Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

23.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásné Pole přejelo tápající Ludgeřovice


12

Z jediného sobotního klání se doslova a do písmene stala one man show. Hostující kanonýr Ševčík si musel připadat jako z jiné dimenze, protože v rozmezí půlhodiny zasadil soupeři pět branek a podstatnou mírou režíroval výhru svého týmu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ševčíkovo galapředstavení - 5 gólů

Nutno poznamenat, že sestava Ludgeřovic byla hodně okleštěná a trenér musel s hráči do značné míry improvizovat. To ovšem nikterak nesnižuje kvalitu Ševčíkových schopností, protože umět využít všechny nabídnuté šance, co se útočníkovi naskytnou, to chce také kus umění. A nutno podotknout, že si krásnopolský forvard počínal zcela suverénně. Jeho první zápis do střelecké listiny vzešel po kolmici Mašlanky a následné přesné střele k tyči - 0:1. Druhou trefu mu pro změnu přesným centrem připravil Klimek - 0:2. Po čtvrthodině zahrával Křižák standardku a Ševčík netradičně hlavou dokonal hattrick - 0:3. Domácí tým přispěchal s rychlou odpovědí. David Zbořil prosvištěl okolo dvou obránců a nákopem do šestnáctky hledal Müllera, míč se nakonec svezl k Adamcovi, který uklízel kulatý předmět do sítě - 1:3. Jenže než se stačili domácí nadechnout, dal o sobě vědět opět kdo jiný než Ševčík a drzou kličkou přes stopera a střelou po zemi navýšil skóre - 1:4. Muž zápasu pak dokonal své galapředstavení pátou trefou, když opět využil rozhozené obrany - 1:5. Přidat branky mohl i jeho parťák Patrik Ožvolda, jenže ten se pro změnu na jaře střelecky trápí. 

Ve druhé půli už branky nepadaly

Ve druhém poločase předvedli domácí pěkný výpad do rozhozené obrany hostů, jmenovitě útočné duo Bílý s Davidem Zbořilem, kteří vymíchali stoperskou dvojici. Hostující defenzíva zastavila domácího kapitána za cenu faulu, načež se pískala penalta pro Ludgeřovice. Bílý ovšem nabídku korigovat skóre nevyužil. Jeho špatně kopnutá penalta jen podtrhla zmar domácího celku, který jinak působil zcela odevzdaně. Krásné Pole mohlo ještě navýšit své vedení, když pětigólový Ševčík se ocitl v dobré palebné pozici, ale další trefu už nezaznamenal. Asi se rozhodl, že si svůj střelecký prach pošetří na následující duel proti Kravařím. 



Ohlasy k zápasu


TJ Ludgeřovice
David Zbořil (útočník): "Hráli jsme v hodně osekané sestavě, ale tím nechci shazovat výkon soupeře. KrPole hrálo krásný fotbal a zaslouženě vyhrálo. Co mě štve, tak je přístup některých hráčů, kteří dnešní zápas doslova odchodili. Skoro všechny góly jsme soupeři zadarmo darovali. První poločas jsme hráli strašně chaoticky, někteří z nás museli nastoupit na nezvyklých postech, což zapříčinilo, že jsme chvílemi nevěděli, co hrát"

TJ SOKOL Krásné Pole
Pavel Válek (trenér): "Hráli jsme výborný zápas, od první minuty jsme Ludgeřovice prakticky k ničemu nepustili. Byli jsme silnější na míči, hladovější po výhře a prakticky si dělali na hřišti, co chtěli. Pětibrankové představení našeho střelce Ševčíka bylo jen třešničkou na dortu. Prakticky bylo už po poločase rozhodnuto, ve druhém mohli domácí aspoň snížit z penalty, ale nestalo se. Zápas se pak už jen dohrál z povinností. Za výhru jsme rádi, určitě nám zvedne sebevědomí před důležitým zápasem s Kravařemi"



Sestavy


TJ Ludgeřovice
P. Walder [-] (46. D. Pompa [-] ) - D. Bílý [-] , T. Gellner [-] , D. Fekete [-] , D. Martiník [-] (46. D. Charvát [-] ) , J. Vrabec [-] , M. Rodek [-] , D. Zbořil [-] , T. Zbořil [-] , K. Adamec [-] (55. D. Hurina [-] ) , T. Müller [-]

TJ SOKOL Krásné Pole
J. Tichý [-] - J. Ševčík [-] , P. Ožvolda [-] (61. E. Farkas [-] ) , M. Zábranský [-] , J. Kvak [-] , R. Křižák [-] (72. M. Adamovič [-] ) , D. Mašlanka [-] , P. Klimek [-] , Š. Plhák [-] , D. Řeháček [-] (81. P. Kotrla [-] ) , D. Ožvolda [-] (46. A. Chobot [-] )

ŽK: 28. D. Martiník , 29. D. Bílý .
Počet diváků: 235. Rozhodčí: Priesol Daniel - VOJKOVSKÝ Michael, SLANÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Patrik Minarčík
Tip experta: výhra hostů

Podle mě vyhraje Krásné Pole. Ludgeřovice nemají v současnosti takovou kvalitu a ani formu, aby v tuto chvíli s Krásným Polem něco uhrály.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů