3:1
(1:0)
53. L. Musil
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.03.2022 10:15

19.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blansko v prvním duelu jara bralo tři body!


Branky


20. F. Adamec , 62. M. Pecuch , 81. T. Chyla - 53. L. Musil
4

Pro Blansko se jednalo o první jarní zápas, když jim minulé kolo bylo odloženo kvůli nezpůsobilému terénu ve Vratimově. Jihlavu porazili domácí hráči jasně 3:1 a odsunuli ji na poslední místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Již od úvodních minut měli více ze hry domácí hráči a Jihlava se dostávala pouze do náznaků šancí, ale žádnou nepřetavila v nebezpečné zakončení. Po dvaceti minutách mírné převahy vstřelili domácí vedoucí branku, když se prosadil Adamec.

Poté se dostala do nebezpečné šance i Jihlava, ale hlavička ze standardní situace nebyla přesná. V poslední desetiminutovce úvodního dějství bylo k vidění pár šancí na obou stranách. Tu domácích zakončil nad Fejk a ani hostující Franěk nakonec branku příliš neohrozil, když napálil jen blok hráčů po rohovém kopu. Těsně před koncem poločasu chyběl kousek, aby Adamec míč lépe trefil a zvýšil na 2:0.

To se ovšem nepovedlo a domácí šli do kabin s vedením 1:0.

Jihlavě se podařilo srovnat krok, ale odjíždí bez bodu!

Druhý poločas začali aktivněji hráči hostí a prvním varováním pro domácí byl gól, který ovšem neplatil pro postavení mimo hru. V 53. minutě už na ukazateli skóre svítilo 1:1, když se po zaváhání domácího brankáře prosadil Musil.

Po hodině hry se blanenští opět dostali do tempa a vyplynul z toho rozhodující okamžik utkání, když Pecuch vrátil domácím vedení.

Po nepříliš povedených momentech se Blansko postupně vracelo do hry. Hrdinou druhé půle se tedy stal Pecuch v 62. minutě, který vrátil mužstvu z brány Moravského krasu mírný rozdíl. Situaci mohl ještě vylepšit Tomáš Machálek šest minut poté, když uprchl po pravém křídle. Následovala solidní rána domácího kapitána, gólman ji ovšem výborně vytěsnil.

Od té doby se hosté k ničemu nedostali a byli to naopak opět domácí, kteří donutili hostujícího brankáře Jágrika ukázat své kvality. Ale nakonec inkasoval v 81. minutě po brance Tomáše Chyly, který upravil celkové skóre na 3:1.

Blansko je na osmém místě v tabulce. Naopak hosté mají záchranářské starosti. Domácí hráči díky odstoupení Dolního Benešova ze soutěže mají příští kolo volno a hosté sehrají důležitý duel o potřebné body s juniorkou Zlína.



Ohlasy k zápasu


FK Blansko
Petr Šíp - obránce domácích: „Řekl bych, že šlo o klasické první utkání. Popravdě jsme ani moc nevěděli, co od toho čekat. Trenér nám říkal, abychom hráli agresivně a hlavně na nulu vzadu, což se sice nepodařilo, ale důležité jsou tři body. O ně nám šlo,” vystihl dojmy blanenský bek Petr Šíp.




Sestavy


FK Blansko
P. Nešetřil [-] - T. Machálek [-] (69. T. Černý [-] ) , D. Blažík [-] , F. Smrčka [-] , P. Šíp [-] (90. A. Fiala [-] ) , Š. Alexa [-] (84. M. Zúbek [-] ) , J. Tulaydan [-] , F. Adamec [-] (69. M. Štencl [-] ) , M. Pecuch [-] , T. Feik [-] , T. Chyla [-]

FC Vysočina Jihlava B
A. Jágrik [-] - T. Franěk [-] (75. M. Lokvenc [-] ) , A. Savi [-] , J. Peřina [-] , L. Musil [-] (83. M. Walter [-] ) , A. Novák [-] (83. K. Crhan [-] ) , S. Chocholatý [-] , M. Fila [-] , M. Tall [-] (63. F. Shudeiwa [-] ) , P. Mikuška [-] , I. Christodoulou [-]

ŽK: 52. D. Blažík - 57. L. Musil .
Počet diváků: 213. Rozhodčí: Slabý Jiří - SILNÝ Zdeněk, VEJTASA Simon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Pavel Procházka
Tip experta: remíza

Zde tipuji remízu. Blansko mělo minulé kolo odložený zápas ve Vratimově, nehrálo. Bude také záležet na tom, zda juniorka Jihlavy posílí hráči z "áčka", ale i tak to vidím jako remízový zápas.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích