Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 17:00

23.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Parádní obrat Peček


Branky


8

Jíkev měla sérii třech zápasů ve kterých bodovala. Ta skončila v domácím utkání proti Pečkám. Pečky nemají žádnou oslnivou formu, ale utkání v Jíkvy uhrály za tři body, které se jim určit hodí do tabulky. Díky výhře jsou Pečky v čistém středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klimpl zařídil dvoubrankové vedení

 

Už v 5' poslal domácí Jíkev do vedení velezkušený Klimpl 1:0! V 17' se dokázal prosadit znovu Klimpl a poslal Jíkev do dvoubrankového vedení 2:0! Klimpl se díky těmto brankám dostal o jednu branku před Šveřepu a je na prvním místě v tabulce střelců. Ve 26' udělala Jíkev chybu v rozehrávce a potrestal je Zajíc 2:1! Vstřelená branka dodala Pečkám energii a dostali se do zápasu. Ve 38' rozhodčí zapískal pokutový kop pro domácí za faul na Tomáška. Sám faulovaný si vzal pokutový kop na starost, ale neproměnil!

Pečkám se povedl obrat

Ve 49' přišlo vyrovnání, když přišla chyba v komunikaci obrany s brankářem a do prázdné brány se prosadil Růžička 2:2! Zajímavou situaci nabídla 56'. Rozhodčí odpískal ofsajd, přesto přišlo zakončení ze strany hostů a domácí brankář Blažek si při likvidaci této “zbytečné” střely vykloubil prst a musel být střídán. Do brány se musel postavit hráč z pole a pro Jíkev to nevypadalo vůbec dobře. V 79' se trefil krásným lobem z půlky hřiště hostující Holub a dokonal obrat svého týmu 2:3! Pečky si odvážejí velmi cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


Jíkev
Kamil Mácha (trenér): Trápí nás velká marodka a na našich výkonech je to velmi znát.




Sestavy


Jíkev
M. Blažek [-] (56. T. Miko [-] ) - P. Mikolanda [-] , J. Schubert [-] , Y. Kyrlyk [-] , P. Pařízek [-] , M. Másílko [-] , E. Zejmon [-] , M. Náhlovský [-] , M. Klimpl [-] , R. Šittich [-] , J. Tomášek [-]

AFK Pečky
M. Cmár [-] (67. V. Buřič [-] ) - D. Brunclík [-] , Š. Růžička [-] (87. T. Müller [-] ) , T. Švára [-] , Š. Vrba [-] (62. . Bydlák [-] ) , M. Sejpal [-] , M. Müller [-] , J. Zajíc [-] (62. V. Kašpárek [-] ) , T. Havelka [-] , J. Pikner [-] , T. Holub [-]

ŽK: 75. R. Šittich .
Počet diváků: 43. Rozhodčí: Pejša Jakub - SVOBODA Richard, ŘÍHA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Kateřina Uhlířová

Expert: Jakub Wolf
Tip experta: výhra domácích

Jíkev má kvalitní mužstvo osazené zkušenými hráči, v souboji s Pečkama si poradí, i když věřím, že první poločas bude veliká oťukávaná - ani jeden tým do zápasu vyloženě nevlítne a rozhodne jediná branka.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích