Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

23.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobylky si z Pátku vezou bůra


7

Hráči Bílého Podolí vyhráli dvě utkání po sobě a zdálo se, že se nadechují a ještě budou o záchranu v soutěži bojovat. Teď však tvrdě narazili. V Pátku inkasovali pět branek a o tři branky domácích se postaral kapitán Marek Ramšák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle rozhodla

Bílé Podolí nezačalo v utkání vůbec špatně. Hosté byli nebezpeční a vypracovali si několik náznaků, ale nic z toho nebylo. Od 15' začal přebírat iniciativu Pátek. Ve 24' hosté odvrátili rohový kop pouze k volnému Navrátilovi a ten propálil vše co mu stálo v cestě 1:0! Hned ve 26' si střelecký účet otevřel Ramšák, který nedal Dastychovi šanci 2:0! Ve 40' se po rohovém kopu domácích dostal míč znovu k Navrátilovi a ten krásnou technickou střelu umístil za Dastychova záda 3:0!

Branka útěchy pro hosty

Domácí tým byl ve druhém poločase dominantní a hosty víceméně do ničeho nepouštělo. V 65' zvyšoval Ramšák už na 4:0! Hosté se dostali do šance v 70', kdy se Tronchev snažil obejít brankáře Bartáka, ale ten mu míč od nohy sebral. V 75' se hosté přeci jen dočkali. Domácí tým ztratil na polovině soupeře míč a po hezké akci se dokázal prosadit Štoček 4:1! V 78' se na lajně dokázal uvolnit Málek a naservíroval míč Ramšákovi, který zkompletoval hattrick 5:1!



Ohlasy k zápasu


Pátek
Petr Šťastný (hráč): Hosté od inkasované branky působili odevzdaně. Byli jsme lepší, hlavně druhý poločas a zaslouženě vyhráli.

FC Bílé Podolí
Karel Weinlich (hráč): Domácí vyhráli zaslouženě. Trápí nás marodka. Dnes nám chybělo asi 7 hráčů a to se potom o záchranu hraje těžko.



Sestavy


Pátek
O. Barták [-] - J. Stehlík [-] , Z. Bureš [-] (69. S. Štok [-] ) , P. Stibor [-] (87. K. Čáslavský [-] ) , P. Šťastný [-] , J. Navrátil [-] , O. Puk [-] (71. P. Bartheldy [-] ) , P. Papoušek [-] , M. Ramšák [-] , M. Málek [-] , P. Mejzr [-]

FC Bílé Podolí
J. Dastych [-] - M. Cakl [-] , M. Šálený [-] , M. Skala [-] , V. Jansa [-] - M. Müller [-] , J. Fejfar [-] , L. Štoček [-] , D. Dvořák [-] , K. Bodlák [-] - J. Tronchev [-]

ŽK: 34. O. Puk , 56. P. Šťastný , 67. J. Navrátil .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: KRAMNÝ Tomáš - BUDIL Daniel, NERAD Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Jakub Wolf
Tip experta: výhra domácích

Podolí se sice veze na vlně dvou domácích vítězství, ale Pátek si tento zápas v klidu pohlídá, mají posily, které si celkem sedli a i přes pár výkyvů je kvalitnějším mužstvem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích