EXPERT TIP - 23.kolo Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023

Datum kola: 7.5.2023

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Jakub Wolf

Útočník Ostré. S fotbalem začínal v Milovicích v přípravce. Poté se v roce 2011 přesunul do Ostré. V dorosteneckém věku byl na hostování v pražském Bráníku. Více změn ve své fotbalové karieře neměl. V Ostré mají dobrou partu lidí, kteří drží při sobě v dobrých i těžkých chvílích, tak ho to ani nikal netáhlo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 86 - 0 - 14 %
Komentář experta:

Podolí se sice veze na vlně dvou domácích vítězství, ale Pátek si tento zápas v klidu pohlídá, mají posily, které si celkem sedli a i přes pár výkyvů je kvalitnějším mužstvem.

Tip experta: 2 29 - 14 - 57 %
Komentář experta:

Domácí Milovice jsou nyní pod obrovskou dekou a nemyslím si, že v tomto zápase bude nějaké překvapení.

Tip experta: 1 86 - 0 - 14 %
Komentář experta:

Vrdy jdou na postup a Zeleneč je v tomto zápase nijak neohrozí, gól dají hosté pouze z nějaké nedbalosti domácích, ale určitě vyhrají domácí Vrdy.

Tip experta: 1 62 - 0 - 38 %
Komentář experta:

Plaňany sice přejeli Vykáň, té se ale v jarní časti vůbec nedaří chytnout zápasy, proto bych tento výsledek nebral v úvahu a Městec si v domácím prostředí zápas pohlídá.

Tip experta: 1 75 - 0 - 25 %
Komentář experta:

Jíkev má kvalitní mužstvo osazené zkušenými hráči, v souboji s Pečkama si poradí, i když věřím, že první poločas bude veliká oťukávaná - ani jeden tým do zápasu vyloženě nevlítne a rozhodne jediná branka.

Tip experta: 2 37 - 25 - 38 %
Komentář experta:

Vykáň nemá na jaře ani bod a nebude jinak ani v tomto zápase - nemají se na čem odrazit a pokud si pohlídáme breaky, tak zápas dovedeme do vítězného konce.

Tip experta: 2 38 - 13 - 49 %
Komentář experta:

Velim je bohužel poloviční, pokud jim nepomůže někdo z A mužstva, které tento víkend hraje ve stejný čas - věřím tedy, že hosté ze Semic zápas uhrají ke třem bodům.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jakub Wolf 4
2. Tomáš Petr 3
3. Tomáš​ Křivský 3
4. Jan Konůpek 3
5. Radek Hruška 3
6. Venca Likeš 1
7. Bedřich Trávníček 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.