2:3
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledenice otočily zápas v Boršově


Branky


26

Boršov přivítal Slavoj Ledenice a chtěl využít výhodu domácího prostředí. Po prvním poločase to vypadalo, že body zůstanou doma, ale hostujicí celek předvedl výborný obrat a veze všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boršov začal výborně a Jiří Staněk po třech minutách poslal domácí do vedení. Boršov byl v pohodě a Radek Řežáb zajistil vedení o dvě branky. V té chvíli to vypadalo na pohodovou výhru domácích. Do kabin se tak šlo za vedení 2:0 pro domácí.

Druhý poločas patřil Ledenicím a Matěj Bednář snížil na 1:2. Pak si vzal slovo zkušený Tomáš Maxa a jeho dvě branky během dvou minut znamenaly obrat a tři body pro hosty. Ty tak vezou všechny body a za týden je čekají Chvalšiny. Boršov má zatím pouze čtyři body a za týden ho čeká těžký zápa na půdě Zlaté Koruny. 



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
J. Polomčák [-] - T. Kéri [-] (81. U. Shantuov [-] ) , J. Macík [-] , V. Čuřík [-] , F. Filištein [-] , L. Říha [-] (77. R. Vavák [-] ) , J. Staněk [-] , R. Řežáb [-] , T. Dvořák [-] , J. Lísal [-] , J. Wagner [-]

TJ Slavoj Ledenice
M. Cempírek [-] - F. Havrda [-] , T. Maxa [-] , T. Čouza [-] (46. V. Hinterhölz [-] ) , M. Kadlec [-] , V. Babka [-] (77. V. Svoboda [-] ) , J. Čermák [-] , M. Pytlík [-] , M. Bednář [-] , J. Kubec [-] , M. Dudáček [-]

ŽK: 29. J. Staněk , 35. F. Filištein - 56. M. Dudáček , 86. M. Kadlec .
Hráči zápasu: T. Maxa .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Klimeš Jiří - HAKR Vítek, STACH Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Je to na váškách , ale doma je doma.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Oba soupeře jsem v probíhajícím ročníku viděl jedinkrát. Ledenice v prvním kole proti Roudnému, Boršov před týdnem v našem vzájemném zápase. A pokud bych měl brát v potaz fotbalovost, která mi byla ukázána, Ledenice by měly mít navrch, Jestliže se sejdou v dobrém hráčském počtu a s podobnou chutí, vyhrají. Boršov bude body sbírat hlavně doma, v tomhle zápase ale asi ne.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů