EXPERT TIP - 4.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 10.9.2022

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Imrich Hrabovský

Zástupce Chvalšin, který má na starosti PR, media a sociální sítě svého klubu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 80 - 12 - 8 %
Komentář experta:

Zápas dvou rezerv a vzájemné klání sousedů v tabulce nabídne jistě zajímavý duel, více šancí ale vkládám do domácího týmu. Ten v prvním kole sice padl v Ledenicích, potom ale sebral dvě shodné výhry (3:1) , na což naváže. Sviny mě překvapují. Jsou výše, než bych je čekal a určitě se budou urputně brát, jenže Roudenské pravděpodobně nepřehrají.

Tip experta: 1 88 - 8 - 4 %
Komentář experta:

Nemůžu jinak a musím věřit v naší výhru. Herní koncepce je dobrá, soupeře dokážeme výrazně přehrát a přestřílet, dostáváme ale lekci z produktivity. Ze třech kol, kde jsme byli povětšinu lepší, jsme vykřesali jediný bod a to je sakra málo. Sedlec je na tom ovšem ještě hůř a na tom bychom měli stavět.

Tip experta: 2 12 - 0 - 88 %
Komentář experta:

Frymburk dokáže těžit z domácího prostředí. V úvodních dvou kolech zde získal všechny body, jenomže Zlatá Koruna je jiný kalibr. Zkušený tým Zlatky má docela jiné ambice a neměla by jí dělat problém tamní horká půda. Místní diváci jí to neudělají lehké, Persán s Šebelkou se ale urvou a věřím, že se trefí i Venca Beránek.

Tip experta: 2 43 - 19 - 38 %
Komentář experta:

Oba soupeře jsem v probíhajícím ročníku viděl jedinkrát. Ledenice v prvním kole proti Roudnému, Boršov před týdnem v našem vzájemném zápase. A pokud bych měl brát v potaz fotbalovost, která mi byla ukázána, Ledenice by měly mít navrch, Jestliže se sejdou v dobrém hráčském počtu a s podobnou chutí, vyhrají. Boršov bude body sbírat hlavně doma, v tomhle zápase ale asi ne.

Tip experta: 1 50 - 23 - 27 %
Komentář experta:

Olešnice coby nováček ve skupině ještě neprohrál, ale na hřišti soupeřů ještě nedokázal vyhrát. Mladé také nemá nikterak oslnivé výsledky, ale byť se předvedlo zatím jednou doma, ten zápas vyhrálo. Zde věřím znovu v sílu domácího prostředí a Olešnice si na první tříbodový lup z venku bude muset počkat.

Tip experta: 1 62 - 15 - 23 %
Komentář experta:

V tomhle klání vůbec netuším, na jakou stranu se přiklonit. Oba týmy mají šikovné hráče, co za to umí vzít. Táhne mě to k remíze, přesto vložím o chlup vyšší důvěru ve Větřní. Hlavní tým Kaplice hraje v pátek a těžko říct, jestli se nějací pendleři připojí, tipnu si ale, že si do Větřní přijede kopnout snad nestárnoucí Zbyňa Ginzel.

Tip experta: 1 15 - 0 - 85 %
Komentář experta:

Poslední tým tabulky hostí prozatímního lídra. Oba soupeři mají stejný počet vstřelených branek, ale rozdíl zde dělá počet získaných bodů. Zatímco Hrdějovice z nich vytěžily maximum a jsou v čele, Velešínští jsou stále bez jediného bodu a inkasovaly strašidelných devatenáct banánů za tři kola. Věřím, že hosté si vylepší statistiky a udrží si průběžné prvenství.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Michal Brédik 6
2. Zdeněk Vitoušek 6
3. Venca Likeš 5
4. Martin Hüttner 5
5. Václav Forejtar 5
6. Miroslav Turek 5
7. Cristiano Ronaldo 5
8. Dana Bendová 5
9. Imrich Hrabovský 5
10. Miroslav Tressl 5
11. Jan Kališ 5
12. roman brousek 5
13. Vlastimil Mertl 4
14. Jiří Tomášek st. 4
15. Tomáš Plojhar 4
16. Martin Koky 4
17. Petr Vizelka 4
18. jarda buřič 4
19. Radim Horelica 3
20. Ladislav Beran 3
21. Jiří Klik 3
22. Jan Šváb 3
23. Josef Králík 3
24. Jiří Vondrka 3
25. Marek Severa 2
26. Radek Hruška 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.