EXPERT TIP - 19.kolo MSFL , 2021-2022

Datum kola: 13.3.2022

0

Pavel Procházka, hlavní trenér FSK Nové Město na Moravě, se s námi podělil o své tipy pro nadcházející víkendové 19. kolo MSFL a zároveň nám sdělil, že cílem jeho mužstva je záchrana.

"Vzhledem k tomu, že druhá polovina tabuky je nabitá a soupeři posilovali, tak naším cílem je záchrana v soutěži.", řekl trenér Pavel Procházka.

Jeho svěřenci se v nedělním zápase utkají s Hlučínem a budou chtít jistě navázat na bodový zisk s juniorkou Zlína, se kterou remizovali 0:0.

 

Děkujeme panu Procházkovi za rozhovor a jeho tipy - ať se zelená :)




Pavel Procházka

Pavel Procházka, hlavní trenér FSK Nové Město na Moravě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 25 - 25 - 50 %
Komentář experta:

Minulý zápas zvládla naše obrana slušně, neinkasovali jsme a věřím, že v dobré defenzivní činnosti budeme pokračovat i v zápase s Hlučínem. Bude to pro nás těžké utkání, kdy jakýkoli bodový zisk považuji před zápasem za úspěch. Na podzim jsme v Hlučíně vyhráli 2:1 a spoléhali jsme tam na pevnou obranu s protiútoky. Vycházet ze zabezpečené obrany budeme chtít i v neděli. Tipuji si remízu.

Tip experta: 1 75 - 0 - 25 %
Komentář experta:

I přes to, že Olomouc minulé kolo prohrála v Ostravě, tak se jednalo o vyrovnaný zápas. Olomouc má svoji kvalitu a potvrdí postavení v tabulce. Tipuji její výhru.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Juniorka Zlína u nás v minulém kola hrála bez posil z ligového "áčka" a nevedla si špatně. Je možné, že proti Vratimovu, který minulé kolo měl odložený zápas a nehrál, nastoupí i někteří hráči z ligového týmu. Tipuji výhru Zlína

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Kroměříž je favoritem a pokud chce postoupit, tak nesmí doma ztrácet. Tipuji výhru domácích.

Tip experta: 0 75 - 25 - 0 %
Komentář experta:

Zde tipuji remízu. Blansko mělo minulé kolo odložený zápas ve Vratimově, nehrálo. Bude také záležet na tom, zda juniorka Jihlavy posílí hráči z "áčka", ale i tak to vidím jako remízový zápas.

Tip experta: 2 75 - 0 - 25 %
Komentář experta:

Pro Velké Meziříčí to bude jarní premiéra. Znojmo před týdnem předvedlo slušný výkon proti Kroměříži, sice prohráli, ale poslední zápasy je na hostech vidět zlepšení, začali sbírat body a tipuji, že ve Velkém Meziříčí zvítězí.

Tip experta: 0 75 - 25 - 0 %
Komentář experta:

Otrokovice posílili, v prvním jarním kole vyhráli na hřišti Hlučína a potrápí i Uherský Brod. Ten má ale svoji kvalitu a doma neprohraje. Tipuji remízu.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Frýdek - Místek posílil, ale v zápase věřím Ostravě, která potvrdí svoji kvalitu a zvítězí.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Ladislav Beran 5
2. Petr Jelínek 5
3. Venca Likeš 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.