Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna nedala hostím šanci


Branky


17

Oslabený Frymburk jel na půdu Zlaté Koruny s někola dorostenci. Pro ty byl zápas, proti tak kvalitnímu soupeře veliká zkušenost. Domácí tým nedopustil žádné drama a připsal si jasnou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým hosty od prvních minut nešetřil  hend po dvou minutách se trefil František Persán 1:0. Další branku přidal v desáte minutě Dominik Fuciman. Do konce poločasu se trefil ještě znovu František Persán a Jakub Zajíc. Poločas tak skončil 4:0 pro domácí a v podstatě bylo rozhodnuto. Druhý poločas začal brankou Dominika Fucimana 5:0. Hattrick dokončil František Persán. Jendou se trefil Martin Štěpánek a z penalty Jaroslav Král. Domácí tým si tak připsal jasnou výhru 8:0.



Sestavy


SK Zlatá Koruna
M. Trnka [-] - M. Kalista [-] , B. Miletić [-] , J. Wagner [-] , J. Zajíc [-] - F. Persán [-] , M. Rytíř [-] , J. Šebelka [-] (30. M. Štěpánek [-] ) - M. Král [-] (54. D. Bjaček [-] ) , J. Sláma [-] (80. J. Král [-] ) , D. Fuciman [-]

FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - B. Kopa [-] (46. L. Matúš [-] ) , O. Malák [-] , A. Točík [-] , M. Malina [-] , L. Brůha [-] , J. Ribár [-] , S. Budík [-] , F. Fatura [-] , M. Račák [-] , J. Šisler [-] (62. T. Vacula [-] )

ŽK: 40. S. Budík , 56. J. Ribár , 61. A. Točík .
Hráči zápasu: J. Zajíc , F. Persán , D. Fuciman .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Hladík Pavel - KŘÍŽEK Danek, LACH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Zlatka si zapsala velice cennou remízu v Dolňáku, i když opět ztratila dvougólové vedení, jenomže co jsem slyšel, mohla v konečném důsledku i prohrát. Frymburk bude určitě kousat, ale domácí prostředí bude hrát do karet Koruně. Ta má výrazně kvalitnější tým a to rozhodne.