Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová porazila Litultovice


11

Březová vyhrála o tři branky nad Litultovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová vedla o dvě branky

Březová v sobotu hostila Litultovice v zápase, kde šlo o třteí místo v tabulce. Březové vyšel vstup do zápasu na jedničku.  Už v šesté minutě zahrával rohový kop Martin Šuhajík a Křenek nekompromisně poslal míč hlavou mimo dosah brankáře Toporčáka – 1:0. O dvě minuty později domácí vedli už o dvě branky, když Jakub Šuhajík z boku prostřelil mezi nohami litultovického gólmana a míč směřující do brány ještě doklepl do sítě Lodňánek – 2:0. Pak se chopily taktovky Litultovice. V prvním poločase si vypracovaly šance Lebedou, který zpoza vápna mířil do pravého horního rohu, ale gólman Hromada jej skvěle vychytal. Další tutovou šanci měl Šrom, který zblízka nepropálil golmana domácích. Další nadějná šance po střele Vitoula skončila na břevnu domácí svatyně. Do kabin tak šla Březová s dvoubrankovým náskokem. 

Březová přidala ještě jednu branku

Ve druhém poločase byly nadále Litultovice lepším týmem.Domácí ale hrozily z rychlých brejků, které pokaždé smrděly gólem. Ve druhém poločase postupně tutové šance zahodil Šrom, Drápal a největší šanci měl Tesařík, který dorážel do prázdné branky, ale záhadně mu míč sjel po holeni a obránce domácích Řehulka stihl míč ještě odkopnout do bezpečí. Za domácí z brejků hrozil hlavně Martin Šuhajík, který se nejdříve dvakrát vylámal zuby na brankáři Toporčákovi. Definitivní rozuzlení přišlo pět minut před koncem, když se do brejku dostal Martin Šuhajík, který potřetí rozradostnil domácí fanoušky, a na třetí pokus pokořil Toporčáka – 3:0. Ve zbytku utkání si už domácí tři body pohlídali.

 

Březová po podzimu skončila na třetím místě s 26 body. Litultovice okupují pátou příčku s 22 body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Brzy jsme dali dva góly, a pak do byli oni kdo měl šance, ale neproměnili je. My jsme už do konce poločasu nic neměli. Ve druhé půli to bylo na obě strany, a dokud jsme nedali třetí branku, tak to smrdělo snížením na 2:1 a zdramatizováním zápasu. Dobře jsme to ubojovali.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): V prvních deseti minutách jsme soupeři nabídli dvě branky a po celý zbytek utkání jsme přes trvalou herní převahu nedokázali, jako už tradičně, proměnit celou řadu jasných brankových příležitostí. Chci pochválit naši obranu, která zejména ve druhém poločase dokázala řešit brejky domácích, v závěru podržel i brankář. Špatně nezabrali ani středová řada, které braly vítr z plachet naprosto nefotbalové okolnosti. Chci vyzdvihnout i férovou a kvalitní hru soupeře. Řekl bych, že v utkání, které mělo parametry krajské soutěže, jsme vybojovali porážku. Jediný, kdo nestačil na tempo a charakter hry, byl hlavní rozhodčí, který sice výsledek utkání neovlivnil, udělal z něho ovšem nechutné představení, ve kterém si uzmul hlavní roli. Mrzí mě, ze se snížil k tomu, aby si vyřizoval s jednotlivými aktéry své osobní účty. To je už ale pouze otázka jeho svědomí a zcela jiný, rozhodně ne fotbalový, příběh.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - J. Šuhajík [-] (85. T. Pecka [-] ) , D. Řehulka [-] , P. Křenek [-] , M. Šuhajík [-] , Š. Buda [-] , R. Cihlář [-] , D. Kopytko [-] , O. Lodňánek [-] (87. P. Jahn [-] ) , J. Kostera [-] , J. Kříž [-]

TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - J. Tesařík [-] , P. Fiala [-] , O. Adamčík [-] (46. T. Bartoš [-] ) , J. Šrom [-] , A. Vaculík [-] , M. Drápal [-] , D. Lebeda [-] , Š. Šťavík [-] , A. Džemla [-] , K. Vitoul [-] (75. O. Doležel [-] )

ŽK: 22. R. Cihlář , 40. P. Křenek - 22. O. Adamčík , 28. V. Toporčák , 35. A. Džemla , 38. J. Šrom , 61. M. Drápal , 64. K. Vitoul .
Hráči zápasu: J. Hromada .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - MEIER Milan, ŠUSTEK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Holata

Expert: Jakub Šrom
Tip experta: výhra hostů

My se po dlouhé době sejdeme kompletní sestavě, takže čekám vyrovnaný a hezký zápas. Máme k soupeři velký respekt, a vyhraje šťastnější a lepší mužstvo, a to doufám budeme my.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích