Můj ideální den končí každé ráno tím, že musím do práce, říká hráč sedmého kola Daniel Kadlec

Přinášíme rozhovor s hráčem sedmého kola Danielem Kadlecem. V rozhovoru například uvedl, že určitě nezapomene na vzpomínku z fotbalu, ikdyž nedopadla podle jeho představ, na možnost trénovat ve Slavii Praha v dorosteneckém věku.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k titulu hráče sedmého kola! Jaký to je pocit být takto oceněn fanoušky?
Děkuji, vážím si určitě všech hlasů které jsem dostal, i když víme, že hlavně záleží na tom, kdo si těch hlasů sežene více. (smích)
Dva góly proti Rožďalovicím, které zajistily remízu, byly klíčové. Můžete nám popsat, jak se tyto situace vyvíjely na hřišti a jestli vnímáte podporu fanoušků během zápasu?
Pří prvním gólu hrála trochu i štěstěna, M. Frejlach rozehrával standardku, já mu zaběhl za obranu a přihrávkou okolo zdi jsem se dostal až do vápna, kde první střela byla ještě sražena, ale naštěstí pro mě, jsem si balón opět našel já a dorážka už si našla cestu do branky. Při druhém gólu jsme měli útok ze strany, přihrávka za obranu, kde jsem zasekl obránci a střelou na zadní tyč jsem srovnal na konečných 2:2. Přímo podporu bych asi neřekl, přeci jen to nejsou žádní ultras, ale klasičtí diváci, ale jsme rádi, že jsou lidi co si na ten stadion cestu najdou a přijdou se na nás kouknout.
Jak byste zhodnotil celkový výkon týmu v tomto zápase? Co bylo podle Vás rozhodující, že jste získali alespoň bod?
Výkon týmu bych asi nehodnotil, na to jsou jiní. Každý asi víme, že můžeme zvládnout i víc a je to potřeba ukázat na hřišti.
Jaká byla atmosféra v kabině po zápase? Byl tým spokojený s remízou, nebo převládalo zklamání, že nevyšlo vítězství?
Atmosféra na konci byla určitě spokojenější, než třeba v poločase. S ohledem na průběh zápasu jsme nakonec asi za remízu byli rádi, hlavně díky i našemu brankáři, který chytil několik ložených šancí.
Je nějaký tým, proti kterému Vás zápasy vždycky obzvlášť baví a proti kterému naopak ne?
Určitě se těším na zápasy, kde jsem třeba hrál viz. Velim, nebo týmy kde se znám s hráči, je to taková motivace navíc. Moc nemám rád zápasy, kde více bráníme a jako útočník se tolik nedostanu k balónu a když ho už mám, není to v situaci v jaké bych si ho představoval. Takových zápasů budeme mít letos ale bohužel ještě dost. (smích)
Máte nějaké rituály před zápasem nebo specifický způsob přípravy, který Vás dostane do správného nastavení?
Rituál asi jeden mám a to že při vstupu na rozcvičku si vezmu balon a nožičkami si projdu šířku hřiště aniž by mi balón spadl. Teď už to ale nedělám tak často jako dřív.
Jaká je Vaše nejoblíbenější vzpomínka z fotbalové kariéry? Máte nějaký okamžik, na který nikdy nezapomenete?
Vzpomínku z fotbalu na kterou asi nezapomenu, i když nedopadla podle představ považuji v dorosteneckém věku možnost trénovat ve Slavii Praha.
Jaké vlastnosti by podle Vás měl mít dobrý fotbalista?
Dobrý fotbalista by měl jednoznačně mít velkou trpělivost, ale hlavně píli a trochu zdravého sebevědomí.
Kdybyste nehrál fotbal, jakému sportu nebo činnosti byste se věnoval?
Závodně jsem nikdy jiný sport nedělal, takže těžko říct, ale kdybych si měl vybrat teď, byl by to nejspíš tenis.
Jaké rady byste dal mladším hráčům, kteří chtějí v budoucnu uspět na hřišti?
Podobná odpověď jako u předchozí otázky s vlastnostmi. Plus hlavně makat, makat a dělat víc než ostatní. Ne vždy a všem to může přinést ovoce, ale pokud budou mít i trochu toho štěstí proč ne.
Jaký je Váš sen nebo cíl, který byste si v životě rád splnil – ať už fotbalový, nebo osobní?
Fotbalový sen už asi žádný z toho už sešlo (úsměv). Cíl určitě udržet B třídu.
Jak dlouho už hrajete za Malešov a jak jste se k fotbalu vlastně dostal?
Já jsem s fotbalem před nějakou dobou sekl a tři roky jsem nikde nehrál. Před rokem jsem shodou náhod kývl na to, že budu chodit jen za béčko hrát 4. třídu, ale ke konci sezony se zranilo v áčku pár kluků, tak jsem šel vypomoct a nakonec i zůstal primárně v A týmu. K fotbalu jsem se dostal asi jako většina kluků, že mě k němu přivedli kamarádi.
Jak vypadá Váš ideální den?
Můj ideální den končí každé ráno tím, že musím do práce (smích). Víkend je super, že tam nemusím a když se k tomu přidá výhra a nějaký gól, je to skvěla kombinace.
Kdybyste měl dceru, s kým z Vašeho týmu byste rozhodně nechtěl aby chodila?
Jmenovitě asi nemám nikoho, jen ne hlavně někdo, kdo už má doma někoho svého. Tomu úplně neholduji. (úsměv)
Fanoušci Vás podpořili svými hlasy, co byste jim vzkázal za jejich podporu?
Že určitě moc děkuji za hlasy a že do dalších zápasů dáme maximum, abychom uhráli body a někdo z našeho týmu se zase minimálně dostal do hlasování o hráče kola, abychom po mně a M. Frejlachovi zkompletovali zlatý hattrick. (úsměv)

Autor: Magdalena Peerová

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.