0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 13:30

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé vyhrálo v Boršově brankou Linharta


Branky


17

Souboj týmů ze středu tabulky nabídl průměrnou podívanou. Domácí Boršov byl favoritem i proto, že se Mladému venku moc nedaří. Přesto si nakonec hosté vezou všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boršov byl od začátku aktivnější, ale na dobře chytajícího Pokorného se mu nepodařilo vyzrát. Hostujicí tým venku moc bodů nezískává, ale z Boršova nakonec veze všechny tři. Ty mu zajistil Tomáš Linhart brankou svě minuty před koncem. SK Mladé tak veze všechny body a jako nováček je jistě s umístěním ve středu tabulky spokojen. V předpoledním kole přivítá doma Sedlec. Boršov čeká derby na půdě Kamenného Újezda. 



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
J. Budín [-] - V. Čuřík [-] , R. Vavák [-] (48. P. Kuryliuk [-] ) , F. Benhák [-] , J. Zedek [-] , T. Kéri [-] , R. Řežáb [-] , J. Staněk [-] , J. Lísal [-] , S. Čutka [-] , T. Dvořák [-]

SK Mladé
M. Pokorný [-] - M. Zemek [-] (81. M. Novotný [-] ) , T. Kočvara [-] , V. Moudrý [-] , F. Červený [-] , V. Šafrata [-] , T. Linhart [-] , D. Ludvík [-] , A. Pešek [-] , M. Drábek [-] (46. Š. Masák [-] ) , P. Schuster [-] (68. A. Kolář [-] )

ŽK: 28. F. Benhák - 28. D. Ludvík , 31. V. Šafrata , 42. A. Pešek , 61. V. Moudrý .
Hráči zápasu: M. Pokorný , T. Linhart .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Picka Pavel - CIGÁŇ Roman, MROSKO Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Boršov je naprosto v klidu, Mladé může při vhodné situaci poskočit o pozici vpřed, ale to by Větřní muselo doma prohrát. Nicméně všichni víme, jak těžké je hrát na boršovské horké půdě. Ten si navíc bude chtít napravit chuť po předchozím kole a vyhraje. Fanda Benhák se znovu urve.