1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 17:00

23.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vykáň opět nedokázala bodovat


Branky


12. J. Kočí - 32. L. Dozorec , 43. J. Wolf , 84. R. Sedlák
8

Čechie Vykáň nezažívá povedené jaro. Po podzimní části byla Vykáň na prvním místě tabulky, ale na jaře nezískala ještě ani bod a nic na tom nezměnil ani zápas proti Ostré. Ostrá má v poslední době formu. Z posledních třech utkání uhrála 7 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý start domácích

Utkání začalo šancemi na obou stranách. Ale jak Vykáň, tak Ostrá své šance proměnit nedokázali. Ve 12' už se mohli domácí radovat, když pěknou kombinační akci pohotově zakončil  J. Kočí a bylo to 1:0! Poté se hra přelévala na obě strany až do 32', kdy Ostrá zahrávala rohový kop a Dozorec hlavou vyrovnal 1:1! Těsně před odchodem do šaten, konkrétně ve 43' se prosadil hostující Wolf a otočil vývoj utkání na stranu svého týmu 1:2!

Ostrá v závěru přidala pojistku

Druhý poločas toho moc zajímavého nenabídnul. Domácí tým se snažil jít za vyrovnáním a hosté spoléhali na rychlé protiútoky. Hra byla plná nepřesností a ztrát ze kterých pramenily příležitosti pro oba celky. Domácí tým v závěru vrhnul veškerou snahu do vyrovnávací branky, ale soupeř využil prostoru v zadních řadách a Bíma ideální přihrávkou vysunul v 84' střídajícího Sedláka a ten bez problémů dostal míč do sítě 1:3! Víc už toho v utkání k vidění nebylo a Ostrá se může radovat ze zisku třech bodů.



Ohlasy k zápasu


FK Čechie Vykáň
Martin Dlouhý (kapitán): Zápas s Ostrou pro nás začal optimisticky, již po čtvrt hodině se nám po pěkné kombinaci podařilo vstřelit úvodní gól zápasu. Ve druhém poločase jsme se snažili vyrovnat, ale opět se nám to nepodařilo.

Sportovní sdružení Ostrá
Josef Pavliš (trenér): Domácím se na jaře moc nedaří, toho jsme chtěli využít a naplno bodovat. Jsem rád, že se nám to podařilo, i když se zápas nevyvíjel moc dobře.



Sestavy


FK Čechie Vykáň
M. Šulc [-] - J. Láska [-] , D. Kramář [-] (82. D. Bláha [-] ) , T. Ratner [-] , R. Hanzlík [-] , J. Kočí [-] , M. Dlouhý [-] , M. Kočí [-] , F. Novotný [-] , T. Huráb [-] (46. R. Peer [-] ) , O. Bejbl [-]

Sportovní sdružení Ostrá
R. Procházka [-] - D. Kukla [-] , L. Dozorec [-] (85. D. Zápotocký [-] ) , J. Wolf [-] (68. R. Sedlák [-] ) , Š. Koblasa [-] , M. Chramosta [-] (78. D. Micka [-] ) , M. Hradecký [-] , T. Bíma [-] (88. J. Kiselovič [-] ) , J. Novák [-] , T. Birkuš [-] , J. Štejnar [-]

ŽK: 57. J. Láska - 55. J. Novák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KURKA Miloš - NEHASIL Karel, KUBEČKA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Kateřina Uhlířová

Expert: Jakub Wolf
Tip experta: výhra hostů

Vykáň nemá na jaře ani bod a nebude jinak ani v tomto zápase - nemají se na čem odrazit a pokud si pohlídáme breaky, tak zápas dovedeme do vítězného konce.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích