4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větřní doma opět vyhrálo


Branky


26

Kaplická rezerva se v rámci čtvrtého kola oblastní I. B třídy představila ve Větřní. Z nejrůznějších důvodů chyběli někteří kmenoví „béčkaři“, a tak se v sestavě hostů objevil i zkušený Zbyněk Ginzel, trenér kaplického prvního týmu mužů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Od úvodních minut bylo na hřišti k vidění spíše více nepřesností než pohledných fotbalových akcí. Přesto byli o poznání aktivnější v útočné fázi domácí. Ti poprvé zahrozili po čtvrthodině hry, kdy po centru Soukupa zakončoval v gólové pozici Taher, míč směřující k levé tyči dokázal Bílý vyškrábnout na rohový kop. V polovině první půle výhodu standardní situace pro Větříňské. Centr do vápna poslal Vnuk, nikým netečovaný balón prolétl až k brankáři, Bílý opět vyrážel na roh. Skóre se změnilo ve 28 minutě. Vedení se ujali domácí, hosté jim možnost nabídli doslova na zlatém podnose. Na hranici velkého vápna podklouzl Ginzel, míče se zmocnil Patrik Podskalský a sám před gólmanem nezaváhal – 1:0. Ve 33 minutě už byl rozdíl mezi oběma týmy dvoubrankový. Větříňští měli výhodu rohového kopu, po rozehrávce nakrátko poslal centr na branku Petr Vnuk, gólman Bílý chyboval, míč skončil v brance a domácí vedli o dva góly – 2:0. Hosté se do zakončení prakticky nedostali, až v samotném závěru první půle pálil vysoko nad bránu Svoboda. V úvodu druhého dějství pokoušel střelecké štěstí hostující Presniakov, ale ani při jeho ráně nemusel gólman Votýpka zasahovat. Po změně stran se Kapličtí trochu zlepšili, ale jejich snažení končilo povětšinou před domácí šestnáctkou. Větříňští se nemuseli nikam hnát a spoléhali na rychlé kontry do otevírající se obrany Spartaku. Po hodině hry byl v dobré pozici kapitán Konečný, branku hostů vysoko přestřelil. V 74 minutě brejk domácích. Z pravé strany přihrával po zemi před branku Konečný, Sluka ve skluzu na míč nedosáhl. Na druhé straně po Kuchařově uvolnění zleva pronikl do vápna Kolek, pálil tvrdě, ale jen do prostoru, kde byl připravený gólman Votýpka. O dvě minuty později se po šťastném odrazu dostal snadno k balónu Lukáš Konečný zprava pronikl do vápna a střelou po zemi překonal Bílého – 3:0. Na druhé straně pálil zpoza vápna těsně vedle Ginzel. V 81 minutě mohl vedení svého týmu navýšit Ješina, ale v závaru před brankou poslal míč jen do tyče. Definitivní podobu dostal výsledek šest minut před koncem, kdy ve vápně fauloval Presniakov Tahera a nařízený pokutový kop proměnil kapitán Lukáš Konečný – 4:0. V zápase nevalné úrovně slavili zisk tří bodů po zásluze domácí. Dvě hrubé chyby z první půle nabídli domácím pohodlné dvougólové vedení, které si po změně stran pohlídali a v závěru výhru ještě zvýraznili.


Zaslal Libor Granec



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Rudolf Weinhard (trenér): Zápas jsme zvládli po všech směrech, jelikož nás začalo trápit zranění a nemoci, tak jsem ze zápasu měl obavy, jak to vůbec zvládneme, protože ačkoli proti vám jede rezerva nějakého týmu, tak nikdy nevíte, v jakém složení přijede. Je i těžký se připravovat na tyhle zápasy. Kluci podali musím říct výkon s minimálně chybami a byli jsme lepším týmem a zaslouženě vyhráli. Šli jsme za vítězstvím a to se nám povedlo. Byli jsme zodpovědní a bojovali na hřišti, jako tým. Pochválím všechny za bojovnost . Obrana s Votýpkou v bráně byla opravdu bezchybná a soupeře nepustila do žádný velký šance. Dopředu byl hodně znát a konečně produktivní kapitán Konečný, který za svoji aktivitu byl odměněn dvěma góly. Jsme spokojeni, fotbal nás všechny baví a o tom to má být. Na dálku chci popřát brzké uzdravení za celý oddíl SK Větřní našemu spoluhráči a kamarádovi Cigimu brzké uzdravení po autonehodě. Máme tě rádi kamaráde a všechno bude zase ok!!




Sestavy


SK Větřní
M. Votýpka [-] - P. Sluka [-] , L. Konečný [-] , J. Taher [-] (82. J. Seltsam [-] ) , P. Vnuk [-] , P. Podskalský [-] (80. R. Weinhard [-] ) , O. Dvořáček [-] (68. S. Churan [-] ) , A. Didkivský [-] , J. Dušek [-] , F. Soukup [-] , M. Ješina [-]

TJ Spartak Kaplice B
F. Bílý [-] - D. Pál [-] , D. Svoboda [-] (46. T. Szojka [-] ) , A. Preusler [-] (70. A. Meita [-] ) , Z. Kolek [-] , T. Nowak [-] (59. F. Bárta [-] ) , I. Presniakov [-] , T. Vávra [-] , V. Kuchař [-] , J. Fejtek [-] (79. M. Lhotský [-] ) , Z. Ginzel [-]

Hráči zápasu: L. Konečný .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Zabilka Luboš - JELÍNEK Ladislav, BLAŽEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí favorit vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

V tomhle klání vůbec netuším, na jakou stranu se přiklonit. Oba týmy mají šikovné hráče, co za to umí vzít. Táhne mě to k remíze, přesto vložím o chlup vyšší důvěru ve Větřní. Hlavní tým Kaplice hraje v pátek a těžko říct, jestli se nějací pendleři připojí, tipnu si ale, že si do Větřní přijede kopnout snad nestárnoucí Zbyňa Ginzel.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů