2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2022 15:00

19.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosičtí byli deset minut od "krádeže" v Kroměříži!


Branky


4

Dle postavení v tabulce obou mužtev se jednalo o "tahák" 19. kola soutěže MSFL, kdy se proti sobě postavili první tým soutěže s Kroměříže a pátý tým aktuální tabulky FC Slovan Rosice. 

Oba týmy navíc v minulém prvním jarním kole zvítězili, a to shodně 2:1, kdy Kroměříž vyhrála ve Znojmě a Rosice doma zdolali posílený Frídek - Místek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rosice se favorita určitě nezalekli

Do zápasu 19. kola vstoupili oba soupeři v pozitivním rozpoložení z minulého zápasu, který oba zvládli úspěšně. Nutno však podotknout, že první poločas mnoho fotbalové krásy nenabídl.

Oproti tomu viděli diváci šance, a to na obou stranách.

Byli to hosté, kteří se v první polovině poločasu dvakrát osměli a domácí obraně "zatopili" Drbal a poté i Přerovský.

Domácí začali být nebezpeční v druhé půli prvního poločasu, kdy nejprve selhal ve svojí šanci Plecitý a po něm i po úniku Houser.

Do šaten odcházeli oba týmy za stavu 0:0 a hráči z Rosic se za svůj dosavadní výkon nemuseli stydět. Naopak domácí se nemohli dostat do pořádného tempa.

 

V poslední desetiminutovce favorit rozhodl!

Do druhého poločasu vstoupili aktivnějsi domácí a pár minut po změně stran mohli jít do vedení. Nejprve se domácí neprosadili střelou z dálky, která šla nad, ale poté selhal v samostatném úniku Lhotecký, kterého ovšem výtečně vychytal hostující brankář, který držel hosty nad vodou.

Po dvou akcích domácích zahrozili i hosté. Nejprve krátce po hodině hry a pár minut poté opět. Obě své možnosti nevyužili.

Mezi zmíněnými šancemi hostí napálil břevno domácí aktivní Lhotecký.

Po Lhoteckého ráně už domácí fanoušci chtěli slavit, ale na gól si museli počkat až do 80. minuty. Po rohovém kopu domácích se prosadil důrazný Surynek.

Domácícm se určitě ulevilo, protože v zápase chtěli potvdit první místo a posílit i postupové naděje.

Za pár minut ovšem mohlo být srovnáno, ale domácí se vyznamenal, když si na něm vylánal zuby hostující Přerovský.

Byl to tak již zmíněný aktivní Lhotecký, který 4 minuty před koncem zápasu z protiútoku zvýšil na 2:0.

Hráči první Kroměříže v jarní domácí premiéře potěšili své fanoušky a dál míří za postupem, když i druhé březnové utkání zvládli s plným bodovým ziskem.

Hosté se nemají za co stydět a budou si chtít jistě spravit chuť v příštím kole, kdy přivítají Velké Meziříčí. Domácí naopak čeká další tým z čela tabulky - pokusí se vyhrát v Ostavě.



Ohlasy k zápasu


SK Hanácká Slavia Kroměříž
trenér Bronislav Červenka: „Pro diváky to nebyl moc pohledný zápas, pro kluky je ale skvělé, že to opět zvládli za tři body. Jsem rád, že se k nám štěstí otočilo zase čelem. Spokojený jsem hlavně s výsledkem, o předvedené hře se budeme bavit až v týdnu,“ uvedl trenér Hanácké Slavie Bronislav Červenka.




Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
J. Dostál [-] - T. Jeleček [-] , T. Matoušek [-] , O. Tiahlo [-] , M. Machálek [-] - P. Sklenář [-] (68. M. Surynek [-] ) , M. Cupák [-] , D. Plecitý [-] (46. M. Votava [-] ) , A. Houser [-] , P. Červenka [-] (75. Š. Vyhlíd [-] ) - C. Lhotecký [-] (88. E. Mlčoch [-] )

FC Slovan Rosice
D. Juran [-] - R. Buchta [-] , Š. Přikryl [-] (90. M. Kršák [-] ) , D. Přerovský [-] , T. Dobrovodský [-] (67. D. Pazourek [-] ) , P. Drbal [-] , A. Fila [-] , J. Koláčný [-] , P. Novák [-] , T. Praks [-] (84. M. Kozel [-] ) , T. Zezula [-]

ŽK: 17. O. Tiahlo , 47. M. Cupák , 64. M. Machálek - 62. T. Praks .
Počet diváků: 257. Rozhodčí: Ogrodník Vlastimil - ŘEZNÍČEK Tomáš, LUKAŠÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Pavel Procházka
Tip experta: výhra domácích

Kroměříž je favoritem a pokud chce postoupit, tak nesmí doma ztrácet. Tipuji výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích