P. Dolejš 71.
T. Prokeš 81. (vl.)
R. Demeter 89.
3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.03.2022 10:15

19.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Meziříčí zvládlo výsledkově vstup do jarní části sezóny!


Branky


71. P. Dolejš , 81. T. Prokeš (vl.) , 89. R. Demeter
4

Vzhledem k odstoupení Dolního Benešova ze soutěže si museli hráči Velkého Meziříčí na svůj první jarní zápas počkat, ale nakonec toto čekání proměnili ve výsledkově pohodlnou výhru 3:0 nas Znojmem. O konečné výsledku se rozhodlo až v poslední dvacetiminutovce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase šance odvál vítr.

Pro Velké Meziříčí se jednalo o premiérový zápas v podzimní části sezóny, když přivítali na svém hřišti hráče Znojma, kteří v minulém utkání na domácím hřišti těsně podlehli první Kroměříži 1:2.

Utkání hrané na umělé trávě doprovázel oba poločasy silný vítr. V prvním poločase to byli hosté, kteří hráli po větru, ale tato částečná výhoda společně s dalšími náznaky šancí na obou stranách zůstala nevyužita.

Můžeme říct, že když už se do šancí jedno či druhé mužstvo dostalo, tak pokulhávala finální fáze a vítr celkovému obrázku hry také uškodil.

Do šaten tak odcházeli obě mužstva za stavu 0:0.

Remízový duel rozhodla branka dvacet minut před koncem.

Druhý poločas pokračoval v nastoleném pořádku, který utkání doprovázel první poločas.

Utkání bylo o bojovnosti, přístupu, vyrovnání se s větrnými podmínkami a hlavně o prvním gólu.

V 71. minutě po zahrané standardní situaci dopravil z blízka balón do sítě hostí Dolejš a domácí šli do vedení, které nepustili.

Hosté ze Znojma, povzbuzovaní po celý zápas svými fanoušky, otevřeli hru a domácí po zbytek zápasu začali hrozit z brejkových situací.

Dvě z nich využili - v 81. minutě do mácí střídající hráč Sysel hledal spoluhráče na zadní tyči, ale do přihrávky se mu vložil hostujícíc Prokeš, který však smolně dopravil míč do své vlastní branky.

Minutu před koncem zápasu upravil po centru aktivního Dolejše na 3:0 Demeter.

Rozpoložení obou týmů po zápase bylo velmi rozdílné, když domácí se tříbodovým vítězstvím s ohledem na tabulku uklidnili, ovšem hosté ze Znojma mají prohlubující se záchranářské starosti.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí
Jan Šimáček - trenér: Kdo se koukne na výsledek, tak si musí říct, že to bylo jasný. Já si ale myslím, že šlo o remízový zápas bez gólových momentů s nějakými náznaky špatně řešenými ve finální fázi na obou stranách. Fotbalu určitě nepomohl vítr a tak bylo jasné, že dnes to bude o přístupu, bojovnosti a prvním gólu. Nám se naštěstí v druhém poločase podařilo dohrát vrácenou standardní situaci a tento moment byl rozhodujícím faktorem k vítězství. To, že jsme potom přidali ještě 2 góly bylo už tím, že soupeř otevřel obranu a my dobře, i když v prvním případě se štěstím, dohráli brejkové situace. Kluky musím pochválit, protože s tím, co jsme předváděli v posledních přípravných zápasech, tak dnes to bylo v přístupu úplně o něčem jiným.

1. SC Znojmo FK
Alois Skácel - trenér: Zápas byl celkově spíše o bojovnosti, když jeho průběh byl ovlivněn větrem. V prvním poločase bylo tak po jedné šanci na každé straně a v druhém poločase rozhodlo to, že domácí dali úvodní branky, když jsme nepokryli jejich hráče, druhý gól byl vlastní a třetí už byl vyústěním situace, že jsme prohrávali.



Sestavy


FC Velké Meziříčí
M. Kolář [-] - D. Komínek [-] , P. Mucha [-] , R. Demeter [-] , A. Plichta [-] (85. M. Malata [-] ) , R. Šuta [-] (72. M. Sysel [-] ) , P. Dolejš [-] (89. J. Vašíček [-] ) , M. Bouček [-] , P. Demeter [-] , M. Puža [-] , M. Pavlík [-]

1. SC Znojmo FK
B. Przybysz [-] - T. Okleštěk [-] , D. Štrombach [-] (63. A. Kartišovs [-] ) , P. Kirschner [-] , M. Krakovčík [-] , R. Russmann [-] , T. Prokeš [-] , M. Goncalves [-] (85. F. Holman [-] ) , D. Kočík [-] (85. Š. Žalud [-] ) , Y. Glushach [-] , J. Hnaníček [-]

ŽK: 29. P. Mucha , 35. R. Demeter - 16. J. Hnaníček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Tomanec Josef - BĚLÁK Marek, GASNÁREK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Pavel Procházka
Tip experta: výhra hostů

Pro Velké Meziříčí to bude jarní premiéra. Znojmo před týdnem předvedlo slušný výkon proti Kroměříži, sice prohráli, ale poslední zápasy je na hostech vidět zlepšení, začali sbírat body a tipuji, že ve Velkém Meziříčí zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích