3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.03.2022 10:15

19.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olomoučtí potvrdili druhé místo domácí výhrou!


Branky


4

Olomočtí fotbalisté potvrdili výhrou nad Slováckem druhé místo v tabulce a před třetí Ostravou navíc navýšili bodový náskok, jelikož ta klopýtla na hřišti Frýdku - Místku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hubník s Vepřekem dirigovali obranu domácích.

Od prvních minut zápasu mezi "béčky" Olomouce a Slovácka vyběhli na trávník i hráči z ligových kádrů. Hned od úvodu se tak pozornost diváků zaměřila do středu Olomoucké obrany, kde nastoupil bývalý reprezentant Roman Hubník společně s Michalem Vepřekem.

Domácí v minulém utkání prohráli na hřišti Ostravy a první domácí jarní zápas chtěli zvládnout vítězně, ovšem zápas pro ně i přes vystuženou defenzívu nezačal podle představ.

Slovácko překvapivě našlo okénko v obraně domácích již ve 4. minutě, kdy se prosadil hostující Vincour. Jednalo se o první šanci zápasu a zároveň pěkně zahraný přímý kop, který Vincour uklidil do branky domácích.

Reagovat na úvodní šok se ihned domácí pokusili, ale Slaměna mířil vedle.

Ve 37. minutě se už zmíněný Slaměna podílel na vyrovnávací brance, když jeho centr usměrnil do branky hostí Šíp.

O šest minut později byl obrat ve skóre dokonán, když propálil gólmana hostí Langer.

Do kabin tak odcházeli spokojenější domácí hráči, když otočili z 0:1 na 2:1.

Langer svým druhým gólem přímo z rohu potvrdil tři body pro domácí

V druhém poločase se hrálo až do 65. minuty především ve středu pole a nezáživnou pasáž hry rozčísl krásně zahraným trestným kopem Slaměna. Jeho střela bohužel minula o kousek šibenici hostující svatyně.

Mezi 74. až 80. minutou opětovně zahrozili domácí, když v krátkém sledu selhal v zakončení Slavíček a po něm i s úniku Šíp. Oba pokusy nakonec mířily vedle.

Až pět minut před koncem potvrdili domácí svoji výhru, když se přímo z rohu trefil podruhé v zápase Langer.

Hosté odjížděli z Olomouce bez bodu, ale předvedli sympatický výkon, měli také pár šancí, ale po rychlém vedoucím gólu se žádná jejich další neujala a domácí tak potvrdili druhou příčku. Jistě se těší na příští kolo, kde zavítají na hřiště rozjetých Otrokovic.

 



Ohlasy k zápasu


SK Sigma Olomouc B
trenér - Augustin Chromý: „Zápas byl těžký. Jednak jsme prohráli poslední zápas v Ostravě, navíc jsme dnes zase dostali hodně rychle branku. Musím se se na to podívat, ale ten hráč tam byl úplně sám, což by se nemuselo stávat. Naši hru to samozřejmě ovlivnilo na hodně minut. K tomu se přidal i složitý terén. Ten je pro oba stejný, ale když prohráváte, tak chcete hrát kombinačně a něco vymyslet. To ale bylo složité, protože míč hodně skákal, přestože kluci z venkovního úseku udělali maximum. Kluci se každopádně zvedli, klobouk dolů před nimi. Dvě branky do poločasu nám hodně pomohly. Po přestávce jsme mohli rozhodnout dřív, ale Jáchym Šíp netrefil prázdnou branku, protože uhýbal soupeři. Mohlo se nám to vymstít, ale kluci to dohráli dobře.“

1. FC Slovácko B
Pavel Němčický.- trenér: „Je to škoda. Odehráli jsme slušný zápas, který měl druholigovou úroveň, ale nevyužili jsme šance.



Sestavy


SK Sigma Olomouc B
T. Stoppen [-] - P. Slaměna [-] (82. . Piňa [-] ) , F. Slavíček [-] (73. D. Grečmal [-] ) , M. Vymětalík [-] , M. Vepřek [-] , J. Šíp [-] (82. J. Fabiánek [-] ) , F. Uriča [-] (32. M. Hadaš [-] ) , J. Fiala [-] , J. Sláma [-] , Š. Langer [-] , R. Hubník [-]

1. FC Slovácko B
A. Trčka [-] - P. Juroška [-] , V. Bartoš [-] , O. Porč [-] , F. Vecheta [-] , J. Divíšek [-] , A. Kočí [-] , I. Aldin [-] , M. Polášek [-] , T. Vincour [-] , D. Kratochvíla [-] (70. l. pernica [-] )

Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOLÁČEK Jan - HANÁK Petr, MACRINEANU Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Pavel Procházka
Tip experta: výhra domácích

I přes to, že Olomouc minulé kolo prohrála v Ostravě, tak se jednalo o vyrovnaný zápas. Olomouc má svoji kvalitu a potvrdí postavení v tabulce. Tipuji její výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů