0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

23.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zeleneč se postaral o překvapení kola


Branky


7

Vrdy jako lídr tabulky na svém hřišti přívítaly Zeleneč. Zeleneč hraje v dolní polovině tabulky a tak nikdo nečekal, že by favorizované Vrdy v domácím prostředí o body přišly. Zeleneč se postaral o pořádné překvapení, protože si domů odvezl všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Domácí Slavoj začal v utkání aktivně a hned v 7' se prosmýkl do vápna Šveřepa, ale brankáře Šimona překonat nedokázal. Vrdy si vypracovaly několik standartních situací, ale ani tato disciplína jim vstřelenou branku nepřinesla. Hostující tým přežil úvodní nápor domácích a začal se dostávat také do zajímavých příležitostí. Tvrdou ránu z hranice velkého vápna vypálil Kočevár, ale branku domácích těsně přestřelil. Do dobré příležitosti se dostal Luhan, ale brankář Kožurik byl rychle u něho a nedovolil mu skórovat. První poločas branku nenabídnul a tak se očekával zajímavý poločas druhý.

Na branku Zelenče favorit nezareagoval

Druhý poločas začal podobně jako první. Domácí celek si vypracoval velké množství standartních situací, ale nedokázal se po nich prosadit i přesto, že se vystřídalo několik hráčů u zahrávání těchto situací. V 72' po rohovém kopu přestřelil z malého vápna bránu Víšek. Z následujícího protiútoku v 73' si připravil výhodnou pozici na střelu výborně hrající Luhan a chladnokrevně po zemi z hranice velkého vápna poslal svůj tým do vedení 0:1! Domácí tým se hnal za vyrovnáním, ale hlavičky Semráda, Šveřepy i Kapounka v síti neskončily. Přízemní střelu vyslal Petr, ale s tím si poradil brankář Šimon. V závěru domácí tým poslal na standartní situaci i brankáře Kožurika, který se dostal i do zakončení, ale ani on střelecké trápení svého týmu neukončil. V 94' dobře napadal rozehrávku kapitán Zelenče Hajný, vybojovaný balón posunul na střídajícího trenéra Nájemníka a ten střelou z velkého vápna pečetil výhru svého týmu 0:2!



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Vrdy
Roman Masopust (trenér): Zeleneč je soupeř, který nám herně nevyhovuje. Hraje kompaktně v bloku, má dobrou organizaci hry a běžecky dobré hráče.

SK Zeleneč
Richard Nájemník (trenér): Utkání se mi hodnotí dobře, protože jsme vyhráli na hřišti vedoucího týmu tabulky, ale především jsem spokojený s tím jak jsme k utkání přistoupili a to byl odrazový můstek k zisku 3 bodů. Až na prvních 10-15 minut, kdy jsme se trošku hledali a svou nepřesností jsme připravili soupeři možnost skórovat jsme plnili to co jsme si před zápasem řekli. Byli jsme si vědomi síly soupeře, jejich kvalitní ofenzívy a snažili jsme se to eliminovat. V průběhu utkání pak bylo zjevné, že bude rozhodující kdo vstřelí první gól a tentokrát se nám to povedlo a díky týmovému a bojovnému výkonu jsme vítězství uhájili.



Sestavy


TJ Slavoj Vrdy
D. Kožurik [-] - F. Víšek [-] , V. Semrád [-] , L. Burjetka [-] , M. Kloc [-] , A. Nový [-] (62. J. Nesládek [-] ) , T. Petr [-] , D. Kapounek [-] , D. Šveřepa [-] , P. Novák [-] , A. Vavřina [-]

SK Zeleneč
M. Šimon [-] - J. Kočevár [-] (76. K. Klíma [-] ) , T. Luhan [-] (89. R. Nájemník [-] ) , J. Jindra [-] , D. Housa [-] , M. Hajný [-] , L. Novák [-] (67. F. Veselý [-] ) , J. Ešner [-] , M. Skuček [-] , D. Capek [-] , J. Janoušek [-]

ŽK: 28. D. Housa , 49. L. Novák , 94. M. Hajný .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Bekešský Ondřej - LAHODA Matěj, MELICHAR Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Jakub Wolf
Tip experta: výhra domácích

Vrdy jdou na postup a Zeleneč je v tomto zápase nijak neohrozí, gól dají hosté pouze z nějaké nedbalosti domácích, ale určitě vyhrají domácí Vrdy.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích