Chlebičov doma padl se Štítinou


Branky


0

Štítina vedla v Chlebičově v průběhu zápasu až o tři góly. Chlebičov dokázal už jen dvěma přesnými zásahy snížit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina nedávno bodově vyloupila Kravaře a podobně drze si počínala i na horké půdě Chlebičova. Hosté se soustředili na zabezpečenou defenzivu, ze které vyráželi do nesmírně nebezpečných brejků. Především útočné duo Tkadleček – Prokša dělalo domácím zadákům obrovské problémy. Hned v 11. minutě utekl Tkadleček a naservíroval míč na zlatém podnose Prokšovi – 0:1.

 

Fotbalisté Štítiny nadále kralovali, ale krátce po přestávce mohli o hubený náskok přijít. Lumír Sedláček si naběhl na pas Korbela, jenže poté si vylámal zuby na brankáři Hlaváčkovi. V 57. minutě si naopak střihl gólové repete Prokša, když si naběhl na luxusní centr Režnara – 0:2. Třetí zásah hostů měl na kopačce Matyášek, ale zazdil sólový nájezd. Příklad si z něj pak vzali i domácí Korbel, který sice obelstil Hlaváčka, jenže poté podklouzl a obdržel pouze žlutou kartu za filmování. V 68. minutě už byl Chlebičov málem zralý na ručník, protože Tkadleček předvedl znamenitou individuální akci – 0:3. Štítina však následně polevila, což se jí nemuselo vyplatit. Domácí se vrátili zpět do zápasu díky střídajícímu Holleschovi. Novic na trávníku nejprve zúročil odvážný průnik Majewského (1:3) a vzápětí se nejlépe zorientoval v nepřehledné skrumáži (2:3). Hosté se přestali cítit silní v kramflecích, ale těsné vedení už si pohlídali.



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Chlebičov
Vilém Axmann, trenér Chlebičova: Tentokrát jsme si bodovat asi nezasloužili, protože nestačí hrát pouze dvacet minut. Štítina nám od začátku dělala obrovské problémy rychlým přechodem do útoku. Dlouho jsme se nedokázali dostat do větší šance. Nakoplo nás až snížení na 1:3. Potom jsme hned vsítili druhý gól, ale vyrovnat už se nám nepovedlo. Remíza by byla pro Štítinu příliš krutá.

TJ Tatran Štítina
Radim Maloch, záložník Štítiny: Na zápas jsem sice dorazil později, ale kluci mi říkali, že po úvodní půlhodině klidně mohli vést tříbrankovým rozdílem. I potom jsme hráli velice dobře a soupeři jsme skoro nepůjčili balon. Po našem třetím gólu jsem si říkal, že jim dáme pětku, ale místo toho jsme Chlebičov hloupými chybami vrátili do utkání. Když to však shrnu, tak jsme zvítězili zaslouženě.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: TVRDÝ Zbyněk - KOLEČKÁŘ Antonín, MORAVEC Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.