2:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sousedovice přestřílely Lhenice


Branky


16. R. Sura , 80. M. Sedlák - 9. M. Glazunov , 11. L. Burda (vl.) , 47. J. Kovář , 71. M. Glazunov
0

Sousedovice nechtěly navázat na minulé kolo, kdy prohráli se Čkyní, a tak ve vyrovnaném zápase proti Lhenici tahaly za trochu delší konec. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sousedovice na nic nečekaly a vlétly na domácí

Sousedovice do utkání na soupeřově hřišti vstoupili bez respektu, bez taktického vyčkávání a hned v samém jeho úvodu si vytvořily před lhenickou brankou závar, z něhož dvě jejich vyslané střely stačili zblokovat stopeři Tůma s Kopfem. Domácí sice následně odpověděli několika střelecky nedotaženými útočnými akcemi, aby poté úvodní varování Sousedovických naplnil prvním gólem přesnou trefou již v 9. minutě Milan Glazunov (0:1). Časový prostor pro případné zlikvidování rozdílové branky měli Lheničtí minimální, neboť v 11. minutě po jimi provedeném rohovém kopu a okamžitě následujícím brejku soupeře se střeleckým zakončením, usměrnil Vl. Burda nešťastně balón do vlastní sítě a hostující tým tím tak utekl o dvě branky (0:2). V dalším hracím čase domácí obtížně překonávali důraznou defenzivu a urostlou obranou řadu hostí při jejich častém držení míče i častější střelbě a za hrozících překvapivých jejich úniků. Přesto se jim v 16.minutě, po rozehraném trestném kopu do šestnáctky a „hlavičce“ Sury, podařilo snížit na 1:2. Do poločasu měli dvě velké možnosti k vyrovnání Mrkvičkou. Ten nejprve sám před gólmanem Šilhanem jej nepřekonal, podruhé po zastaveném průniku Sury a následně provedeném rohovém kopu, zcela neobsazen, z hranice šestnáctky přepálil branku.

Hosté pokračovali ve své jízdě a přestříleli Lhenice

Do druhého poločasu vstoupili Lheničtí nekoncentrovaní a opět hned v jeho počátku (ve 47. minutě) inkasovali do rozhozené obrany z kopačky Kováře umístěnou střelou k tyči třetí gól (1:3). Dvoubrankový rozdíl je viditelně rozhodil a hosté měli herně navrch a dostávali se do gólových šancí. Ve 49. minutě rychlý jejich únik zlikvidoval jen včasným vyběhnutím gólman Dvořák. V 57. minutě se před něho v samostatném průniku dostal Hrach, ale nevyzrál na něho, aby v 59. minutě zasahoval znovu úspěšně při dalším nájezdu. Až poté konečně také i domácí ohrozili Šilhanovu branku celkem vydařenou střelou Berana, ale mezi tyče se nevešla. V 71. minutě na druhé straně stačil Dvořák další sousedovický  projektil mířící do branky jen vyrazil, ale na Glazunovu dorážku již nestačil reagovat – 1:4. Lhenickým to v této fázi hry hrozilo debaklem, byli dole, soupeř nahoře. V 80. minutě ale získal za hranicí šestnáctky míč domácí Martin Sedlák a po uvolnění a přesné záměrné snížil na přijatelnějších 2:4. Dosaženou brankou Lheničtí viditelně ožili a počali mít přeci jen více ze hry za územní převahy, avšak bez přesné finální koncovky. Hostující tým si v závěru utkání dvougólový náskok pohlídal i přerušováním plynulosti hry několikanásobným střídáním z početné lavičky na rozdíl od té domácí, co téměř zela prázdnotou. A tak lhenický tým v neúplné sestavě alespoň na zkorigování konečného výsledku již neměl. Sousedovičtí přesvědčivě brali všechny body.

 

Autor: Jan Bumba



Sestavy


SK Lhenice
J. Dvořák [-] - M. Sedlák [-] , M. Sedlák [-] , J. Růžička [-] , D. Trojan [-] , J. Beran [-] , J. Mrkvička [-] , L. Burda [-] (85. R. Suchý [-] ) , T. Tůma [-] , L. Kopf [-] , R. Sura [-]

FC Znakon Sousedovice
J. Šilhan [-] - V. Křížek [-] (86. D. Trégl [-] ) , R. Náhlík [-] (75. V. Behenský [-] ) , V. Kacetl [-] , J. Kovář [-] , M. Glazunov [-] , P. Vojtíšek [-] (85. V. Rom [-] ) , J. Hrach [-] , M. Rataj [-] , P. Masák [-] , F. Duba [-]

ŽK: 28. J. Beran , 34. J. Dvořák , 85. T. Tůma - 46. M. Glazunov , 64. M. Rataj .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BARTŮNĚK Pavel - NOVÁK Roman, MUZIKA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.