0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Dvořiště veze všechny body.


Branky


17

Zápas týmů ze špičky tabulky vyzněl lépe pro hosty. Hrdějovice poslední kola ztrácejí formu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Dvořiště začalo zápas lépe a vytvořilo si herní převahu, kterou zhodnotil kapitán týmu Šimon Štifter vedoucí brankou svého týmu. Dolní Dvořiště se mohlo spolehnout na dobře fungujicí obranu v čele s Krenauerem a Sulzerem. Hrdějovice se do žádných větších šancí nedostaly a tak skončil poločas vedením hostí. Druhý patřil opět Dolnímu Dvořišti, které zvýšilo své vedení na 0:2. Střelcem byl opět Šimon Štifter. Domácí tým se dostal do šancí až koncem zápasu, ale žádná brankou neskončila. Dolní Dvořiště tak veze všechny body a je blízko k uhájení třetího místa. Hrdějovice mají dvě kola před koncem jistotu, že skončí nejhůře páté.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice
Přemysl Kukačka (kapitán): Zápas začali aktivněji hosté, svou převahu zhodnotili do poločasu jedním gólem. My si vyloženou šanci za první poločas nevypracovali. Soupeř byl rychlejší a kombinační lepší, dopředu jsme toho moc neukázali. Po přestávce, která byla kvůli silnému dešti delší, hosté kontrolovali hru a přidali druhou branku. Ke konci zápasu jsme měli dvě šance, ale zápas se nám zdramatizovat nepovedlo. Vítězství Dvořiště bylo zasloužené.

FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): K zápasu jsme vyráželi bez Urazila,Fořtera(zranění),Hoška a Kříže. I tak jsme jeli pro body,který jsme si za velmi dobrý výkon odvezli. Samotný zápas jsme zvládli velmi dobře a domácí jsme k ničemu moc nepouštěli když obrana v čele s Krenauerem domácí útoky zastavila a co prošlo pochytal pozorný Jirkal. Celý tým odehrál velmi dobré utkání a opět Pecha junior ukázal, že roste zápas od zápasu. K vítězství zavelel kapitán Štifter a výborný výkon předvedla stoperská dvojice Krenauer, Sulzer. Ale opět musím malinko více vyzdvihnout Kubíka. Velikej pracant na hřišti a z jeho hry těží ostatní hráči. Jinak velkou pochvalu mají naši fans. Opět jsme vypravili bus i pro fanoušky a nezklamali. Velký díky jim patří.



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
J. Novák [-] - M. Pavel [-] , M. Ridvan [-] (67. R. Zemek [-] ) , M. Studnička [-] , M. Hrdlička [-] (70. A. Koten [-] ) , M. Tressl [-] (64. L. Kaisler [-] ) , P. Kukačka [-] , F. Leiš [-] , D. Granov [-] , L. Kučera [-] , O. Lipold [-]

FK Dolní Dvořiště
M. Jirkal [-] - O. Kouba [-] , T. Zeman [-] (83. L. Doucha [-] ) , P. Pecha [-] , M. Rubeš [-] , Š. Štifter [-] , F. Sulzer [-] , P. Micák [-] , J. Krenauer [-] , J. Kubík [-] (87. J. Posel [-] ) , M. Tesař [-]

ŽK: 80. T. Zeman .
Hráči zápasu: F. Sulzer , Š. Štifter , J. Kubík , J. Krenauer .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - PICKA Pavel, NIKODEM Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Dolňák pravděpodobně přišel o šanci skončit na druhém místě, ale i bronz je pro něj historickým úspěchem. Tentokrát zajíždí do Hrdějovic, kde by podle předpokladu měl vyhrát, ale domácí nejsou žádní nezdárci. Určitě to nebude mít Dvořiště snadné, ale před jeho nejlepším střelcem Márou Urazilem svítí zelená pro pokoření třicetibrankové hranice, byť teď možná nenastoupí. Dolňák má ale natolik široký kádr plný dobrých hráčů, že jeho případnou absenci bez problému nahradí a vyhraje.