EXPERT TIP - 11.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 23.10.2016

0

O víkendu startuje 11. kolo soutěže. První zápas se odehraje v sobotu dopoledne na hřišti Lažiště, které vyzve rezervu Vacova. Šlágrem kola bude souboj mezi pátou Čkyní a třetími Strunkovicemi, dělí je od sebe pouhý bod. O střed tabulky si to rozdají Lhenice se Sousedovicemi. Záchranářský duel pak bude zápas Zliv – Stachy. V derby potom Netolice přivítají první Sedlec, který Netolice ještě neporazil. 




Vadim Rys

kapitán týmu SK Zliv

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 91 - 9 - 0 %
Komentář experta:

Domácí v sestavě ze zkušenými hráči jako je Hrbek či Bízek zvítězí, ovšem nebudou to mít úplně snadné, hosté mě překvapili skvělou rozehrávkou standartních situací a z těch budou určitě zlobit, přesto můj tip je 3-1.

Tip experta: 2 27 - 9 - 64 %
Komentář experta:

Trenérem Volyně je Václav Mareš, jenž přišel před sezonou právě z Chelčic, domácí tým zná dokonale a i díky tomu a kanonýru Němečkovi st. zvítězí Volyně v poměru 0-2.

Tip experta: 0 46 - 45 - 9 %
Komentář experta:

Pro mě tohle utkání nemá favorita a vzhledem k tomu, že Strunkovice ještě neremizovali a když si domácí pohlídají hostující šutéra Žurka skončí zápas plichtou 2-2.

Tip experta: 0 46 - 36 - 18 %
Komentář experta:

Ve Lhenicích to nebývá nikdy snadné, ale domácí po odchodech Pořádka a Ilieva ztratili dva elitní útočníky a o to víc se snaží hrát kompaktněji jako tým, stejným stylem se prezentují i Sousedovice, proto dávám remízu 1-1.

Tip experta: 1 73 - 9 - 18 %
Komentář experta:

My jsme kapitola sama pro sebe, nedisciplinovanost a věci s tím spojené nám předurčují boj o záchranu a v tomto zápase půjde tzv. o šest bodů, Stachy neznám, ale určitě se budou prezentovat bojovným výkonem a pokud se jim v tom nevyrovnáme, tak budeme mít velký problém… Spíš než tip je to mé přání, vítězství 1-0 gólem z 84. minuty. :-)

Tip experta: 2 37 - 36 - 27 %
Komentář experta:

Tak tohle bude derby se vším všudy, hráči se navzájem znají, někteří působili i v týmu soupeře, takže tady o motivaci nemám strach. Na Sedleci dělají fotbal výborně, již několikátou sezonu hrají nahoře, ale i Netolice mají dobrý tým v čele s velezkušeným Balouškem, přesto favorizuji hosty a můj tip je 1-2.

Tip experta: 0 46 - 27 - 27 %
Komentář experta:

Domácí dle mého doplácí na nováčkovskou daň a to je nezkušenost z vyšší soutěže, každým zápasem se ale lepší a otrkávají, Vlachovo Březí je pro mne neznámá, tento soupeř nás teprve čeká a proto dám tip, co by nám vyhovoval a tím je remíza 1-1.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Miroslav Podlešák 4
2. Tomáš Nárovec 3
3. miroslav mottl 3
4. Přemysl Šroub 3
5. Petr Kortus 3
6. Patrik Beneš 2
7. Václav Blahout 2
8. Tomáš Kučera 1
9. Patrik Krull 1
10. Roman Žurek st. 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.