0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 17:00

23.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městec Králové překvapivě padnul s Plaňany


Branky


8

Domácí tým chtěl napravit ztrátu z úterní dohrávky ve Vrdech. Los jim přihrál soupeře ze spodních pater tabulky. Hostující Plaňany předvedly taktický a bojovný výkon a překvapivě si odvezly z Městce všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení pro Plaňany

Úvodní minuty vyšly lépe domácímu celku. Městec zamknul Plaňany na jejich polovině a vypracoval si několik slibných příležitostí. Své příležitosti ovšem domácí využít nedokázali a z protiútoků začali hrozit i hosté. Ve 26' zakombinoval hostující Shpuryk s Motrunichem a druhý jmenovaný se nemýlil 0:1! Ve 28' se za domácí obranu dostal Rýva, ale nedovoleně ho zastavil Střelec. Rozhodčí zákrok ocenil žlutou kartou i když si hosté přáli kartu barvy červené. Hosté dobře drželi obranný blok a domácím to dělalo problémy. Plaňany mohli jít do kabin s jednobrankovým náskokem.

Branka Plaňan a červená pro Městec

Hosté vstoupili do druhého poločasu nejlépe jak mohli. Ve 47' dostal domácího obránce pod tlak Klucska, získal míč a dokázal překonat gólmana Ihnatyshyna 0:2! V 76' uviděl červenou kartu domácí Němec, který vrazil do soupeře a za hrubé nesportovní chování musel jít do sprch. Domácí tým se pokoušel v závěru s utkáním ještě něco udělat, ale dobře organizovaní hosté si v přesile dokázali bez problémů výsledek pohlídat. Plaňany si tak odvážejí z Městce Králové velice cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


Městec Králové
Jan Šmidrkal (trenér): Potřebovali jsme tento zápas! Spadneme na držku a to je dobře! Každý(včetně mě) jsme si mysleli, že to půjde samo a…nebudu vulgární. Všichni jsme si mysleli, že můžeme hrát za Real Madrid! Druhá půle byla z naši strany šílená na druhou! Soupeře bych pochválil za famózní poziční hru, za skvělý přístup realizačního týmu, který se choval super slušně. Klobouk dolů. My jsme si v kabině vše tvrdě vyříkali a za týden do Ostré.

TJ Sokol Plaňany
Petr Šafránek (trenér): Asi velké překvapení se kterým málokdo počítal. Domácí jsem viděl v Sadské a tam ukázali velkou kvalitu týmu a tam jsem viděl co hrát nemůžeme. Myslím, že jsme celý zápas zvládli takticky na jedničku a podpořili jsme to velmi bojovným výkonem. V tomto zápase nevyhrálo lepší mužstvo, ale určitě to nebyla náhoda, šli jsme vítězství naproti.



Sestavy


Městec Králové
V. Ihnatyshyn [-] - T. Vobořil [-] , J. Šorm [-] (80. P. Havránek [-] ) , M. Tůma [-] , J. Sochor [-] , M. Jizba [-] (63. L. Binder [-] ) , P. Šoufek [-] , T. Nýč [-] , L. Borecký [-] , V. Střelec [-] (46. A. Němec [-] ) , R. Tyl [-]

TJ Sokol Plaňany
V. Arnold [-] - M. Starov [-] , K. Hanzálek [-] , J. Klucska [-] , J. Nedvědil [-] , A. Motrunich [-] , D. Žemba [-] , D. Konůpek [-] , K. Rýva [-] , V. Dittrich [-] , O. Shpuryk [-]

ŽK: 28. V. Střelec , 48. M. Jizba , 75. L. Binder - 79. O. Shpuryk , 90. J. Klucska , 93. M. Starov . ČK: 76. A. Němec .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: PÍSAŘÍK Michal - KRAMNÝ Tomáš, ŠÍMA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Kateřina Uhlířová

Expert: Jakub Wolf
Tip experta: výhra domácích

Plaňany sice přejeli Vykáň, té se ale v jarní časti vůbec nedaří chytnout zápasy, proto bych tento výsledek nebral v úvahu a Městec si v domácím prostředí zápas pohlídá.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů