EXPERT TIP - 24.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022

Datum kola: 5.6.2022

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Imrich Hrabovský

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 47 - 18 - 35 %
Komentář experta:

Pro nás obrovsky důležité utkání proti přímému soku v boji o záchranu. Jestliže to nechceme nahánět v posledním kole, měli bychom Dříteň doma porazit. Poslední dva zápasy jsme ve své domovině zvládli a já věřím a doufám, že se nám to podaří i tentokrát.

Tip experta: 1 76 - 12 - 12 %
Komentář experta:

Boršov je naprosto v klidu, Mladé může při vhodné situaci poskočit o pozici vpřed, ale to by Větřní muselo doma prohrát. Nicméně všichni víme, jak těžké je hrát na boršovské horké půdě. Ten si navíc bude chtít napravit chuť po předchozím kole a vyhraje. Fanda Benhák se znovu urve.

Tip experta: 1 82 - 12 - 6 %
Komentář experta:

Větřínští mají výkony jako na houpačce a zpravidla se jim to střídá kyvadlově doma - venku. Poslední zápas dopadl blamáží v Dřítni a tak trenér Ruda Weinhard nebude chtít brát nic jiného než výhru. Domácí koncentrovaný výkon přinese Větřní tři body.

Tip experta: 2 12 - 0 - 88 %
Komentář experta:

Tady není o čem. Loučovice se propadly na poslední místo tabulky a Kameňák usiluje první flek. Na Vltavanu už leží těžká deka a potřeboval by se chytit, jenomže má extrémně těžký los. Kluci z Kameňáku mají za sebou zápas s námi, který zvládli, ale měli ho i díky vlastním chybám zkomplikovaný, takže se budou chtít vrátit na svou notu. Co se ale kvality týče, nevím, co by se muselo stát, aby hosté nevyhráli.

Tip experta: 1 94 - 0 - 6 %
Komentář experta:

Zlatka si zapsala velice cennou remízu v Dolňáku, i když opět ztratila dvougólové vedení, jenomže co jsem slyšel, mohla v konečném důsledku i prohrát. Frymburk bude určitě kousat, ale domácí prostředí bude hrát do karet Koruně. Ta má výrazně kvalitnější tým a to rozhodne.

Tip experta: 2 6 - 0 - 94 %
Komentář experta:

Rezerva Roudného si tenisovým výsledkem poradila s Boršovem a nyní ji čeká znovu papírově slabší soupeř. Navíc hřiště v Sedleci jistě bude hostujícím běhavým mladíkům sedět, kde navíc dostanou dost prostoru pro kombinaci. Sedlec se bude jistě statečně bránit, ale Roudné si nejspíš znovu zastřílí.

Tip experta: 2 29 - 18 - 53 %
Komentář experta:

Dolňák pravděpodobně přišel o šanci skončit na druhém místě, ale i bronz je pro něj historickým úspěchem. Tentokrát zajíždí do Hrdějovic, kde by podle předpokladu měl vyhrát, ale domácí nejsou žádní nezdárci. Určitě to nebude mít Dvořiště snadné, ale před jeho nejlepším střelcem Márou Urazilem svítí zelená pro pokoření třicetibrankové hranice, byť teď možná nenastoupí. Dolňák má ale natolik široký kádr plný dobrých hráčů, že jeho případnou absenci bez problému nahradí a vyhraje.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Tomáš Plojhar 5
2. Jiří Klik 5
3. Imrich Hrabovský 5
4. Vladimír Rychtář 5
5. Jan Kališ 5
6. Radovan Kapral 5
7. Vojtěch Decarli 4
8. Dana Bendová 4
9. Jakub Klimeš 4
10. Zdeněk Švejda 4
11. Jiří Tomášek st. 4
12. Jiří Vondrka 3
13. Ladislav Beran 3
14. Josef Moudrý 3
15. Venca Likeš 3
16. Lukáš Koudelka 3
17. Radek Hruška 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.