2:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.03.2022 15:00

19.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Csaplárova past opět sklapla!


Branky


27. R. Matulka , 34. L. Hekerle - 36. T. Trojánek (vl.) , 45. J. Holzer , 67. R. Plesník
4

Utkání jako na houpačce bylo k vidění na azylovém hřišti ve Ždáru nad Sázavou, který byl již ve druhém zápase po sobě domácím prostředím pro hráče z Nového Města na Moravě. Domácí vedli ve 34. minutě 2:0 a vše nasvědčovalo tomu, že si připíší veledůležité tři body do tabulky. Opak byl však skutečností, hosté se nevzdali, do poločasu vyrovnali a po pauze rozhodli o tom, že tři body putují do Hlučína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ztráta dvoubrankového vedení stála domácí body

Utkání 19. kola MSFL muselo Nové Město opět odehrát na umělce ve Žďáru nad Sázavou, kde se za velice chladného počasí hrál svižný fotbal, i když domácí kouč Procházka musel tentokrát oželet zraněné Víchu, Smetanu a především útočníka Dubu. 

 

První dvacetiminutovka byla spíše jen oťukávání mezi šestnáctkami obou soupeřů. Poté více začali utahovat šrouby hosté z Hlučína, když se dostávali před Šmídu a rychlými kontry začali ve vápně zlobit. Jenže udeřili domácí na druhé straně. Během sedmi minut, nejprve ve 27. a poté ve 34. minutě, vstřelili rychle dva góly. Nejprve standardku Michala přetavil Matulka o tyč ve vedení - 1:0. Poté se zleva do vápna dostal Šmída a našel před brankou osamoceného Hekerleho - 2:0. Hosté však velice rychle odpověděli a byla to velká škoda, po dvou minutách Walla za přispění stopera Trojánka snížil a v poslední minutě Holzer prvního poločasu pohotově srovnal - 2:2.  Do Kabin tak odcházeli jistě spokojenější hosté, kteří v první půli smazali dvoubrankový deficit.  

Hlučín překlopil utkání na svoji stranu!

Druhá půlka byla kdo z koho. Opět se hrál svižný fotbal a ani jeden z týmů nechtěl udělat chybu.

Do větších příležitostí se však dostávali hosté a v 67. minutě se utkání definitivně rozhodlo.

Hosté zahrávali standardku a o jejich vítězný gól se v přehustěném brankovém prostoru postaral Plasník - 2:3.

Poté měli hosté ještě samostatný únik na domácícho brankáře, ale ten svůj tým v rozhodující chvíli podržel.

 

Do konce zápasu se změna ve skóre nekonala a hosté si odvážejí ze Žďáru všechny body.

Vyrovnané utkání domácí tým trenéra Procházky nezvládl výsledkově, ale předvedená hra byla příslibem do dalších bojů.

Hlučín si výsledkově zpravil chuť, když ho v minulém kole v domácím prostředí obraly o body Otrokovice. Hlučínští jsou tak jen pouhý bod za třetí juniorkou Ostravy.

Domácí hráči mají hlavně záchranářské starosti, když sousední týmy v tabulce chytají solidní formu, jako například Otrokovice nebo Frýdek Místek a na druhou stranu hráči Nového Města na Moravě získali ze dvou jarních utkání pouhý bod.

Zápasů do konce sezóny však zbývá mnoho a domácí mohou stavět alespoň na doposud slušné předváděné hře, kterou budou chtít přetavit i v bodový zisk.

Uherský Brod bude soupeřem pro hosty v dalším kole a domácí zavítají bojovat o body do Vratimova.



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě
Pavel Procházka - trenér: Zklamání z prohry je obrovské, celý tým porážku těžko kousal. Prohrát po dvougólovém vedení je kruté, ale my si to musíme na tréninku vyhodnotit a začít se připravovat se na příští zápas ve Vratimově."

FC Hlučín
Filip Smékal - trenér: "Samozřejmě mě těší, že jsme to otočili. Kdybychom ztratili body zrovna proti takovému soupeři, tak by mě to mrzelo. Už v prvním poločase jsme měli hru pod kontrolou, jenže Vrchovina se dvakrát dostala k naší brance a dala dva góly. Jsem rád, že jsme to pak urvali, ale čekal bych, že budeme hrát více po zemi a méně míče nakopávat. Stále se nám navíc nedaří ve finální fázi."



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - L. Hekerle [-] (88. D. Bača [-] ) , J. Novotný [-] , P. Duda [-] , T. Švanda [-] , T. Trojánek [-] , J. Batelka [-] - M. Svoboda [-] , L. Michal [-] - M. Šmída [-] (72. P. Sytař [-] ) , R. Matulka [-] (80. P. Partl [-] )

FC Hlučín
J. Lapeš [-] - D. Hasala [-] , T. Wolf [-] (46. J. Ptáček [-] ) , V. Wala [-] (75. O. Moučka [-] ) , D. Mládek [-] (64. D. Smékal [-] ) , R. Plesník [-] , R. Lokša [-] (88. A. Zajíček [-] ) , M. Praus [-] , J. Holzer [-] , L. Lehnert [-] , R. Dostál [-] (46. M. Neumann [-] )

ŽK: 20. P. Duda , 43. L. Michal , 72. J. Batelka , 75. M. Svoboda - 26. D. Hasala .
Počet diváků: 172. Rozhodčí: Denev Alex - MAREK Daniel, MAYER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Pavel Procházka
Tip experta: remíza

Minulý zápas zvládla naše obrana slušně, neinkasovali jsme a věřím, že v dobré defenzivní činnosti budeme pokračovat i v zápase s Hlučínem. Bude to pro nás těžké utkání, kdy jakýkoli bodový zisk považuji před zápasem za úspěch. Na podzim jsme v Hlučíně vyhráli 2:1 a spoléhali jsme tam na pevnou obranu s protiútoky. Vycházet ze zabezpečené obrany budeme chtít i v neděli. Tipuji si remízu.

Tip: výhra domácích