T. Kouba 65.
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volyně ztratila vedení a v Chelčicích pouze remizovala


Branky


0

Tento zápas byl pikantní pro trenéra Václava Mareše, který v minulé sezóně ještě vedl Chelčice. Domácí se předním chtěli předvést, a to se jim částečně povedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Volyně šla do vedení

Jednalo se o pikantní utkání, jelikož Volyně angažovala před touto sezónou na post hlavního trenéra Václava Mareše, který vedl do té doby tým Chelčic. Proto bylo od trenéra velké namotivování k tomu to zápasu. Úvod utkání měli ve svých rukách hosté a vytvořili si několik nebezpečných situací, ale všechny pokryl výborně chytající brankář domácích Novák. V 18. minutě po individuální akci nastřelil Antonín Mack tyč domácí branky. Tlak hostů vyvrcholil ve 22.minutě, kdy se po rohovém kopu Němečka prosadil, na zadní tyči, Václav Páník -0:1. Ve 30. minutě, po kolmé přihrávce Macka mezi stopery, šel hráč hostů Škopek sám na gólmana Nováka, ale ten ho vychytal a z bezprostřední blízkosti ho nepřekonal z dorážky ani Němeček. Do konce poločasu už probíhal pouze boj o střed hřiště.

Tomáš Kouba trefil bod

Ve druhém poločase se pokračovalo v nastaveném boji. Až v 58. minutě se domácí odhodlali k vážnému ohrožení hostující branky, kdy trefil po střele z vápna tyč domácí hráč Kouba Tomáš. Od té doby začali hosté kupit jednu přesnost za druhou. Potrestání přišlo v 65. minutě, kdy po se chybě v obraně hostů prosadil chelčický Kouba Tomáš, který zakončil svůj samostatný únik nekompromisně do horního rohu branky - 1:1. Poté se hra přelévala z jedné strany na druhou a žádný tým už si nepřipsal přímé ohrožení branky. Za zmínku stojí pouze přímý volný kop v podání Němečka, ale toho opět vychytal domácí brankář. Oba týmy se rozešli zaslouženou remízou.



Ohlasy k zápasu


FK Chelčice
Zdeněk Raba, jednatel: V utkání jsme neproměnili řadu šancí, které nás připravili o zisk tří bodů. Doufejme, že zpřesníme koncovku v nadcházejícím těžkém utkání na půdě Strunkovic.




Sestavy


FK Chelčice
P. Novák [-] - J. Křenek [-] , J. Turek [-] , V. Trobl [-] , M. Vokatý [-] , M. Lang [-] - J. Jakš [-] , J. Jakš [-] , V. Tesař [-] (46. M. Šácha [-] ) , T. Kouba [-] (76. M. Kiš [-] ) - M. Vokatý [-] (89. P. Valenta [-] ) -

SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - J. Havlíček [-] , V. Páník [-] , P. Rojík [-] , J. Němeček st. [-] , F. Gašpar [-] , A. Mack [-] , T. Škopek [-] , M. Malina [-] (75. P. Gašpar [-] ) , M. Dvořák [-] , M. Chvosta [-]

ŽK: 52. T. Kouba , 58. J. Jakš , 70. M. Šácha , 79. J. Jakš - 62. P. Rojík .
Hráči zápasu: V. Páník , A. Mack .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Studený Josef - ŠŤASTNÝ Petr, TALÍŘ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.