VIDEO: Fotbalová divočina skončila remízou


Branky


0

Osm branek mohli vidět diváci v Oldřišově. Oba týmy vstřelily čtyři branky a body se dělily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Reklama na fotbal byla k vidění v Oldřišově, kam zavítaly rozjeté Ludgeřovice. Již úvodní čtvrthodinka zahřála u srdíčka, jenže střelci zatím mlčeli. Poté však domácí Wicha prodloužil balon efektní patičkou na Bořuckého, který našel na rohu šestnáctky Utěšeného a ten parádně uklidil míč ke vzdálenější tyči – 1:0. Hosty to ovšem nevykolejilo. O pár vteřin později pelášil Pěntka sám na gólmana Anděla a potvrdil pověst zabijáka – 1:1. Samsonovi hoši ale odpověděli tím nejlepší způsobem. Po rohu Žídka Ludgeřovice odvrátily balon pouze k Wichovi, který z hranice velkého čtverce vymetl šibenici – 2:1. Fotbalisté Oldřišova se však ani v tomto případě z vedení moc dlouho netěšili. Pěntka si naběhl na rohový kop Fojtíka a přesnou hlavičkou upravil na 2:2. Překvapivý lídr soutěže nadále hýřil aktivitou, což se mu vyplatilo. Klos si totiž vyměnil míč s Fojtíkem a nepříliš razantním pokusem zaskočil zkoprněného Anděla – 2:3. Stále ještě před přestávkou si ale Bořucký šikovně zpracoval balon hrudí a zařídil poločasovou remízu 3:3. 

 

Druhá půle byla gólově skromnější. Domácí se přiblížili plnému bodovému zisku v 71. minutě, kdy se Wicha probil nejrychleji k dorážce a nádherně zavěsil míč pod břevno – 4:3. Spravedlivou plichtu pak zařídil Fojtík, který našel recept na bezmocného Anděla – 4:4. 

 



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov
Jaroslav Samson, trenér Oldřišova: Fanouškům se to muselo líbit, protože sledovali krásný fotbal. Potvrdilo se, že proti sobě hrají mužstva z popředí tabulky. Před zápasem jsme samozřejmě chtěli všechny body, ale remízu považuji za docela spravedlivou. Ludgeřovice jsou směrem dopředu velice šikovné.

TJ Ludgeřovice
Michal Pěntka, útočník Ludgeřovic: Hrálo se stylem nahoru dolů, když šance střídala šanci. Trenéři z toho museli být nešťastní, zatímco fanoušci si to museli užívat. Připadalo mi, že obrany tentokrát vůbec neexistují. Sice jsme ještě chvilku před koncem vedli, ale remíza je zasloužený výsledek. Byla to opravdu skvělá podívaná, padly krásné góly.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: CHLEBOVSKÝ Bohumír - VIŠŇOVSKÝ Zdeněk, JAHODA Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.