EXPERT TIP - 1.kolo Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 7.11.2021

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.

 

Expertem je Jakub Šrom.




Jakub Šrom

Snajpr z Litultovic Jakub Šrom je našim posledním expertem. Jak se mu tipy vyjdou budeme vědět už tuto neděli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 9 - 9 - 82 %
Komentář experta:

Jakartovice maji celkem zajímavé mužstvo, které hraje velice silový fotbal v čele s Hlaváčem, který drží střed hřiště. Takže Vávrovice na ně stačit nebudou.

Tip experta: 1 91 - 9 - 0 %
Komentář experta:

Místní derby, kdy v obou týmech znám spoustu kluků. Ve Stěbořicích se točí kolem Šeuera, Haase a Dietricha, což jsou velmi zkušení hráči. Takže bude zálěežet jak tito hráči zahrají. Mají kvalitního trenéra, který mi je velmi sympatický. Životice hrají za mě takový líbivější fotbal, akorát mají nestabilní výsledky. Zápas bude vyrovnaný, ale pravděpodobně rozhodně domácí prostředí. Takže tipuji výhru domácích.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Štítina u nás hrál asi před dvěma týdny, a herně mě překvapila, takže Štítina i díky domácímu prostředí nad Závadou vyhraje.

Tip experta: 2 46 - 45 - 9 %
Komentář experta:

My se po dlouhé době sejdeme kompletní sestavě, takže čekám vyrovnaný a hezký zápas. Máme k soupeři velký respekt, a vyhraje šťastnější a lepší mužstvo, a to doufám budeme my.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

V Píšti znám kluky, kterř hráli vyšší soutěže. Díky tomu převyšuje ostatní mužstva o třídu a výš. S Melčí určitě vyhrají, i když teď Melč vyhrál třikrát za sebou. Tady je to ale jasná čistá jednička. Navíc budou domácí chtít odčinit bodovou ztrátu z Jakartovic.

Tip experta: 0 36 - 18 - 46 %
Komentář experta:

Těškovice hrají pěkný kombinační fotbal, šíkovní fotbalisté. Komárov to jsou zkušení fotbalisté v čele s dobrým gólmanem, který je celkem drží, a s útočnou silou, kde se mi líbi oba jejich útočníci. Takže to tady dávám na remízu.

Tip experta: 2 0 - 9 - 91 %
Komentář experta:

S Kylešovicemi jsme hráli minulé kolo. Je to velice mladé mužstvo, které hrálo velice sympaticky. Pořád se snažili hrát fotbal, i když prohrávali o čtyři branky. Vřesina je zkušený mančaft, který to urve na svou stranu.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Daniel Solný 7
2. Ondřej Fiedler 6
3. Dalimil Smolka 6
4. David Řehulka 6
5. Karel Balcar 6
6. Lukaš Postulka 5
7. Martin Vitásek 5
8. Rostislav Krejčí 5
9. Michal Krzisch 5
10. Tomáš Šenk 4
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.