0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.03.2022 10:30

19.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šťastné tři body pro hosty z Vratimova


Branky


4

Pro hosty z Vratimova se jednalo o první utkání v jarní části sezony, jelikož minulý týden byl odložen jejich domácí duel z Blanskem, a to kvůli nezpůsobilému terénu. Zlínská juniorka v minulém kole uhrála bezbrankovou remízu na hřišti Nového města na Moravě a na slušný výkon z hřiště soupeře chtěla v domácím prostředí jistě navázat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zlín nastoupil z posilami

Oproti minulému kolu, kdy Zlín hrál na půdě Nového Města na Moravě pouze s mladíky z juniorky, vypomohlo proti Vratimovu sedm hráčů širšího ligového kádru. Úkol pro domácí tak zněl jasně -vyhrát, trochu poskočit v tabulce do jejich klidnějších vod a připsat si tak důležité body pro záchranu v soutěži.

Vratimov, který měl před zápasem stejně bodů jako domácí, myslel od prvních minut zápasu na defenzivu a vypadalo to, jako by si přijel pro bod.

V prvním poločase se k ničemu hosté nedostali, často ztráceli nakopávané míče a dvakrát je zachránil brankář Střalka.

S poločasou remízou 0:0 tak byli spokojenější hosté.

Z ojedinělé akce rozhodl hostující Dziuba o vítězi

Do druhého poločasu naskočily totožné sestavy a obrázek hry se neměnil.

Domácí pokračovali v tlaku, hra místy připomínala obléhání branky Vratimova, ale jeho hráči se úspěšně bránili.

Zlínu se však nedařilo vyjádřit převahu vstřeleným gólem a 79. minutě sám inkasoval, když hostující Dziuba s minima vytěžil maximum. Balon posérii odrazů propadl právě k hostujícímu záložníkovi a ten se střelou bodlem postaral o šok pro domácí, kteří byli celý zápas lepším týmem.

V posledních deseti minutách se snažili domácí alespoň vyrovnat, ale když už se neujala ani Chwaszczova střela do břevna, odevzdali všechny body hostům.

Pro hosty se jednalo o velmi šťastné vítězství a domácí i přes solidní výkon dále čekají na první jarní branku, když jejich střelecká impotence trvá 180 minut.

V příštím kole přivítá Vratimov doma hráče z Nového Města na Moravě a v tomto utkání půjde opět o důležité záchranářské body pro oba týmy.

Zlínští zavítají na hřiště Jihlavy a tam půjde také o hodně - Jihlava B po dvou vítězstvích Otrokovic spadla na poslední místo v tabulce.

 



Ohlasy k zápasu


FC TRINITY Zlín B
trenér Luděk Marcaník: „Předvedeným výkonem jsme navázali na předchozí zápas na Vrchovině. Díky většímu zapojení mladších hráčů ze širšího kádru áčka šla naše herní kvalita ještě nahoru, bohužel jsme poctivou práci při dobývání obranného valu soupeře nezúročili. Často nám chyběl i kousek štěstíčka, protože jinak jsme si cestu k hostující bráně najít dokázali a do střeleckých pozic jsme se dostávali. Ovšem gól bychom asi nedali, ani kdybychom hráli do rána,“

FC Vratimov
trenér Filip Racko: „Vyhráli jsme, ale určitě jsme byli spíše šťastnějším mužstvem. Zlín, který posílil hráči z A týmu, šel jednoznačně za vítězstvím. Domácí byli fotbalovější, my jsme se po většinu času spíše bránili. Snažili jsme se ale být nebezpeční směrem dopředu, což nám v úvodu moc nešlo. V první půli nás navíc podržel dvakrát brankář Střalka,“ řekl Racko.



Sestavy


FC TRINITY Zlín B
J. Šiška [-] - F. Jura [-] (83. M. Mlýnek [-] ) , J. Kolář [-] , Š. Chwaszcz [-] , F. Němeček [-] , M. Nečas [-] , L. Bobčík [-] , J. Pafka [-] (82. V. Mlýnek [-] ) , J. Hellebrand [-] , T. Slovák [-] , L. Hrdlička [-]

FC Vratimov
A. Střalka [-] - T. Moravec [-] , M. Igbinoba [-] , J. Klejnot [-] , A. Varadi [-] (80. V. Hajnoš [-] ) , J. Elbel [-] - M. Hladík [-] , M. Skwarczek [-] , L. Kundrátek [-] (80. P. Chlopek [-] ) , A. Nemšovský [-] (68. L. Duda [-] ) , D. Dziuba [-] (86. J. Mikulenka [-] )

ŽK: 74. M. Nečas - 64. A. Nemšovský , 81. D. Dziuba .
Počet diváků: 118. Rozhodčí: Kolář Jaroslav - MOJŽÍŠ Jakub, JULÍNEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Pavel Procházka
Tip experta: výhra domácích

Juniorka Zlína u nás v minulém kola hrála bez posil z ligového "áčka" a nevedla si špatně. Je možné, že proti Vratimovu, který minulé kolo měl odložený zápas a nehrál, nastoupí i někteří hráči z ligového týmu. Tipuji výhru Zlína

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích