Sedlec dal čtyři branky, přesto to stačilo jen na remízu


Branky


50. V. Šindelář (vl.) - 72. M. Chromý
0

Derby nemá favorita. To se potvrdilo i v tomto zápase. Dle postavení v tabulce (Sedlec první, Netolice střed) by mohl být považován za favorita Sedlec, jenomže to by nemohlo být derby… 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedleci neuznali regulérní gól

Derby mezi Netolicemi a Sedlecem bylo kvalitní a dosti bojovné. Bohužel ho výrazně ovlivnili rozhodčí. Sedlec dal čtyři branky a přesto to stačilo jen na remízu. Nejprve hlavní rozhodčí Petr Krejník správně neuznal gól Tomáše Kučery kvůli ruce, těsně před poločasem si ale asistent Harvalík další hru rukou před gólem Kučery doslova vycucal z prstu a hlavní, který byl situaci jednoznačně blíž, na radu svého kolegy bohužel dal. Poté se čekalo jen na ukončení prvního poločasu.

Chromý dal čtvrtý gól za poslední tři zápasy

Ve druhé půli zápas výrazně ovlivnila červená karta v 58. minutě pro sedleckého Bláhu. Jeho faul u lajny byl tvrdý, ale v kontextu jiných soubojů na mizerném bahnitém hřišti mohl skončit i žlutou kartou. Leč místo toho šli domácí vzápětí do vedení, když si centr Netolic srazil do vlastní sítě neatakovaný Václav Šindelář. Sedlec pak ale i v deseti předvedl parádní půlhodinu. Domácí do šance nepustil, naopak sám mohl rozhodnout. Remízu zajistil neomylný exekutor Michal Chromý v 79. minutě, byl to jeho čtvrtý gól v posledních třech zápasech. Z dalších šancí se už neurodilo nic, a tak se body dělily. Sedlec i přes ztrátu drží první místo, protože Volyně taky pouze remizovala.

V příštím kole Sedlec čeká další derby tentokrát se Zliví. Netolice jedou do Vlachova Březí.



Ohlasy k zápasu


1. FC Netolice
Jiří Nárovec, trenér: Věděli jsme, že nás čeká velmi těžký zápas. Bylo to derby, Sedlec se na podzim prezentuje velmi kvalitními výkony a přijel s vizitkou vedoucího týmu tabulky. Přesto jsme podle mého názoru v prvním poločase byli lepší my. Vypracovali jsme si několik dobrých střeleckých příležitostí (Novák, Baloušek, Vlášek), při kterých hosty podržel výbornými zákroky brankář Hanzal. Jejich největší šancí tak byl nepovedený odkop našeho obránce, který málem skončil vlastním gólem. Druhá půle už z naší strany tak dobrá nebyla. Dostali jsme se sice do vedení, ale Sedlec po inkasované brance výrazně zvýšil svou aktivitu. Přesto jsme mohli své vedení navýšit, ale Novák po špatné rozehrávce hostujícího brankáře netrefil prázdnou bránu. V každém případě jsme se zbytečně zatáhli, soupeř tak měl najednou víc prostoru. To se nám nevyplatilo, protože Chromý krásnou střelou z přímého kopu vyrovnal. Remíza je spravedlivá, Sedlec to nevzdal ani v deseti, a myslím, že zápas měl oboustranně velkou kvalitu. Pro nás bylo důležité, že obrana dokázala eliminovat (naštěstí v tomto zápase nevýrazného) nebezpečného střelce Kučeru i dobře hrajícího zkušeného matadora Šindeláře. Naším nejlepším hráčem byl Pavel Reindl. Pravdou je, že rozhodčí neuznali celkem tři branky - v prvním poločase dvakrát Sedleci pro hraní rukou, ve druhém jednou nám pro ofsajd. Vyjadřovat se k tomu nebudu, ze své zóny jsem ani jednu situaci nemohl objektivně posoudit. Stejně tak se nebudu vyjadřovat k mediálně prezentovanému "přísnému" vyloučení sedleckého Bláhy, to ať posoudí jiní.

SK Sedlec
Tomáš Kučera, útočník: Tahle ztráta mrzí. Utkání mělo dobrou kvalitu, přestože se hrálo na hodně těžkém terénu. První klíčový moment byl, že nám mladý rozhodčí na pokyn staršího asistenta Harvalíka neuznal naprosto regulérní gól, při kterém mohl údajnou rukou zahrát leda tak domácí obránce. Místo poklidného vedení pak přišlo přísné vyloučení na naší straně a k tomu ještě vlastní gól. Ani to nás ale nepoložilo, mančaft dřel až do konce. Nejprve Chromý vyrovnal z přímáku a mohli jsme i vyhrát, šance na to byly. Netolice jsme tedy v derby neporazili, ale koukáme dál, na další derby se Zliví, tam si další ztrátu už nemůžeme dovolit.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: KREJNÍK Petr - KOCINA Martin, HARVALÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.