Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

23.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sadská veze z Milovic 3 body


Branky


7

Fotbalisté Milovic se nepotkávají s dobrou formou. Tím, že prohráli utkání se Sadskou, tak prohráli už páté utkání v řadě. Sadská si přijela do Milovic spravit chuť po debaklu od Městce Králové. To se Sadské povedlo a z Milovic si odvezla všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky přišly před odchodem do šaten

K vidění byl z obou stran celkem pěkný zápas. Hrálo se před hezkou diváckou návštěvou, když si na stadion našlo cestu 192 diváků. Milovice si dokázaly vypracovat množství brankových příležitostí, ale branku ne a ne vstřelit. Diváci si museli na gólovou radost počkat až do samého závěru první půle. Nejprve ve 45' využil zaváhání obrany domácích Havlík, který se řítil sám na Kopeckého a svůj nájezd proměnil 0:1! Milovice ještě ve 46' vybojovali standartní situaci ze které přišel centr do pokutového území, míč se odrazil k O. Drahorádovi a ten doklepl míč do sítě 1:1!

Změna rozestavení přinesla Sadské tři body

Sadská do druhé půle změnila rozestavení, ale fotbal byl z obou stran plný nepřesností. Na branku ve druhé půli si diváci museli opět počkat delší dobu. V 75' se povedlo Sadské vyřešit brejkovou situaci a z branky se mohl radovat Sladkovský 1:2! Domácí tým poté soupeře zatlačil a snažil se o vyrovnání. Vyrovnání se nekonalo a naopak Plot v 95' přidal pojistku na 1:3! Sadská si tak odváží z Milovic tři body.



Ohlasy k zápasu


AFK Milovice
Sergej Vlačiha (trenér): Dneska budu stručný. Pokud bychom proměnili půlku šancí, které si vypracujeme, tak bereme tři body. Takhle si je odvezl soupeř do Sadské.

AFK Sadská
David Čemus (hráč): První poločas byl z naší strany nevýrazný a kazili jsme hodně balónů. Do druhé půle jsme trochu změnili rozestavení, ale fotbal byl plný nepřesností z obou stran.



Sestavy


AFK Milovice
A. Kopecký [-] - T. Matějka [-] , J. Drahorád [-] (69. D. Linov [-] ) , J. Krátký [-] , S. Vlačiha [-] (82. P. Müller [-] ) , P. Klička [-] (75. M. Doležal [-] ) , J. Štěpánek [-] (63. L. Müller [-] ) , J. Beneš [-] , M. Dlouhý [-] , J. Zedníček [-] (18. J. Krátký [-] ) , O. Drahorád [-]

AFK Sadská
J. Šaroch [-] - F. Sladkovský [-] , P. Michálek [-] , T. Plot [-] , M. Dudla [-] , M. Havlík [-] (87. J. Noll [-] ) , F. Horna [-] , D. Čemus [-] (80. J. Brynych [-] ) , M. Svoboda [-] (67. T. Havlík [-] ) , T. Vlasák [-] , T. Pavel [-]

ŽK: 31. T. Matějka , 36. J. Drahorád - 46. M. Dudla , 56. F. Sladkovský , 72. F. Horna .
Počet diváků: 192. Rozhodčí: Mansour Jakub - NEHASIL Karel, KUBA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Jakub Wolf
Tip experta: výhra hostů

Domácí Milovice jsou nyní pod obrovskou dekou a nemyslím si, že v tomto zápase bude nějaké překvapení.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra hostů