše domácí trenér Pavel Štůrala.

 

„Na Milana Baroše jsme se nijak speciálně nepřipravovali. Nehráli jsme na něj ani nějak zvýšenou osobní obranu. Jsme rádi, že takové dvě fotbalové ikony proti nám v této soutěži nastoupili. Samozřejmě výsledek hovoří za vše, Milan Baroš byl u všeho podstatného," hodnotil duel trenér Juřinky Zdeněk Hoffman.



Sestavy


FK Vigantice
J. Slovák [-] - R. Bolf [-] (10. D. Řepka [-] ) , M. Macíček [-] , J. Paprskář [-] , T. Kus [-] (66. R. Porubský [-] ) - T. Pavlíček [-] , R. Horák [-] , V. Vičan [-] , M. Václavík [-] (76. M. Vičan [-] ) - M. Baroš [-] (81. A. Křiva [-] ) , L. Křenek st. [-] (57. R. Ondryáš [-] )

TJ Juřinka
A. Škorňa [-] - R. Kalous [-] , N. Škorňa [-] - D. Vavřík [-] (46. M. Juřica [-] ) - J. Koleček [-] (26. M. Macíček [-] ) , P. Vanduch [-] , V. Blažek [-] , R. Fröhlich [-] (64. P. Goláň [-] ) , L. David [-] , R. Paťava [-] (84. M. Chocholatý [-] ) , D. Malaník [-]

ŽK: 62. M. Václavík - 45. N. Škorňa .
Počet diváků: 800. Rozhodčí: Svoboda Tomáš - ZELENÝ Martin, VEČEŘA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Kateřinice 18 41:23 40
2 TJ Valašské Meziříčí B 18 63:30 38
3 TJ Sokol Podlesí 17 47:20 37
4 FK Vigantice 18 41:36 30
5 TJ Vidče 18 44:30 29
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Daniel Vavřík 16
2 Erik Hrabovský 15
3 Petr Mičkal 14
4 Jozef Kušnier 12
5 Adam Juřík 11
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 51 56,0% 0
2 Ladislav Beran 38 45,2% 0
3 Jiří Klik 25 51,0% 0
4 Radek Hruška 15 36,6% 0
5 Venca Likeš 13 46,4% 0
Zobrazit celou tabulku