M. Toman 20.
1:4
(0:2)
15. A. Prokop (p.)
35. P. Dvořák
58. A. Prokop
64. P. Dvořák (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučovice opět padly


Branky


20. M. Toman - 15. A. Prokop (p.) , 35. P. Dvořák , 58. A. Prokop , 64. P. Dvořák (p.)
17

Loučovice opět nebodovaly a tak svůj osud nemají už ve svých rukou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým začal dobře, ale svoji herní převahu nepřetavil branku a tak přišel brejk, penalta a z té se Aleš Prokop Nemýlil. Domácí tým přeci jen vyrovnal Michalem Tomanem. Po další chybě domácích se prosadil Petr Dvořák. A první polčoas tak skončil vedenm hostí. Loučovice se snažily s výsledkem něco udělat, ale finání fáze jim nevycházela. Naopak Aleš Prokop vstřelil další branku, stejně tak Petr Dvořák a Kamenný Újezd veze tři body. Další kolo jedou Loučovice do Dřítně pro naději. Kamenný Újezd čeká derby s Boršovem. 



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Martin Hüttner (kapitán): Naprosto vyrovnaný zápas, který mohl skončit klidně opačně. Soupeř naše (nebo spíš moje) chyby potrestal, my jeho nikoliv. Šancí jsme měli víc než za celé jaro. Takže z vody už nám teď čouhá jen šnorchl. No a když srovnám týmy ze špičky, tak nevím, co by měl Kameňák výš dělat. Roudné nebo Dolňák jsou úplně jinde..




Sestavy


Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - J. Matulík [-] (76. J. Tóth [-] ) , L. Ardó [-] , M. Toman [-] , V. Hammer [-] , B. Bäuml [-] , V. Dudla [-] , J. Peltán [-] , J. Beran [-] , J. Fejtek [-] , M. Zayml [-] (69. T. Dostál [-] )

TJ Sokol Kamenný Újezd
F. Kokejl [-] - M. Samborský [-] , M. Sadloň [-] , P. Petkov [-] (60. J. Rožboud [-] ) , V. Šimek [-] - V. Kotalík [-] (82. D. Pfauser [-] ) , P. Dvořák [-] , M. Špát [-] , A. Černý [-] - K. Kubíček [-] - A. Prokop [-] (79. M. Fousek [-] )

ŽK: 48. J. Matulík , 51. J. Peltán , 60. J. Fejtek , 68. M. Zayml , 79. J. Beran , 89. V. Hammer - 41. M. Špát .
Hráči zápasu: A. Prokop , P. Dvořák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Ondra Milan - RYNEŠ Vladimír, MAREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Tady není o čem. Loučovice se propadly na poslední místo tabulky a Kameňák usiluje první flek. Na Vltavanu už leží těžká deka a potřeboval by se chytit, jenomže má extrémně těžký los. Kluci z Kameňáku mají za sebou zápas s námi, který zvládli, ale měli ho i díky vlastním chybám zkomplikovaný, takže se budou chtít vrátit na svou notu. Co se ale kvality týče, nevím, co by se muselo stát, aby hosté nevyhráli.