1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stachy nakopla neproměněná penalta Kubeše


Branky


0

V záchranářském duelu chtěli uspět oba týmy. Bohužel Zliv i Stachy hráli v kombinovaných sestavách, a to se trochu projevilo na hře. A tak zápas skončil zaslouženou remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli zaslouženě do vedení

Domácí se museli obejít bez vyloučeného brankáře Jiřího Remty. Do brány se postavil Jakub Václavík. Zliv začala mnohem lépe a hned si vypracovala gólové šance. Ve 12. minutě hráči domácích předvedli hezkou kombinaci po ose Bican, Kubeš, dorostenec Remiáš, kterou poslední jmenovaný zakončil střelou z hranice velkého vápna – 1:0. Potom se dostávali do hry i Stachy po kombinací a průniků ze stran a ojedinělých střel z dálky, ty však pokryl spolehlivě chytající Jakub Václavík. Ve 35. minutě Jiří Vondrka nádherným centrem vybídl ke skórování Jana Kubeše, ten však v jasné příležitosti hlavou míjí svatyni Tomáše Sýse. Další šance domácí neproměnili, a tak poločas skončil zaslouženým vedení domácí Zlivi.

Kubeš první penaltu dal, tu druhou už ne

Do druhého poločasu šli domácí přidat další branku, která by jim přinesla klid na kopačky. Hosté zase chtěli srovnat hru a pokusit se o vstřelení vyrovnávací branky. V 50. minutě domácí útočník vběhl do vápna mezi Jana Dvořáka a Vladimíra Šípa, kteří ho poslali k zemi. Rozhodčí Michal Ťupa nařídil pokutový kop, toho se ujal velmi dobře hrající Jan Kubeš. První kop nekompromisně proměnil, ale rozhodčí nechal penaltu opakovat pro předčasné vběhnutí hráčů do pokutového území. Opakovaný kop už chytil brankář Sýs. Od té doby se po domácích hráčích slehla zem. Stachy převzaly kontrolu nad zápasem a byly lepším týmem. Bylo jen otázkou času, kdy vstřelí gól. To se jim povedla až ke konci zápasu. V 80. minutě zahrával rohový kop Jan Pešl, který našel Tomáše Hoška, který krásnou tvrdou střelou prostřelil Václavíka – 1:1. Ve Zlivi se zrodila zasloužená remíza.



Ohlasy k zápasu


SK Zliv
Vadim Rys, kapitán: Sehráli jsme utkání dvou rozdílných poločasů, v tom prvním jsme byli lepší a po hezké kombinaci se ujali vedení. Bohužel jsme další šance nedotáhli ke kýženému druhému gólu. Druhý poločas bohužel z naší strany nebyl tak povedený, jako ten první.

TJ Sokol Stachy
Ladislav Heidenreich, hráč: Bylo vidět, že my i Zliv hrajeme v kombinovaných sestavách. Utkání bylo vyrovnaný, hra se přelívala ze strany na druhou. V druhém poločasu od neproměněné penalty domácích jsme byli lepší a zaslouženě jsme vyrovnali.



Sestavy


SK Zliv
J. Václavík [-] - R. Bican [-] , J. Čejka [-] , J. Hrdlička [-] , J. Vondrka [-] , V. Rys [-] , M. Remiáš [-] , R. Nečas [-] , V. Šílený [-] (69. J. Slavík [-] ) , J. Kubeš [-] , D. Ambrož [-]

TJ Sokol Stachy
T. Winter [-] - V. Lukeš [-] (56. M. Druta [-] ) , L. Hovorka [-] , T. Hošek [-] , J. Pešl [-] , V. Šíp [-] , M. Vozobule [-] , M. Šíp [-] , L. Heidenreich [-] , P. Foltýn [-] , J. Dvořák [-]

ŽK: 5. J. Vondrka , 15. R. Nečas , 48. V. Rys , 52. M. Remiáš , 90. J. Čejka - 26. L. Heidenreich , 49. V. Šíp .
Hráči zápasu: J. Kubeš - M. Šíp .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ťupa Michal - KOVAŘÍK Zdeněk, CIBRANSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.