EXPERT TIP - 23.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 21.5.2023

0

Fotbalová sezóna pomalu a jistě spěje ke svému vyvrcholení, ale přesto ještě pár kol máme před sebou. Kromě hokejového mistrovství světa máme na programu i další mistrovství vesnických soutěží. Sobotní program je chudý, divák si může vybrat jen z jednoho zápasu, a sice duel Ludgeřovic proti Krásnému Poli. V nedělním dopoledni uvidíme souboj druhého celku z popředí proti druhému od konce, Lazce přivítají tonoucí Jistebník. Nejvíce zápasů se odehraje v nedělním odpoledni a za zmínku bude stát určitě souboj vedoucích Kravař proti Staré Bělé, kdy se dá očekávat pěkný kombinační fotbal. 




Patrik Minarčík

Nabídku do role Experta kola tentokrát přijal zástupce oddílu z Mokrých Lazců, a sice jejich brankářská jednička PATRIK MINARČÍK. Devětadvacetiletý brankář se řadí mezi zkušené strážce svatyní, které můžeme v této soutěži spatřit. V bráně Mokrých Lazců působí od loňského léta, kdy přestoupil z konkurenčního Chlebičova. Patrik Minarčík začínal s fotbalem v Oticích, odkud jeho další krůčky směřovaly do mládežnických kategorií v SFC Opava. Tam strávil svou kariéru až do juniorských let. Svou mužskou část kariéry nastartoval v dresu Kravař, se kterými si dvě sezóny zahrál krajský přebor. Následovaly přesuny do Bruntálu a Oldřišova. Po štacích ve Slezsku se i kvůli práci musel přestěhovat do Prahy, kde si stačil i najít čas na fotbal a hájit bránu za tým AFK Slivenec. Následně se opět vrátil na Opavsko, kde pravidelně chytá I.A třídu. Jak již je výše zmíněno, nejprve v dresu Chlebičova a v této sezóně jako člen oddílu z Mokrých Lazců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 25 - 8 - 67 %
Komentář experta:

Podle mě vyhraje Krásné Pole. Ludgeřovice nemají v současnosti takovou kvalitu a ani formu, aby v tuto chvíli s Krásným Polem něco uhrály.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Nic jiného než výhru našeho týmu si nepřipouštím. Musíme jednoznačně zvítězit. Bůhví v jakém složení hosté z Jistebníku vůbec přijedou.

Tip experta: 2 29 - 7 - 64 %
Komentář experta:

Věřím Darkovičkám, které hrají docela pohledný fotbal. Především mají skvěle chytajícího brankáře. Myslím, že tentokrát Strahovice bodovat nebudou.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Musím dát na Štěpánkovice. Má žena je právě ze Štěpánkovic a sedí vedle mě. A říká, že jak nedám na jejich tým, tak už nedostanu oběd ani kafe (smích). I tak si myslím, že to Štěpánkovice doma uhrají.

Tip experta: 1 72 - 14 - 14 %
Komentář experta:

Asi výhra domácích. Albrechtice sice mají skvělého Zdenu Partyše, ale myslím, že to v Kozlovicích stačit nebude a domácí si to uhrají.

Tip experta: 1 71 - 0 - 29 %
Komentář experta:

Za mě jasná volba pro Kravaře. Podle mě nemá Stará Bělá takovou kvalitu, aby mohla Kravaře na jejich hřišti porazit. Domácí tým má skvělou střední lajnu, která dokáže soupeře přehrát.

Tip experta: 0 29 - 29 - 42 %
Komentář experta:

Těžko tipovat, kdo bude v tomto utkání lepší. Myslím, že to bude vyrovnané utkání, ve kterém buď někdo vyhraje o gól, anebo skončí remízou. Já nakonec tipnu plichtu.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Patrik Ožvolda 5
2. Míchal Jaroš 5
3. Jan Prudký 5
4. Ladislav Beran 5
5. Petr Vala 5
6. Michal Pěntka 4
7. Bedřich Trávníček 4
8. Adam Šlachta 4
9. Marek Kulaviak 4
10. Vojtěch Tomíček 4
11. Patrik Slavík 4
12. Kryštof Surovec 3
13. David Obrusník 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.