ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 21.kolo MSFL , 2023-2024

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 21. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal útočník Baníku Ostrava B Ondřej Chvěja. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Stal jste se hráčem 21. Kola MSFL ligy, jaké jste z toho měl pocity, postřehl jste to vůbec?
Abych byl upřímný, vůbec jsem si toho nebyl vědom, dozvěděl jsem se o tom až od trenéra. Asi každý hráč by měl pochopitelně radost, a já nejsem vyjímkou.
V posledních zápasech se vám osobně docela daří, jak jste se svými výkony spokojen?
Ano, v posledních zápasech se mi dařilo, za což jsem rád, ale bavíme se tady o třetí lize, kde se ode mě očekává, že budu rozdílovým hráčem v každém zápasu.
V posledním utkání proti Hlučínu důležitá výhra a možnost si vytvořit menší náskok na čele tabulky MSFL ligy, je ve hře postup, jak celkově toto vnímáte?
Ano, výhra nad Hlučínem byla velmi důležitá, dokázali jsme tímto odskočit Karviné a Zlínsku na tři body. Myslím, že budu mluvit za celou kabinu, když řeknu, že se všichni opravdu snažíme dostat Baník B do druhé ligy. Chtěl bych tímto pochvalit kluky, kteří makají jak na treninzích tak i v zápasech.
Jak jste aktuálně spokojen či nespokojen se svým angažmá? Byl jste na hostování na Slovensku, v Karviné a v Pardubicích, teď znovu v Baníku, věříte ještě v šanci v banikovskem áčku?
Tak uplně spokojen se říct nedá, určitě bych se raději viděl výš, ale momentálně je můj a náš cíl dostat Baník B do druhé ligy. Co se týče Baníkovského Ačka, věřím, že když se mi bude dařit a budu střílet goly až do konce sezony, tak tam šance je. Ale uvidí se po sezoně, jelikož mi v letě končí smlouva.
Co pro vás znamená přímo Baník Ostrava? Baníkem jste procházel až přímo do dospělého fotbalu a nakoukl jste do nejvyšší ligy, jaké to tehdy pro vás bylo?
Baník je pro mě srdcová záležitost. Hraji za něho už od svých cca 12-ti let, a není v České republice klub, za který bych hrál raději. Vzpomínky na můj první start v lize, za tento klub, jsou nepopsatelné, protože se mi při svém debutu podařilo vstřelit i můj první ligový gol. Proto budu dál bojovat a snažit se, abych se dostal zpátky do prvního týmu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.