EXPERT TIP - 9.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 2.10.2016

0

Víkendové kolo I. A třídy opět přinese nesmírně zajímavé fotbalové boje. V sobotu fanoušci uvidí zápas Chlebičova se Štítinou a atraktivní střetnutí mezi Jakubčovicemi a Vítkovem. Nedělní dopoledne si tradičně vyhradily Mokré Lazce, které se tentokrát střetnou se Štěpánkovicemi. Mezi zbývajícími čtyřmi zápasy bude pozornost upřena hlavně na tápající Kravaře, které nastoupí proti dravé Staré Bělé. Do Oldřišova přicestuje lídr soutěže z Ludgeřovic, Bolatice přivítají Darkovičky a sestupem ohrožené Bohuslavice hostí Krásné Loučky.




Jakub Černý

Expertem dalšího kola I. A třídy jsme zvolili průbojného záložníka Jakuba Černého, který v posledních sezonách hájí barvy Štítiny. Odchovanec Slezského FC Opava a bývalý fotbalista Hradce nad Moravicí patří k hlavním útočným zbraním svého mužstva, ale stejně jako střílet góly, umí i přitvrdit při bránění.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 83 - 6 - 11 %
Komentář experta:

V Chlebičově se nám zatím nepodařilo ukořistit ještě ani bod, a vždy tam tápeme i herně. Letos už bychom to však mohli, i přes absenci několika hráčů, konečně zlomit. Nemůžu tipovat nic jiného než dvojku.

Tip experta: 1 72 - 17 - 11 %
Komentář experta:

Tyto týmy letos podle mě zůstávají hodně za očekáváním. Domácí už musejí po několika nepřesvědčivých výsledcích zabrat. Na vlastním stadionu Jakubčovice nezaváhají.

Tip experta: 1 61 - 28 - 11 %
Komentář experta:

Z Mokrých Lazců se body jen tak nevozí. Štěpánkovice pro mě i přes poslední překvapivé výsledky zůstávají jedním z hlavních kandidátů sestupu.

Tip experta: 1 22 - 33 - 45 %
Komentář experta:

Oldřišov se doma vždy umí vytáhnout na lídra soutěže. Hraje nepříjemný agresivní styl a myslím si, že Ludgeřovice jsou i přes dobré výsledky hodně přeceňované mužstvo.

Tip experta: 1 44 - 6 - 50 %
Komentář experta:

Kravaře si po domácí prohře se Štítinou a ostudou ve Štěpánkovicích nesmí dovolit další domácí zaváhání. Přestože Stará Bělá zatím působí velmi sympaticky, domácí prostředí a zkušenosti některých hráčů rozhodnou. Kravaře o gól zvítězí.

Tip experta: 0 11 - 45 - 44 %
Komentář experta:

Zřejmě nejtěžší zápas na tipování. Bolatice jsou zatím největším zklamáním probíhajícího ročníku. Domácí už potřebují sebrat body a zrovna proti silným Darkovičkám, které znovu potvrzuji postavení na čelních příčkách z minulých let. Zkusím první plichtu.

Tip experta: 1 67 - 11 - 22 %
Komentář experta:

Vypadá to, že Loučky navázaly na katastrofální jaro a nemít nahráno z podzimu, hrály by letos jen 1. B třídu. Bohuslavice, podle toho co jsem zatím viděl, vypadají jako nejslabší mužstvo soutěže. S kým jiným by však už měly vyhrát, navíc v domácím prostředí.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Lukáš Stepek 3
2. Michal Pěntka 3
3. Adam Korbel 3
4. Marek Wendtner 3
5. Jan Havelka 3
6. Lukáš Fojtík 2
7. Richard Husovsky 2
8. Karel Klos 2
9. Daniel Kožík 2
10. Lukáš Tkačík 2
11. Lukáš Vybrančík 2
12. Milan Petrík 2
13. Marek Kulaviak 2
14. Ondřej Pytlík 2
15. Ondřej Malík 1
16. Patrik Adamčik 0
17. Martin Kresta 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.